Σελίδες

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ !!! ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΜΑΣ !!!

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

«Xρεοκοπήσατε…Γυρίστε στην δραχμή!»

Με νέο δημοσίευμα η εφημερίδα Guardian αναφέρεται πως η μόνη λύση για την Ελλάδα είναι η στάση πληρωμών.

Τα αιτήματα του ΔΝΤ και της Ευρωζώνης έστειλαν ένα καθαρό μήνυμα στον Ελληνικό λαό και στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου: «Κάντε αυτό που σας λέμε, άσχετα από τις συνέπειες σε εσάς, ή ακόμα και σε εμάς». Οι συνέπειες υπερβαίνουν αυτά που.....
προβλέπονται από τα συμβατικά Οικονομικά.

Η προετοιμασία για στάση πληρωμών χρειάζεται μεγάλο αριθμό ομάδων από ειδικούς που θα υπερασπιστεί σθεναρά τα Ελληνικά συμφέροντα. Για χρέη που διέπονται από Ελληνικό Δίκαιο, η Ελλάδα έχει το πάνω χέρι. Για τα άλλα, οι διαπραγματεύσεις θα είναι πιο δύσκολες και χρονοβόρες.

» Εφ’ όσον μία από της συνέπειες θα είναι και η τεχνική χρεοκοπία των Ελληνικών τραπεζών, θα πρέπει να κρατικοποιηθούν, και θα πρέπει να γίνουν προετοιμασίες προς αυτό το σκοπό. Τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ταμεία θα πρέπει επίσης να περισωθούν. Για την διάσωση των τραπεζών και των ταμείων, η χώρα θα χρειαστεί το δικό της νόμισμα. Εξ ου και η έξοδος από την Ευρωζώνη.

Η έξοδος από την Ευρωζώνη έχει θεωρηθεί ταμπού, ειδικά στην Ελλάδα. Όποτε πειραχθεί το ταμπού, η συζήτηση κυριεύεται από προπαγάνδα και τακτικές εκφοβισμού, συχνά από υπαλλήλους τραπεζών που θα βρεθούν ζημιωμένοι σε τέτοιο ενδεχόμενο.

Δεν είναι τυχαίος ο βομβαρδισμός δημοσιευμάτων την ώρα μάλιστα που ο Παπανδρέου συναντιέται μάλιστα με τη Μέρκελ.

http://www.prionokordela.gr/