Σελίδες

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

O ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.....!!!

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011

ΛΟΥΚΙΣΙΑ: ...ξέρουν να τιμάνε τους ανθρώπους τους...!

Στο γήπεδο των Λουκισίων, σήμερα το απόγευμα έγινε ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, για τους ''πορτοκαλί'', αντίπαλός τους η ερασιτεχνική ομάδα της ΑΕΚ Αθηνών, το αποτέλεσμα για την ιστορία ήταν 0-0.
Ο αείμνηστος πρόεδρος
Κώστας Ντελής.
Το πλέον σημαντικό όμως για το παιχνίδι αυτό ήταν ο σκοπός για τον οποίο έγινε! Οι άνθρωποι των Λουκισίων, έδειξαν ότι δεν ξεχνούν και ξέρουν να τιμούν τους δικούς τους τους ανθρώπους.
Το παιχνίδι αυτό λοιπόν ήταν αφιερωμένο στην μνήμη δυο σημαντικών ανθρώπων, για το ποδόσφαιρο των Λουκισίων. Πρώτα απ' όλα ήταν αφιερωμένο στον αναμορφωτή και μεγάλο πρόεδρο, που δυστυχώς έφυγε νωρίς, τον αείμνηστο Κώστα Ντελή, το όνομα του οποίου φέρει και το ανακαινισμένο γήπεδο των Λουκισίων. Ένα σημαντικό, η αντίπαλος των Λουκισίων, ήταν η άλλη μεγάλη αγάπη του πρόεδρου Κώστα Ντελή, η ΑΕΚ Αθηνών... Το άλλο τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο κορυφαίος ίσως, ποδοσφαιριστής των Λουκισίων, αλλά και από τους κορυφαίους στην Εύβοια, που ξεπήδησε, από τους ''πορτοκαλί'', έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα όταν μεταγράφηκε στον Λήλα Βασ. (Δ' Εθνική), τον Γιώργο Μπουλούκο.
Ο αξέχαστος Γιώργος Μπουλούκος,
με τον προπονητή του στον Λήλα,
Κώστα Γράπα...
Την αγωνιστική περίοδο 1997-98, έκανε εκπληκτική χρονιά με την ομάδα του Βασιλικού, κάτι που του άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για μεγάλη καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες, πολλές ήταν τότε οι ομάδες που τον διεκδικούσαν...
Δυστυχώς όμως την πιό σημαντική στιγμή της καριέρας του ο αγαπητός σε όλους Γιώργος Μπουλούκος, το μεγάλο αυτό ταλέντο, είδε την τύχη να του γυρίζει την πλάτη... Μάϊος του 1998 (14 Μαΐου) ξημερώματα, επιστρέφοντας στα Λουκίσια, το μηχανάκι του ανατράπηκε και ο άτυχος Γιώργος χτύπησε σε μια πέτρα έξω από τον δρόμο, ένα χτύπημα που του στοίχισε δυστυχώς την ίδια του την ζωή... Στη φωτό πάνω αριστερά ο αξέχαστος Γιώργος Μπουλούκος, με τον προπονητή του στον Λήλα Β., Κώστα Γράπα, μια φωτογραφία που ζητήσαμε και μας έστειλε αμέσως ο Νίκος Γραμματικόγιαννης, μέλος του ΔΣ των Λουκισίων και τον ευχαριστούμε θερμά για την εξυπηρέτηση.

Πηγή : ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