Σελίδες

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΝΕΟΠΤΩΧΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!

Συμφωνία εξόντωσης της Ελλάδας στην τηλεδιάσκεψη

Η ευρωπαϊκή μπλόφα φαίνεται ότι πιάνει. Αφού επί μία εβδομάδα «σκύλιασαν» με πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας, αφού πάγωσαν τον κόσμο που περίμενε έξοδο από το ευρώ, να χάσει τις αποταμιεύσεις του, να καταστραφεί γενικώς, όλα δείχνουν ότι τώρα οι Ευρωπαίοι ολοκληρώνουν το σχέδιό τους. Θα ζητήσουν από την Ελλάδα να πάρει σκληρά μέτρα, όπως αυτά που είχε δεσμευτεί με το Μεσοπρόθεσμο κι όχι μόνο. Θέτοντας το δίλημμα ή σας αφήνουμε και χρεοκοπείτε ή κάντε εδώ και τώρα ότι σας ζητάμε, οι Γερμανοί κατά κύριο λόγο θα μας βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Θα είναι τόσο άγρια τα βασανιστήρια που θα υποστούμε, που καλύτερα θα λέμε να χρεοκοπούσαμε.


Η κυβέρνηση δεσμεύεται να λάβει άμεσα όλα εκείνα τα μέτρα που θέτουν οι ξένοι ως προϋπόθεση για να σταματήσουν να μιλούν για χρεοκοπία.
Θα ζητήσουν και η κυβέρνηση θα ανακοινώσει:
Μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων κατά 200.000 σταδιακά αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στρατιές ανέργων από δήμους, υπουργεία, ΔΕΚΟ, ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Νέα μείωση μισθών στο δημόσιο. Κάτι ακούγεται για περικοπή 10%, επιπλέον του ενιαίου μισθολογίου.
Το νέο μισθολόγιο θα εφαρμοστεί άμεσα και χωρίς εξαιρέσεις, όπως και η εργασιακή εφεδρεία.
Πιθανότατα σήμερα ή αύριο να ανακοινωθεί άμεσο λουκέτο μιας, ή δύο ΔΕΚΟ. Η μία θα είναι η ΕΡΤ.
Θα ανακοινωθεί η αποκρατικοποίηση μιας μεγάλης εταιρείας και άμεσα. Θα είναι πιθανότατα ο ΟΠΑΠ.
Υπάρχουν πολλές ακόμη αλλαγές και θυσίες που θα ζητήσει η τρόικα προκειμένου να επιστρέψει την ερχόμενη Δευτέρα στην Αθήνα. Όλα αυτά θα τα ανακοινώσει στην κυβερνητική ο πρωθυπουργός και θα τα συμφωνήσει στην τηλεδιάσκεψη με Μέρκελ και Σαρκοζί.
Η ουσία είναι ότι έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες για εκατομμύρια πολίτες. Και είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί οποιοσδήποτε τις στρατιές ανέργων και νεόπτωχων που θα προκύψουν σύντομα.