Σελίδες

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΟΥΤΟΣ !!! ΠΑΙΚΤΗΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚΥΡΙΑΚΙΟΥ ΤΗΣ Β ' ΕΠΣΒΟΙΩΤΙΑΣ !!!


Η «Πόρσε του ελληνικού ποδοσφαίρου» αποσύρεται...

  • (0)

Σε ομάδα Β' τοπικής κατηγορίας Βοιωτίας ο Λάμπρος Χούτος

Η «Πόρσε του ελληνικού ποδοσφαίρου» ετοιμάζεται πλέον για… απόσυρση. Ο Λάμπρος Χούτος, ο πάλαι ποτέ άσος του Ολυμπιακού, της Ρόμα και της Ίντερ, σε ηλικία 32 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί με τον ΠΑΟ Κυριακίου, ομάδα που μετέχει στην Β’ τοπική κατηγορία της Βοιωτίας, καθώς ετοιμάζεται για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Ο λόγος για τον οποίο ο ποδοσφαιριστής είπε το «ναι» στην πρόταση που του έγινε είναι η παρουσία του κουμπάρου του στον προεδρικό θώκο της ομάδας, συν το γεγονός ότι θα αναλάβει ταυτόχρονα και την τεχνική ηγεσία.

Από το Σεπτέμβρη του 2009, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην ιταλική Πεσίνα, ομάδα τρίτης κατηγορίας ενώ έχει παίξει σε ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Ρετζίνα, Αταλάντα, Ρεάλ Μαγιόρκα.

Ο Λάμπρος Χούτος αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ταλέντα της δεκαετία του 90'. Οι ειδικοί μιλούσαν για έναν παίκτη που θα μπορούσε να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό! Τον είχαν μάλιστα παρομοιάσει με Πόρσε, λόγω της ταχύτητας του. Οι μεγάλες προσδοκίες που είχαν όλοι για αυτόν, ωστόσο, δεν βγήκαν αληθινές…