Σελίδες

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ !!!

Βίντεο από το συνέδριο της μαχητικής γαλλικής νεανικής ομάδας ‘Génération Identitaire’ (δες εδώ και εδώ) και στη συνέχεια η μετάφραση (το κατά δύναμιν εκ του γαλλικού) : ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ




ριν από δύο εβδομάδες η Γενιά της Ταυτότητα κατέλαβε την οροφή του υπό έγερση τζαμιού του Πουατιέ.

Πριν από δύο εβδομάδες τα μέσα ενημέρωσης και η σοσιαλιστική κυβέρνηση πανικοβλήθηκαν με την ιδέα ότι δεν είναι σε θέση να ελέγχουν ολοκληρωτικά τη πολιτική συζήτηση στη Γαλλία.

Πριν από δύο εβδομάδες η Γενιά της Ταυτότητας έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο στη γαλλική πολιτική ζωή.
Για δύο εβδομάδες, οι ιστορίες σχετικά με το κίνημά μας εξελίσσονται πολύ καλά. Όλοι κάνουν αναλύσεις και σχόλια.
Τι είναι η Γενιά της Ταυτότητας; Αυτό είναι που θα σας πω τώρα.

Η Γενιά της Ταυτότητα γεννήθηκε από την επιθυμία να εξοπλιστούν οι νέοι ακτιβιστές της Ταυτότητας μέχρι να οργανωθούν, στο πλαίσιο ενός δικτύου με άλλους νέους, σε ένα μοναδικό, ενιαίο εθνικό όργανο. Ίδιο όνομα, ίδιο χρώμα, ίδιες μέθοδοι. Αυτό θα μας επιτρέψει να ασκήσουμε την επιρροή μας και να επωφεληθούμε από μια πραγματική εθνική δυναμική. Ο πυλώνας της δραστηριότητας του κινήματος της Ταυτότητας ως σύνολο, η νεολαία, βρήκε το εργαλείο για να ακουστεί πλήρως η φωνή της.

Η Γενιά της Ταυτότητας είναι περισσότερο που ένα απλό πολιτικό κίνημα. Η Γενιά της Ταυτότητας είναι μια Κοινότητα που υπηρετεί την υπεράσπιση της ταυτότητάς μας, με την ανάκτηση των χαμένων εδαφών.

Είναι Κοινότητα, επειδή τα μέλη της ωθούνται από την έντονη επιθυμία της αμοιβαίας υποστήριξης και αλληλεγγύης, έννοιες που έχουν κατά πολύ, εγκαταλειφθεί από την κοινωνία μας σήμερα. Είναι Κοινότητα, επειδή έχουμε επίγνωση ότι η μοίρα μας συνδέεται στενά με την ικανότητά μας να κερδίσουμε τον πολιτικό αγώνα στον οποίο είμαστε ταγμένοι. Είναι Κοινότητα της οποίας ο σκοπός είναι να μας αφυπνίσει, και να μας καθοδηγήσει στην ανάκτηση, πριν να είναι πολύ αργά.

Είναι Κοινότητα Μάχης, διότι για μας η ζωή είναι μια μάχη. Είμαστε η πρώτη γενιά που αφεθήκαμε μόνοι μας στα προάστια, που μαστίζονται από συμμορίες τριτοκοσμικών τραμπούκων ("racailles") και αντι-λευκό ρατσισμό. Διαπιστώσαμε επίσης ότι η δικαιοσύνη δεν θα μας χαριστεί. Το έδειξε με το να εγκαλέσει τους εκπροσώπους μας, μέχρι και να τους απαγορεύσει να συμμετέχουν σε όλες τις πολιτικές δραστηριότητές μας. Ωραίο μάθημα δημοκρατίας, έτσι;

Η πολιτική δράση στην υπηρεσία της ανακατάληψης είναι ένας αγώνας. Αυτός είναι ο λόγος για το ότι, ήδη από το Σεπτέμβριο, έχουμε κηρύξει τον πόλεμο στις πολιτικές ελίτ που εδώ και 30 χρόνια, εργάζονται συνεχώς για την καταστροφή της ταυτότητάς μας.

