Σελίδες

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ !!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 14 !!!



Του Χρήστου Μακρυγιάννη

Τα ισλαμικά ιερατεία του Ιράν, του Πακιστάν και της Υεμένης έχουν στείλει ειδικά εκπαιδευμένους ιμάμηδες
 στην Αθήνα για την οργάνωση των φανατικών μουσουλμάνων στην Ελληνική πρωτεύουσα σε ομάδες αντίδρασης, αλλά και προώθησης του Ισλάμ σε Ελλάδα και Βαλκάνια, γράφει σε άρθρο του  ο  Κώστας Χαρδαβέλλας.

Αλλά οι μυστικές υπηρρεσίες της Ελλάδος που είναι ; 
 Υπάρχει σχέδιο οργανωμένο  απο το Ισλάμ για κατάκτηση της Ευρώπης , το βλέπουν όλοι , το είδαν οι Φιλανδοί οι Ελβετοί οι Γάλλοι, όλος ο κόσμος , θυμηθείτε τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού της Αυστραλίας και μόνο εμείς οι έξυπνοι πολιτισμικοί διεθνιστές με έναν Πρωθυπουργό χωρίς πυγμή , με εναν Υπουργό Δημοσίας Τάξεως να (προστατεύει )τους λαθρομετανάστες ,με εναν υπουργό Εθνικής Αμύνης να ενδιαφέρεται μόνο και μόνο για το προσωπικό του αρχηγικό προφίλ και έχοντας απέναντι του το σύνολο των Αξιωματικών των Ε.Δ εκτός της ηγεσίας φυσικά .

Ποιος θα δώσει την εντολή για τον  έλεγχο των 400 παρανόμων τζαμιών που υπάρχουν σήμερα στην Ελληνική επικράτεια ;
 

Όταν το Σύνταγμα ρητά αναφέρει  όποιος επιβουλεύεται την ασφάλεια , την ακεραιότητα της Πατρίδος   συλλαμβάνεται και φυλακίζεται. Εμείς δεν έχουμε ορκιστεί πίστη στο σύνταγμα ; Υπάρχει κάποιος σοβαρός άνθρωπος που έχει γνώση και δεν βλέπει αυτό που έρχεται ;
 

Φωνάζει ο Ι .Κοραντής πρώην Αρχηγός της ΕΥΠ  και επιφανείς πρέσβεις οτι εκτουρκίζεται η Θράκη μας και στο ΥΠΕΞ είναι νεοθωμανοί και εμείς βλέπουμε Ακροδεξιούς και Εθνικιστές .
 

Δεν τιμάται η Ποντιακή γενοκτονία στην Κομοτηνή επειδή φοβούνται οι δημοτικοί Άρχοντες  ραγιάδες και εμείς το παίζουμε δήθεν υπεράνω!
 

Δεν θέλω να πιστέψω ότι Έλληνες πολιτικοί είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία αλλά δεν μπορώ να τους δικαιολογήσω πλέον !
 

Ο Πεταλωτής που κατάγεται από την Θράκη και αντί να οργώσει τη Θράκη για να ανυψώσει το ηθικό των Ελλήνων ,Μουσουλμάνων και Χριστιανών τρέχει να ανασηκώσει να μην πω τι, στα ινστιτούτα  του Κολωνακίου.
 

Εμείς Πατριώτες τί κάνουμε όμως ; Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για την κατάντια της Πατρίδος όλοι να σηκώσουμε την φωνή μας να αντιδράσουμε στο χώρο μας ,στην παρέα μας, στον κύκλο μας .
 

Δάσκαλοι Πανεπιστημιακοί να γράφουν άρθρα, κανένας πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων (Πιπερόπουλος ,Μαρκεζίνης ) δεν γράφουν το παραμικρό !
 

Χάνεται η Πατρίδα Έλληνες. Σε λίγο τίποτε από αυτά που απολαμβάνουμε σήμερα  δεν θα είναι αυτονόητο .
 

Αντιδράστε Πατριώτες!
 

Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας .
 

Μην περιμένετε από αυτούς που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση να μας σώσουν γιατί και να θέλουν ,που δεν θέλουν δεν μπορούν.
 

*ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ 

ΑΝΩΤ.ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ε.α
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ προέρχονται από τα πρόσφατα επεισόδια βάρβαρων Μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας.