Σελίδες

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ, ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ !!!


Οι Σιωνιστές θέλουν να εκδιώξουν τους Ελληνορθόδοξους από τα Ιεροσόλυμα και να τους αρπάξουν ό,τι έχουν!

Άνω κάτω έχει κάνει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων η απόφαση Εβραϊκής εταιρίας να διεκδικήσει χρήματα από λογαριασμό νερού  που υποτίθεται ότι χρωστούσε το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο από το 1967.
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του  www.briefingnews.gr  το χρέος τους το υπολόγισε η εταιρία 9 εκατομμύρια σέκελ δηλαδή 1 εκατομμύριο 800 χιλιάδες ευρώ περίπου.
Η ιστορία που  σας αποκαλύπτουμε έχει ως εξής και πραγματικά αξίζει να προσέξετε τη διαδρομή της .

Πριν από 4 με 5 μήνες η εταιρία υδάτων του Ισραήλ άλλαξε χέρια . Η νέα εταιρία λοιπόν αποφάσισε να ελέγξει προφανώς εκκρεμότητες του παρελθόντος κι έτσι εντόπισε ότι ο ναός της Αναστάσεως  από την εποχή της Αγγλίας και της Ιορδανίας δεν πλήρωνε νερό ποτέ. Επειδή προφανώς  λόγω του προσκυνημάτων δεν τους υποχρέωναν να το κάνουν. 

Η νέα εταιρία λοιπόν μόλις ανέλαβε το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να στήσει το Πατριαρχείο στον τοίχο και να ζητήσει αυτό το υπέρογκο για το Πατριαρχείο ποσό. 

Εκπρόσωποι του Πατριαρχείου προσπάθησαν  να εξηγήσουν στην εταιρία ότι δεν μπορούν να πληρώσουν ένα χρέος που δεν τους ανήκει αλλά παρόλα αυτά να το διαπραγματευτούν. Ζήτησαν λοιπόν να σβηστεί το μέχρι τώρα χρέος και να αρχίσουν να πληρώνουν από τώρα και στο εξής. Η εταιρία δεν δέχτηκε και χωρίς προειδοποίηση μπλόκαραν όλους του τραπεζικούς λογαριασμούς  του ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου στις τράπεζες. 

Παρόλα αυτά το νερό αυτό χρησιμοποιείται και από τις τρεις κοινότητες : των Φραγκισκανών, των Αρμενίων και των Ελλήνων. 

Όμως η εταιρία έδωσε εντολή να δεσμευτούν μόνο τα χρήματα των Ελλήνων. 

Αυτό εξόργισε τον Έλληνα Πατριάρχη κκ Θεόφιλο με αποτέλεσμα να γράψει μια επιστολή διαμαρτυρίας προς τον  πρόεδρο της Αμερικής Μπ. Ομπάμα , τον πρωθυπουργό της χώρας μας Αντ. Σαμαρά, τον πρωθυπουργό  του Ισραήλ Μπ. Νατανιάχου, τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον πρόεδρο τη Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πρωί της Τρίτης ο Έλληνας Πρέσβης παρέλαβε την επιστολή του Έλληνα Πατριάρχη και την απέστειλε στους παραλήπτες. 

Αξιοπερίεργο είναι πως για τη χρήση νερού από τρεις κοινότητες να δεσμεύουν  μόνο των Ελλήνων τα χρήματα και μάλιστα την συγκεκριμένη εποχή. 
Πως είναι δυνατόν για τη χρήση νερού και μάλιστα από επισκέπτες προσκυνητές οι οποίοι αφήνουν χρήματα στο κράτος του Ισραήλ , να εκβιάζεται έτσι το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο και η λειτουργία του . Ποιος υποκίνησε τις διαδικασίες αυτές και θέλησε να δημιουργήσει προβλήματα στους Έλληνες των Ιεροσολύμων και όχι μόνο.

Και αναρωτιέμαι (μιας και γνωρίζω πολύ καλά το τι ακριβώς συμβαίνει στα Ιεροσόλυμα και πόσο πολύ πολεμούνται οι Αγιοταφίτες και πόσο διώκεται το έργο του Πατριαρχείου εσωτερικά κι εξωτερικά) μήπως κάτι άλλο θέλουν να κερδίσουν αυτοί που πιέζουν το Πατριαρχείο να πληρώσει το χρέος για το οποίο δεν είναι υπεύθυνο; 

Μήπως χρησιμοποιούν το πρόβλημα ως τον Δούρειο Ίππο που θα τους βοηθήσει να κερδίσουν κάτι άλλο; 

Είναι ντροπή να αφήσουμε το πρόβλημα στην τύχη του αν και ο Σαμαράς είναι τόσο απασχολημένος τώρα που αμφιβάλω αν θα ασχοληθεί με την επιστολή του Πατριάρχη. Αλλά αυτό θα είναι εγκληματικό γιατί και οι πατέρες εκεί κάτω δίνουν τη δική τους μάχη για να κρατήσουν αυτά που μας ανήκουν…
ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΘΕΟΚΤΟΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ!!!
Το μίσος τους για την Ορθοδοξία και τους Έλληνες, δηλαδή την ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, παραμένει άσβεστο όσοι αιώνες κι αν περάσουν!
Ζητάνε λοιπόν να πληρωθεί ένα ανύπαρκτο χρέος και δημεύουν τους λογαριασμούς ΜΟΝΟ του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου, για το νερό που χρησιμοποιούν όλες οι χριστιανικές κοινότητες στον Πανάγιο Τάφο!
ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ!!!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ!
Γνωρίζουμε καλά τον πόλεμο που υφίσταται αυτό από τους Σιωνιστές, άσχετα αν κάποιοι παντελώς εκτός τόπου και χρόνου νομίζουν ότι οι ΗΡΩΪΚΟΙ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΕΣ...καλοπερνάνε εκεί!
Εκτός από τις ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν και την οικονομική τους εξόντωση που επιχειρήται από τους ίδιους!
Τελικός τους στόχος, Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ από τα ιερά μέρη της Παλαιστίνης!
Ελπίζουμε να κάνουν το χρέος τους οι πολιτικοί (αν και πολλοί αμφιβάλουμε) και κυρίως, να κινητοποιηθεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο και κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία όπου γης, για να συμπαρασταθούν (και οικονομικά αν χρειαστεί) στους πολύπαθους αδελφούς του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων!