Σελίδες

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ....Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!!

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011

Παγκοσμιοποίηση και νέα τάξη των εξουσιαστών...

Η παγκοσμιοποίηση ως ιδεολόγημα είναι έννοια ταυτόσημη με τον ολοκληρωτισμό. Ο ολοκληρωτισμός (παγκοσμιοποίηση) παραμένει πιστότερος στη θέση της ευρωπαϊκής "ψευτοδημοκρατίας". Δεν αναγνωρίζει δικαιώματα στο άτομο παρά μόνον εφόσον είναι μέλος της ενιαίας κοινότητας. Αυτή διαφέρει ανάλογα με το είδος του ολοκληρωτισμού-είναι η κοινωνική τάξη, το έθνος, η φυλή, το χρώμα, η θρησκεία. Όμως υπάρχει. Και είναι ο μοναδικός κάτοχος της κυριαρχίας. Δικαιώματα συνεπώς, έχει μόνον όποιος ανήκει στην εν λόγω τάξη, φυλή, θρησκεία κ.λ.π. Διότι μόνο αυτή η εκ φύσεως ή γεννήσεως ένταξη εξασφαλίζει την ιδιότητα του πολίτη. Χωρίς αυτήν είσαι "τίποτα".Γι αυτό ο ολοκληρωτισμός δηλώνει ότι ο άνθρωπος πολίτης οφείλει να λειτουργεί διαρκώς σαν μέλος της κοινότητας, άρα απαγορεύονται η διαφωνία, η αντίρρηση, η αίρεση, τα κόμματα.Έτσι ο ολοκληρωτισμός εξωθεί την αντίληψη της ευρωπαϊκής "ψευτοδημοκρατίας" για τη συλλογική "κυριαρχία" στα ακραία της όρια.Θεωρεί την κοινότητα σαν ένα απολύτως ενιαίο ομοιογενές, αδιαφοροποίητο οργανικό σύνολο.
Μέσα σ αυτό δεν επιτρέπεται να υπάρχουν αντιρρήσεις, τάσεις, διαφορές, διαφωνίες.Γι αυτό κάθε αντιφρονών, αιρετικός, "παρεκκλίνων" τίθεται αυτομάτως εκτός κοινότητας και άρα υπόκειται σε εξόντωση πολιτική ή φυσική.
Η πιο συχνά χρησιμοποιημένη λέξη σήμερα είναι η "παγκοσμιοποίηση". Δεν επιλέχθηκε τυχαία. Αφήνει στο πέρασμά της μία ζεστή αύρα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι-άμα της εφαρμογής της -θα υπάρξει διεθνής καταμερισμός της εργασίας , που όμως θα είναι εθελοντικός και όχι καταναγκαστικός.Επιπρόσθετα αφού γίνει αυτό, θα κυριαρχήσουν η παγκόσμια ειρήνη και η καλή θέληση σε κάθε διμερή διένεξη, ενώ θα τερματιστούν ο εθνικισμός, οι εχθροπραξίες ανάμεσα σε γείτονες και ο πόλεμος. Βέβαια αυτό που κανείς από τους πρεσβευτές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης δεν παραδέχεται, είναι το πιο απλό.Ότι ακριβώς μέσα σε αυτά τα πλαίσια ευδοκίμησαν και ο πόλεμος και οι εμφύλιες διαμάχες και ο εθνικισμός.
Στόχος λοιπόν, όλων των "πολιτικών λακέδων"είναι να πραγματοποιήσουν την αναμόρφωση, την απορρύθμιση, την ιδιωτικοποίηση,το άνοιγμα των ευκαιριών της αγοράς προς τους "καρχαρίες" της παγκοσμιοποίησης,την περικοπή περριτών δαπανών για τρόφιμα, εκπαίδευση, στέγαση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για ανθρώπους που δεν διαθέτουν το απαιτούμενο << χρυσάφι>>.Γι αυτό οι παγκοσμιοποιητές ρίχνοντας στην πολιτική σκηνή ηγέτες, διαμορφωτές της κοινής γνώμης και πολιτικούς, που συνειδητά παραπλανούν το λαό μέσα από ψεύτικες υποσχέσεις και κολακείες, φροντίζουν να δημιουργήσουν ένα τέτοιο συγκινησιακό δεσμό μεταξύ λαού και δημαγωγών, ώστε να αναστέλλεται κάθε κριτική σκέψη και να παραλύει κάθε λογική ερμηνεία όλων αυτών που πραγματικά συμβαίνουν.
Αποκοιμίζοντας το λαό με υποσχέσεις για μελλοντικές επιτυχίες και ζητώντας συνεχώς παράταση για την ολοκλήρωση του έργου τους αποκρύπτουν τα σημαντικά προβλήματα,προβάλλουν σαν επιτυχία τα τραγικά τους λάθη και την ανικανότητά τους για άσκηση δυναμικής εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής, διαφθείρουν το λαό και τον βάζουν να αναπαράγει όλη τη νοσηρή νοοτροπία που αυτοί οι άνθρωποι προωθούν. Οι δημαγωγοί μεθουν για δόξα και φήμη, θέλουν να διατηρούν με κάθε μέσο την εξουσία και εξαγοράζοντας το λαό, δημιουργούν στρατιές πολιτικών πελατών που στηρίζουν το καταστροφικό τους έργο.

