Σελίδες

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG ΣΤΗ ΡΩΜΗ - ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ / ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΜΟΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!


«Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας βρίσκεται στην πυρά σε πολλά μέτωπα στην επέτειο του διορισμού του. Η εντολή του να κυβερνήσει με μια τεχνοκρατική κυβέρνηση και να επιβάλει αντιλαϊκά μέτρα λιτότητας έχει χάσει την υποστήριξη. Ο Γολγοθάς είναι στο δρόμο του.

Τα ειδησεογραφικά μέσα στην Ιταλία αναφέρουν ότι η λέσχη Bilderberg [βλ. κατάλογο των μελών] έχει συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση στη Ρώμη για να συζητήσουν το ξεδίπλωμα της Ευρωκρίσης και πώς να σώσουν την απεσταλμένη απο την τριμερή επιτροπή μαριονέτα τους στην Ιταλία Mario Monti. Ο Monti αντιμετωπίζει νέες ​​πίεσεις μπροστά στις εκλογές που έρχονται τον Απρίλιο,  οι οποίες εκλογές πολλοί λένε ότι μπορεί να μην οδηγήσουν σε μια σαφή πλειοψηφία διακυβέρνησης.
Αξιωματούχοι του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής σταθερότητας
και λοιποί προσκεκλημένοι, φέρεται να μείνουν στο Ξενοδοχείο de Russie κοντά στην Piazza del Popolo της Ρώμης. Πολλά ιταλικά στοιχεία της πολιτικής και των οικονομικών θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες παρόντες. Η τύχη της Ελλάδας και το μέλλον της Ιταλίας λέγεται ότι θα είναι στην πρώτη γραμμή της ημερήσιας διάταξης.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/bilderberg.html#ixzz2CQFKChvM