Η φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε ένα μαζικό πλειοψηφικό νεανικό κίνημα της Γαλλικής Ταυτότητας. Πλειοψηφικό διότι γνωρίζουμε ότι οι ιδέες μας είναι στο μυαλό των νέων. Γνωρίζουμε ότι τα ζητήματα της μετανάστευσης και της ισλαμοποίησης είναι θέματα που ενδιαφέρουν τους νέους. Μια πρόσφατη έρευνα αποδεικνύει ότι το 76% των Γάλλων πιστεύει ότι το Ισλάμ είναι μια απειλή, και το 56% πιστεύει ότι υπάρχουν πάρα πολλοί μετανάστες στη Γαλλία. Αυτό αποδεικνύει τη σημασία και τη νομιμότητα του αγώνα μας.

Η Γενιά της Ταυτότητας είναι η φωνή της νεολαίας που αντιστέκεται στην εισβολή, την ώρα που το κράτος ενδιαφέρεται για τους ‘νέο-Γάλλους’ και τον τριτοκοσμικό συρφετό("racailles") για τους οποίους αξίζουν δουλειές με μέλλον.

Προκειμένου να δοθεί στη νεολαία ένα πραγματικά αποτελεσματικό πολιτικό κίνημα, η Γενιά της Ταυτότητας δεν θέτει κάποιο όριο. Ο αγώνας για την ανάκτηση είναι παντού και θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι παντού στον τόπο μας. Αυτός είναι ο λόγος που, εκτός από τον παραδοσιακό ακτιβισμό στο δρόμο ή στους δικούς μας χώρους, θα επενδύσουμε στην πολιτιστική μάχη μέσω της μουσικής ή του αθλητισμού. Θα είμαστε επίσης παρόντες στα πανεπιστήμια και στα σχολεία. Σας ανακοινώνω ότι ήδη σύντομα θα έχουμε εκλεγμένους αντιπρόσωπους στην ακαδημαϊκή Κοινότητα.
Μετά τη συμβολική κατάληψη του υπό κατασκευή τζαμιού του Πουατιέ, η γραμματεία μας είναι πλημμυρισμένη με αιτήσεις για ένταξη στο κίνημά μας. Το κίνημά μας μεγαλώνει. Η νεολαία περίμενε ένα ισχυρό σήμα και τώρα το έχει.

Ως φανερή κοινότητα μάχης, η Γενιά της Ταυτότητας έχει όμως εξίσου έγκυρες προτάσεις. Το παράδειγμα του τζαμιού του Πουατιέ είναι ενδεικτικό. Ποτέ η πρόταση να διεξαχθείδημοψήφισμα δεν δημιούργησε τόση αντίδραση.

Ένα από τα πλεονεκτήματα μας υπήρξε, ότι εκτός από τα θέματα της συζήτησης (ισλαμοποίηση και μετανάστευση) θέσαμε τους όρους της συζήτησης, πράγμα πολύ πιο δύσκολο. Σε γενικές γραμμές, η συζήτηση για τη μετανάστευση περιστρέφεται μονίμως γύρω από τους ακόλουθους όρους: «ενσωμάτωση»,«διαφορετικότητα»«ανοχή». Χάρη στη δράση μας, για πρώτη φορά στη Γαλλία, στη συζήτηση για τη μετανάστευση εισέρχονται λέξεις ευνοϊκές για τους Γάλλους: «Επανάκτηση», «Κάρολος Μαρτέλος», «732 μ.Χ». Τι ανάσα καθαρού αέρα, και τι πλήγμα για τους οπαδούς της παραπληροφόρησης των μέσων ενημέρωσης. 