Τονίζοντας ότι αυτοί οι ίδιοι και η παράταξη τους είναι ικανοί να σώσουν τον τόπο, ενώ οι αντίπαλοί τους θα τον καταστρέψουν. Στηρίζουν το οικοδόμημα της κυριαρχίας τους πάνω σε ανεύθυνους πολίτες, που αντιλαμβάνονται το πολιτικό δκαίωμα σαν ευκαιρία βολέματος, εξαργυρώνουν την ψήφο τους αποσπώντας οφέλη και δένουν την προσωπική τους τύχη με τη διαιώνιση της εξουσίας του κόμματός τους. Άτομα χωρίς ήθος και αξιοπρέπεια χωρίς κανένα αίσθημα κοινωνικότητας, δέχονται παραβιάζοντας κάθε νομιμότητα και αξιοκρατία να κατακτούν θέσεις που δεν αξίζουν, να διορίζονται από τα παράθυρα και να αναπαράγουν τη επικίνδυνη νοοτροπία των πολιτικών τους αρχηγών.

Συνήθως στα πλαίσια τέτοιων κοινωνιών τονίζεται με ιδιαίτερη έμφαση η αξιοκρατία, η δημοκρατία και η ελευθερία για να καλυφθεί ο καιροσκοπισμός και η ανελευθερία που προκύπτει από την απάτη και την αισιοδοξία. Στρατιές δημοσιογράφων χρησιμοποιούνται για να στηρίξουν και να προβάλλουν το μέτριο ως καταστροφικό πολιτικό τους πρόγραμμα, διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα στηρίζουν την εξουσία τους, ενώ διαφθορά του δημοσίου χρήματος, δημιουργία νέων ισχυρών νεόπλουτων ύποπτης προέλευσης, και καιροσκόποι συνθέτουν το σκηνικό τέτοιων κοινωνικών, και δυστυχώς και της ελληνικής.
Ο λαός διαιρείται πλέον κατά γενική ομολογία σε βολεμένους και αβόλευτους, σε κατέχοντες και μη, σε αυτούς που τα "έπιασαν" και τα κορόϊδα. Οι δημοσκόποι πολιτικοί, ανεύθυνοι και ασυνείδητοι, επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο, συντελούν στν πτώση των ηθών της πολιτείας και ανοίγουν τους Ασκούς του Αιόλου, καθώς καλλιεργούν τα πάθη, το φανατισμό, το ψέμα, το λαϊκισμο, τη διαφθορά. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυϊα για να προβλέψει κανείς το μέλλον τέτοιων κοινωνιών και τέτοιων ανθρώπων. Η καταστροφή είναι μόνιμα η λέξη που έρχεται αυτόματα στα χείλη.
Ο Πλάτων στη πολιτεία επισημαίνει ότι το χειρότερο πράγμα για έναν άνθρωπο είναι να εξουσιάζεται από τον κατώτερό του, ο οποίος όχι μόνο αγνοεί, αλλά και δε δύναται να συλλάβει τις έννοιες που λέγονται αρετή, ηθική δικαιοσύνη.
Σήμερα ο κόσμος στα μάτια όλων μπορεί να φαντάζει μικρός, μιας και οι αποστάσεις έχουν εκμηδενιστεί αλλά ταυτόχρονα φαντάζει εφιαλτικά πολύπλοκος ως προς τη διαχείρηση των υποθέσεων. Μπροστά στο πλήθος των συμφωνιών που κλείνονται με τα εκατομμύρια, στην κυριολεξία, των όρων και των παραγράφων, οι τεχνοκράτες ξύνουν αμήχανα το κεφάλι τους ενώ οι πολιτικοί χωρίς τους συμβούλους τους είναι έρμαια του συστήματος. Κανείς μα κανείς δεν μπορεί να έχει επίγνωση του συστήματος και σαφή εικόνα του τι συμβαίνει όχι μόνο παγκοσμίως αλλά και μέσα στην ίδια του την χώρα, εκτός από αυτούς που έχουν σχεδιάσει τα δρώμενα. Έτσι η παγκόσμια εξουσία της οποίας την ανάγκη τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου, θα έρθει σαν φυσική συνέπεια, ώστε να είναι αποδεκτή.

Καθώς όμως θα είναι απόμακρη θα φαντάζει σαν κάτι αόρατο μεν αλλά πλήρες οργανωμένο και πανίσχυρο, δε.
Η ελπίδα των παγκοσμιοποιητών είναι, όλοι να υποταχθούμε με τη θέλησή μας σ αυτή την παγκόσμια κυβέρνηση. Αυτό περιμένει ο σκοταδισμός, αυτό επιθυμεί και αυτό επιδιώκει και γι αυτό εργάζεται πυρετωδώς. Προσπαθεί να διαφοροποιήσει όλους τους λαούς, όλα τα έθνη.

Προσπαθεί να εξαφανίσει όλες τις θρησκείες, τους διαφορετικούς πολιτισμούς, ακόμα και άτομα που αντιστέκονται στην παραχάραξη και την εξαφάνιση της Ιστορίας. Το κίνημα της Νέας Εποχής αγωνίζεται για την παγκοσμιότητα της Οικονομίας που για να πετύχει χρειάζεται έναν πλανήτη χωρίς σύνορα, χωρίς κράτη, χωρίς λαούς, έθνη, πολιτισμούς και παραδόσεις, ισοπεδώνοντας τα πάντα σε μια νέα θεωρία ισότητας και ομοιομορφίας, όπου θα κυβερνούν οι λίγοι, οι μυημένοι που θα επιβάλλουν μια στυγνή δικτατορία που θα έχει σαν αρχή " Εγώ μόνο γνωρίζω τι είναι καλό για σένα".

Και μέσα σ όλα αυτά, εμείς εδώ στη Ελλάδα ανεχόμαστε την άγνοια, την πλαστογράφηση της παράδοσής μας, της ιστορίας μας, το θάψιμο της γλώσσας μας. Παίζουμε εδώ και χρόνια το παιχνίδι των παγκοσμιοποιητών και δεχόμαστε το διαχωρισμό της γλώσσας σε δημοτική και καθαρεύουσα χωρίς να γνωρίζουμε τη φυσική συνέχεια και εξέλιξη της γλώσσας μας.

