Σελίδες

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ !!!




Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Εκείνο που με κάθε τρόπο, μέσο και πολιτικές ακροβασίες κρύβει από το λαό η συγκυβέρνηση Σαμαρά, είναι ότι από αύριο το πρωί θα έχουμε να κάνουμε με μια άλλη Ελλάδα, πιο φτωχή, πιο δυστυχισμένη και πιο ρημαγμένη.

Το παραμύθι της δόσης ων 31,5 δισ. που δήθεν θα μας βάλει στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευμάρειας, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει.

Ο Σαμαράς για να κρατηθείς την εξουσία και να περάσει τα σκληρά μέτρα της τρόικας απόψε (γιατί τα μέτρα θα περάσουν έστω και με οριακή πλειοψηφία) για μια ακόμη φορά έκρυψε την αλήθεια, όπως έκανε και στο Ζάππειο 2 πριν λίγους μήνες τότε που έλεγε ότι δεν θα επιτρέψει νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Για να βρεθούν τα 9,5 δις μέσα στο 2013 όπως συμφώνησε ο Στουρνάρας με την τρόικα πρέπει όλοι μας να στερηθούμε τα όποια μέσα επιβίωσης μας έχουν απομείνει δηλαδή μεγαλύτερη φτώχεια, μεγαλύτερη δυστυχία.

Και αυτό είναι που το έκρυψε έντεχνα ο Σαμαράς. Όπως δεν μας ξεκαθάρισε κανείς από την κυβέρνηση του ότι από την δόση 31,5 δις, τα 25 δις θα πάνε στις τράπεζες, τα 4 δις σε ομολογιακό δάνειο που λήγει μέσα στο Δεκέμβρη και άρα μένουν 2,5 δις για να πληρώσει με αυτά το κράτος ένα ελάχιστο μέρος από τα 10 δισ ευρώ που χρωστάει σε προμηθευτές του, σε πολίτες που περιμένουν επιστροφή φόρου κ.λ.π.

Ο Γολγοθάς και το μαρτύριο όλων μας τώρα αρχίζει απλά δεν είχαν το κουράγιο να μας το πουν.