Είναι βέβαιο ότι με αυτή την κυβέρνηση που είναι αντίθετη στην Ταυτότητα, θα έχουμε πολλές άλλες ευκαιρίες να αποτελέσουμε μια δύναμη πρότασης. Οι θέσεις εργασίας για τους νέους, η νομοθεσία περί χρήσης ναρκωτικών, ο γάμος, η οικογένεια, είναι επίσης θέματα που αισθανόμαστε ότι έχουμε καθήκον να παρέμβουμε. Η Γενιά της Ταυτότητας είναι η ασπίδα για τους νέους για την προώθηση ενός τρόπου ζωής στηριγμένου στην ταυτότητα και στις ρίζες μας.

Νωρίτερα μίλησα για τη κοινότητα της μάχης. Έτσι, θα καλέσω όλα τα μέλη αυτής της κοινότητας της μάχης, τα οποία υπήρχαν στην οροφή του υπό ανέγερση τζαμιού στο Πουατιέ να έρθουν μαζί μου στη σκηνή. Σας ζητώ να τους επευφημήσετε γιατί το αξίζουν. Έχουμε επίσης στην σκέψη μας τους τέσσερις συντρόφους μας που το σύστημα αποφάσισε να στοχοποιήσει:AlbanBenoitJulien Maxime. Το δικαστικό σύστημα τους απαγόρευσε να απομακρυνθούν από την περιοχή τους, να έρθουν σε επαφή μαζί μας και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας, και σε αυτό οφείλεται η απουσία τους. Ωστόσο, ξέρουμε ότι είναι εδώ μαζί μας με τη σκέψη.

Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Αυτής της γενιάς από την οποία έκλεψαν τη μνήμη, την υπερηφάνεια, το θάρρος. Σε αντίθεση με ορισμένους από τους συμπολίτες μας, έχουμε επιλέξει να μην υποχωρήσουμε. Κάναμε την επιλογή της έκρηξης, της αφύπνισης. Βρήκαμε τη μνήμη του παρελθόντος μας, και ως εκ τούτου τη δυνατότητα για το μέλλον, γνωρίζοντας ότι εκείνος ο άνθρωπος που έχει μέλλον είναι αυτός που θα έχει τη μεγαλύτερη μνήμη.

 
Έχουμε διαλέξει τα πρότυπά μας. Οι γενναίοι πολεμιστές τωνΘερμοπυλών, το Πουατιέ το 732, τα τείχη της πόλης της Βιέννης ή οι ήρωες του Αγίου Συνδέσμου στη μάχη της Ναυπάκτου(Lepanto) είναι οι αναφορές μας.

Κάναμε την επιλογή μας να  επανακτήσουμε τη ταυτότητά μας, και κηρύξαμε τον πόλεμο στους εχθρούς του. Στην εισβολή της μετανάστευσης, καθώς και στα λόμπι του πολιτιστικού πολέμου, τους δηλώνουμε το εξής: αρκετά με τις προσφορές σας, αρκετά με τους συμβιβασμούς σας.

Γνωρίζουμε τη δέσμευσή μας να πολεμήσουμε μέχρι θανάτου. Η παγκοσμιοποίηση θα σκοτώσει την ταυτότητα ή η ταυτότητα θα σκοτώσει την παγκοσμιοποίηση. Δεν υπάρχει άλλο εφικτό αποτέλεσμα.

Καλώ λοιπόν όλους τους νέους της Γαλλία και της Ευρώπης κάτω των 25 ετών να ενωθούν μαζί μαςΈχουμε το κουράγιο του πολεμιστή της αντίστασης, και την αψηφισιά του νέου. Η δέσμευση να πολεμήσεις είναι μία από τις τελευταίες περιπέτειες που πραγματικά αξίζει να ζήσει κάποιος σήμερα.

Μαζί για την επανάκτηση της ταυτότητάς μας, της πατρίδας μας, της ζωής μας.

Μαζί, κηρύττουμε τον πόλεμο στην πολιτική ελίτ. Μπορούμε να τους πούμε ήρεμα: είμαστε το αύριο, εσείς είστε το χθες: είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