Δεχόμαστε την κατάργηση των αρχαίων Ελληνικών, γιατί το ζήτησαν οι πράκτορες της σκοτεινής πλευρας του σιωνισμού, ξέροντας όμως αυτοί ότι τα παιδιά που μαθαίνουν αρχαία Ελληνικά, γίνονται πιο έξυπνα και πιο ευφυέστερα και αυτό αυτοί δεν το θέλουν. Μάθαμε να φοβόμαστε τις λέξεις που εκστόμιζαν ψεύτες και ασήμαντοι πρακτορίσκοι και δεχτήκαμε τα πάντα στο όνομα του νεωτερισμού, ενώ βλέπαμε μπροστά στα μάτια μας να πλαστογραφείται ολόκληρη η ιστορία μας. Σήμερα στην αντίστοιχη προσπάθεια ενίσχυσης της φιλίας μας με τους φίλους γείτονές μας πάλι, πρέπει να δεχτούμε την παραποίηση της ιστορίας των βαλκανίων για να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι οι φίλοι μας Βούλγαροι, Τούρκοι, Αλβανοί κ.λ.π..
Οι Βάσκοι πρίν λίγα χρόνια, ζήτησαν αναγνώριση των ελληνικών σαν μια από τις επίσημες γλώσσες, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και το αίτημά τους δεν στηρίχτηκε από τη τότε Ελληνίδα επίτροπο Άννα Διαμαντοπούλου η οποία, αντίθετα ζήτησε να καθιερωθεί η αγγλική γλώσσα ως δεύτερη γλώσσα στο εσωτερικό της χώρας μας.
Βλέποντας λοιπόν το ποιόν όλων αυτών που μας κυβερνούν και χειρίζονται τα πολιτικά πράγματα, μπορούμε να υποτευθούμε τα συμφέροντα ποιού κύκλου εξυπηρετούν. Μέσα σ αυτή λοιπόν τη νοσηρότητα του Φαρισαϊσμού και της Υποκρισίας, πορεύεται σήμερα η ελληνική κοινωνία και δεν ελπίζουμε πως θα βρεθεί εκείνος που θα κραυγάσει "Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι Υποκριταί" και θα εξορκίσει με τον απήγανο αυτόν τον αρρωστημένο Εσμό.Έφτασε η ώρα, η κατάλληλη στιγμή για την εγρήγορση.Ήδη οι πλατείες άρχισαν να γεμίζουν από το "Κίνημα Αγανακτισμένων Πολιτών'. Οι μάσκες έχουν πέσει, πρέπει να προλάβουμε τις εξελίξεις, τώρα που υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης. Η γλώσσα, η ιστορία, η θρησκεία τηε Ελλάδας είναι τα θεμέλια που χτυπούν αλύπητα και η προστασία τους επαφίεται για μια ακόμα φορά, στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Είμαστε όλοι οι υποχρεωμένοι για τη διαφύλαξη εκείνων όσων πρέπει να διαφυλαχτούν, η συνέχιση του ιστορικού μας ρόλου, περιμένουν τους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες να αρχίσουν το νέο αγώνα τους. Δεν μπορούν να συνεχίσουν τον ιστορικό μας ρόλο εκείνοι που υπηρετούν ξένα συμφέροντα.
" Η Ισχύς εν τη ενώσει" από τους μύθους του Αισώπου. Οι πρόγονοί μας έχουν διδάξει πολλά. Όλοι αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά αλλά μπορεί όμως και να το αγνοούν, ότι η γνώση τους, η σωφροσύνη αν μπορούμε να την αποκαλούμε έτσι, δεν είναι γνώση και σωφροσύνη άλλου, αλλά ακριβώς του εαυτού τους και ακόμη ότι είναι μια γνώση της άγνοιας.Οι ιδέες τους, οι προτροπές τους, οι σκέψεις τους, δυστυχώς υπερβαίνουν την γνώση τους. Μία γνώση υπάρχει μόνο που είναι για όλους. Αυτή θα πρέπει να μελετήσουν και να την κάνουν κτήμα τους όπως οι πολλοί. Τη γνώση εκείνη που εξετάζει το καλό και το κακό. Τη γνώση αυτή χρειάζεται ο κόσμος για να ζει με ευδαιμονία, και ειδικά η δύστυχη τούτη χώρα η Ελλάδα μας, που βάλλεται συνεχώς από τους ολίγους εκείνους κάθε φορά.
Αυτοαποκαλούνται σώφρονες, με το αιτιολογικό ότι πηγαίνουν μπροστά, σκέφτονται μοντέρνα, και αγνοούν το παρελθόν. Σωφροσύνη δεν είναι να μηδενίζεις την πατρίδα σου γιατί το θέλουν, το αποζητούν κάποιοι άλλοι για δικά τους συμφέροντα. Μοντερνισμός δεν είναι η αλλαγή ορισμένων σοβαρών καταστάσεων που έχεις μέσα σου από το γάλα της μάνας, και να πείς απότομα και έτσι εύκολα, ότι μπορείς τώρα να θηλάζεις εκείνο μιάς άλλης μάνας με τα στοιχεία που έχει μέσα του. Εκείνο που έχει θρέψει άλλες καταστάσεις, άλλες νοοτροπίες και άλλα συμφέροντα.
Εδώ μεγάλωσα και εδώ θέλω να μείνω, λέει η δική μου σωφροσύνη. Σε τούτη εδώ την ωραία χώρα, τη γλυκιά πατρίδα, που αν την άφηναν ήσυχη θα γινόταν η πιο όμορφη πατρίδα του κόσμου. Οι μοντερνιστές, οι μηδενιστές, οι εκσυγχρονιστές, οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, δεν θέλουν να έχουν οικογένεια, κουλτούρα, πατρίδα, θρησκεία, ανάμνηση του πολιτισμού και ότι άλλο αφορά τη δική μας άποψη.
Ας αφήσουν λοιπόν να τα έχουμε εμείς που είναι η τροφή μας, το γάλα της μάνας μας, τα ιδανικά μας κα ό,τι άλλο θα μπορούσε να μας έχει ήσυχους και ευτυχισμένους. "Έλληνας δικηγόρος είπε σε κάποιο "παράθυρο" της ταλεόρασης ' Καλή θα είναι αυτή η αλλαγή, να γίνουμε Ευρωπαίοι. Θα πάρουμε από τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, θα δώσουμε από τον δκό μας και με το ανακάτεμα εκείνο θα προχωρήσουμε μπροστά".

