Σελίδες

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ





Ο παραλογισμός της εξουσίας που ασκούν οι δυνάμεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης καταγράφεται σε όλες τις μεθόδους που ακολουθεί αυτή. Πρόκειται για μια υπερεθνική και σκιώδης υπερκυβέρνηση που έχει καταφέρει να εισχωρήσει στις κυβερνήσεις, τους οικονομικούς και τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς των ελεύθερων τάχα εθνών. Όλοι αυτοί οι άφρονες και αλαζόνες τύποι, διψασμένοι για εξουσία και χρυσό πάντα, νομίζουν ότι μπορούν να γίνουν θεοί στη θέση του Θεού και να υποτάξουν ολόκληρη την ανθρωπότητα. Και έτσι, έχοντας πλέον διαβεί τα σύνορα της αφροσύνης, εισέρχονται στο έδαφος της παραφροσύνης χρησιμοποιώντας την φύση ως τρομερό και επικίνδυνο βιολογικό όπλο που το στρέφουν κατά των ατίθασων επαναστατών και λαών.

Ο έλεγχος των φυσικών δυνάμεων, η μεταβολή των καιρικών φαινόμενων, η μεταστροφή του κλίματος, ακόμη και η πρόκληση σεισμών είναι καταστάσεις που διαπιστωμένα οφείλονται στην ανθρώπινη παρέμβαση μέσα από την παραδόπιστη και αλόγιστη χρήστη της υψηλής τεχνολογίας. Μια τεχνολογία που επιτρέπει την μεταβολή των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, ενώ τα μεγάλα επίπεδα των δονήσεων που παράγονται από τις υπόγειες πυρηνικές δοκιμές των υποτιθέμενων μεγάλων δυνάμεων συμπληρώνει την αλλαγή του καιρού με την πρόκληση αφύσικων σε μέγεθος σεισμών. Οι μεγάλες δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία αντί να χρησιμοποιηθούν για την επίλυση του ενεργειακού ζητήματος και την ανάπτυξη ενός αποτρεπτικού πλαισίου αμύνης, χρησιμοποιούνται για την καταστροφή του περιβάλλοντος και την κατάλυση εθνικών υποδομών και λαϊκών ελευθεριών.

Οι τρόποι που χρησιμοποιούν οι παγκόσμιοι χωροφύλακες του διεθνιστικού νεοταξισμού είναι είτε ορατοί δια γυμνού οφθαλμού είτε αόρατοι και σκοτεινοί σαν τις απόκρυφες λέσχες και στοές που μαζεύονται και απεργάζονται τα δεινά της ανθρωπότητας οι «εκλεκτοί» της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Το θράσος τους και η εγρήγορση που επιδεικνύουν για τον σχηματισμό της νοσηρής τους υπερκυβέρνησης τους ωθεί στο να ψεκάζουν τους αιθέρες με τα βιοχημικά δηλητήρια που προκαλούν τις διάφορες ψυχοσωματικές ανωμαλίες ελέγχου των συνειδήσεων και τις «περίεργες» νόσους.

Όμως η επιθυμία τους να μειώσουν τις πληθυσμιακές μάζες και να ερημώσουν τα έθνη συνεχίζεται με κρυφές μεθοδεύσεις γιατί επιδιώκουν να πετύχουν το σκοπό τους γρήγορα και δίχως λαϊκές εξεγέρσεις. Η καταστροφή του κλίματος και της ενδοχώρας ενός κράτους επιφέρει ταυτόχρονα εξάλειψη της αυτάρκειας σε τροφοδοσία και άμυνα, προκαλεί εξεγέρσεις, ανθρώπινες απώλειες και μετακινήσεις πληθυσμών εκτός συνόρων. Τα όπλα που χρησιμοποιούνται δεν είναι άγνωστα στους έχοντες καλή γνώση και άμεση σχέση με την υψηλή τεχνολογία ούτε έχουν εμφανιστεί πρόσφατα.

Ορισμένα από αυτά όπως το λεγόμενο HAARP και ο επηρεασμός των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων έχουν αφετηρία έρευνες επιφανών Ελλήνων επιστημόνων σαν τον αείμνηστο Γκιόλβα. Όμως το «ελληνικό» κράτος των γραικύλων πολιτικάντηδων όχι απλώς δεν αξιοποίησε τις εγχώριες δυνατότητες και τα δυνατά μυαλά, αλλά πρόδωσε αυτά τα μυαλά, ώθησε άλλα εκτός συνόρων και πούλησε σημαντικά μυστικά σε μισελληνικά συμφέροντα.

Η διαστροφή όπως είπαμε όμως υπήρξε καθοριστική, αφού η τεχνολογία πλέον ετοιμάζει τον όλεθρο, τη συντριβή των εθνών και την καταστροφή του πλανήτη ως ενέργεια απολύτως προσχεδιασμένη. Δεν είναι υπερβολική η εκτίμηση, αλλά το συμπέρασμα των πράξεων και των αποφάσεων των παραφρόνων που ασκούν σήμερα εξουσίες.

Δείτε για παράδειγμα τις περιπτώσεις δύο πολύ μεγάλων σεισμών που συνέβησαν παλαιότερα στην Αϊτή και εσχάτως στην Ιαπωνία. Στην πρώτη περίπτωση διενεργούντο μέρες πριν κοντά στην επίμαχη περιοχή εκτεταμένες υπόγειες πυρηνικές δοκιμές σημαντικής δυνάμεως που επέφεραν την ανάλογη γεωφυσική σύγκρουση στο υπέδαφος η οποία ξέσπασε στον καταστροφικό σεισμό της Αϊτής. Στην περίπτωση της Ιαπωνίας υπάρχουν οι πληροφορίες ότι η χώρα είχε προειδοποιηθεί από κάποιους διεθνείς δεσμώτες να ανακόψει τα αναπτυξιακά σχέδια που βασίζονταν στην πυρηνική ενέργεια. Και όταν η χώρα αυτή δεν συμμορφώθηκε, τότε συνέβησαν τόσο ο υπερμεγέθης σεισμός όσο και το τσουνάμι που ολοκλήρωσε το σχέδιο. Υπάρχει επιπλέον οπτικοαουστικό υλικό που καταγράφει μια …λάμψη!

Ιδού λοιπόν πως ένα ανθρώπινο επίτευγμα μπορεί να γίνει κατάρα για τον άνθρωπο αν βρεθεί στα χέρια παραφρόνωνhttp://www.youtube.com/watch?v=-hV1bnj66DM&lc=xNfH3EfIrSga_-heb2973b3U2846_Sxp2Fjswuj...V69I&feature. Η παγκοσμιοποίηση έχει ένα και μόνον αντίπαλο. Τον Εθνικοκοινωνισμό ως τον μοναδικό Φρουρό του Εθνικού και Λαϊκού Κράτους ενάντια στους καταστροφείς της ανθρωπότητας. Και η Ελλάς αποτελεί τον ασφαλή ηγέτη και οδηγό της κοινωνίας των ελευθέρων εθνών.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com