Σελίδες

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ...

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011


Αγαπητή Κα Γενική Διευθύντρια,

Σε αρκετές περιστάσεις, όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες και οι θεσμικοί εταίροι έχουν υπογραμμίσει τη σημασία της επείγουσας, έγκαιρης και σωστής εφαρμογής των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου και των συνεπειών τους για τη σταθερότητα και το μέλλον της Ελλάδας αλλά επίσης και για την προστασία της Ευρωζώνης, της οποίας η Ελλάδα είναι αναπόσπαστο μέρος.
Η κυβέρνησή μου, με την υποστήριξη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να ανταποκριθεί πλήρως στους συμπεφωνημένους δημοσιονομικούς στόχους για το 2011 και το 2012 και για να εφαρμόσει πλήρως το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής.
Αποτελεί επίσης σταθερή απόφαση μας να...
προωθήσουμε ταχέως τις απαραίτητες δομικές αλλαγές και το πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης ώστε να ανανεώσουμε την Ελληνική οικονομία, να αποκαταστήσουμε την ανταγωνιστικότητά της και να επιτύχουμε ανάπτυξη, δημιουργία θέσεων εργασίας, κοινωνική ευημερία και μία πιο δίκαιη κοινωνία.
Στη συνημμένη επιστολή, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, κ. Ευ. Βενιζέλος, έχει περιγράψει ενδελεχώς όλα τα μέτρα πολιτικής που αποφασίστηκαν από το υπουργικό συμβούλιο.

Ειλικρινώς,
Γιώργος Α. Παπανδρέου