Πριν από διακόσια περίπου χρόνια, θα έπρεπε να ξέρει ο επώνυμος εκείνος δικηγόρος ότι μια μεγαλούπολη της Ευρώπης είχε ακόμα καλύβες και λασπόδρομους, όταν στην χώρα μας από αιώνες πρίν υψώνονταν επιβλητικά τα μνημεία και τα κτίρια του δικού μας πολιτισμού, που τον χρησιμοποίησαν αρκετά για να φτάσουν εκεί που είναι σήμερα και καυχώνται.

Για ποιό ευρωπαϊκό πολιτισμό βγήκε στο "παράθυρο" να μιλήσει?

Υποτιμούν αυτοί οι ολίγοι τη χώρα μας, ενώ ξέρουμε την καταγωγή μας, την ιστορία μας, και ότι άλλο έδωσαν οι πρόγονοί μας για να είναι η πρόοδος της ανθρωπότητας όπως είναι σήμερα. Εμείς οι πολλοί δεν θα είχαμε αντίρρηση, να ενώσουμε τη θέλησή μας με όλους τους άλλους, αν φυσικά εφαρμοστούν ακριβώς τα λόγια και η σοφία του Σωκράτη ο οποίος έλεγε ¨Την αυριανή ανθρωπότητα τη βλέπω, την οραματίζομαι, σαν μια κοινότητα από φωτισμένους πολιτες που θα αποζητούσαν εκτός από την δική τους ευτυχία και την αυτυχία των συνανθρώπων τους.

Και γεννάται το αναπάντητο έως τώρα ερώτημα Για ποιά ευτυχία μάς έχει μιλήσει η Ευρώπη?Για την ευτυχία των ολίγων ίσως που με άφθονο χρήμα μπορούν και παίζουν στα χέρια τους τις τύχες εκατομμυρίων άλλων αδικημένων συνανθρώπων τους?

Για ποιά ευτυχία μάς έχει μιλήσει η Νέα Τάξη πραγμάτων?Την απάντηση θα την βρούμε στον πόλεμο της γειτονικής Σερβίας και στην εδώ και 37 χρόνια κατοχή της Κύπρου. Για ποιά ευτυχία μάς έχει μιλήσει η παγκοσμιοποίηση?

Για το ότι θα είναι μια "παγκοσμιοποίηση" χωρις "ταυτότητα" τελικά. Χίλια χρόνια προσπαθεί ο Σιωνισμός να εξαφανίσει τους Έλληνες, την Ιστορία τους, την κουλτούρα τους και γενικά την Ορθοδοξία. Σε αμερικανικό σχολείο απεβλήθησαν 10 μαθητές επειδή φορούσαν λευκές μπλούζες και κατηγορήθηκαν για λευκό ρατσισμό.

Επίσης στην αμερική από τις 15 Μαϊου έχουν αλλαγή διαβατηρίων.Δεν αναγράφονται τα ονόματα γονέων αλλά γονέας Α και γονέα Β.

Γαλλική εταιρία ανακοίνωσε ότι στα πλαστικά μπουκάλια ανιχνεύτηκε μια δραστική ουσία που είναι υπεύθυνη για πιθανή στείρωση των νέων.

Το γερμανικό υπουργείο υγείας ανακοίνωσε ότι ανιχνεύτηκε μεταλλαγμένο βακτήριο στα επίσης μςταλλαγμένα αγγούρια το οποίο είναι υπεύθυνο για τους 20 θανάτους. Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι κλείνει τα σύνορά της στα ευρωπαϊκά προιόντα.

Αμερικανικό κανάλι, τηλεοπτικό ανακοίνωσε ότι επίκητε επιδρομή "ζόμπι" δηλαδή μεταλλαγμένων ανθρώπων λόγω του πυρηνικού σταθμού της ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ.

Έθεσαν σε συναγερμό περιοχές έκτακτης ανάγκης.Δηλαδή σχέδιο τύπου του ελληνικού << ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ>>.

Στις 2 Αυγούστου πτωχεύουν και επισήμως η Η.Π.Α.Ήδη έχουν αρχίσει στάση πληρωμών.<<άρχισαν τα όργανα>>.

Εφαρμόζεται το μυστικό σχέδιο ο <<Φάρος της Ανατολής>> στον αραβικό κόσμο.

to-mati