Σελίδες

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ . Η FED ΜΟΙΡΑΖΕΙ 16 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ !!!




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στις 24 Ιουλίου έπεσα πάνω σε ένα δημοσίευμα ενός Αμερικάνικου Blog (http://www.countercurrents.org/) με τίτλο
Audit Of The Federal Reserve Reveals $16 Trillion In Secret Bailouts
Μεταφράζω τμήμα του κειμένου που είναι από τα πιο σοκαριστικά σκάνδαλα του αιώνα μας.

[Η πρώτη οικονομική επιθεώρηση που έγινε ποτέ στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής τη γνωστή FED πραγματοποιηθηκε ...εξαιτιας του Ron Paul ρεπουμπλικάνου γερουσιαστής του Τεξας.Ο Jim DeMint, ένας Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής και ο Bernie Sanders, ένας ανεξάρτητος γερουσιαστής, προσπάθησαν να γίνει μια πλήρης επιθεώρηση της FED αλλα «τους βάλανε πολυ νερο στο κρασί» εξαιτίας των Ben Bernanke και του Alan Greenspan που λέγοντας ψέματα στο Κογκρέσο οτι η επιθεώρηση θα είχε κακό αντίκτυπο στις αγορές, οδηγησε τελικά σε μερικό έλεγχο της FED.
Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα του πρώτου ελέγχου της Fed σχεδόν στα 100 χρόνια ιστορίας της έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του γερουσιαστή Sander στις 21/7/2011.
Αυτό που αποκαλύφθηκε κατά τον έλεγχο ήταν εκπληκτικό: 16,000,000,000,000 $ έχουν δοθεί κρυφά σε αμερικανικές τράπεζες , εταιρείες και ξένες τράπεζες παντού από τη Γαλλία έως τη Σκωτία. Από την περίοδο μεταξύ Δεκεμβρίου 2007 και Ιουνίου 2010, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ είχε κρυφά διασώσει πολλές διεθνεις τράπεζες, επιχειρήσεις και κυβερνήσεις.
Η Federal Reserve αρέσκεται στο να αναφερει αυτές τις μυστικές διασωστικές δανειοδοτησεις σαν «ΟΛΑ σε ΕΝΑ πακέτο» ( all-inclusive) αλλά σχεδόν κανένα από τα χρήματα δεν έχουν επιστραφεί και όλα ειναι δανεισμένα ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0%.
Το γιατι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα δεν είχε πει ποτέ τίποτα δημόσια γι 'αυτό και ούτε καν ενημέρωσε το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με το σχέδιο διάσωσης 16 τρισεκατομμυρίων δολαρίων δολάριο είναι προφανές. Η αμερικανική κοινή γνώμη θα είχε εξοργισθεί όταν θα ανακάλυπτε ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα διέσωσε τις ξένες τράπεζες, ενώ οι Αμερικανοί αγωνίζονται να βρουν μια θέση εργασίας.
Για να τοποθετήσουμε τα 16 τρισεκατομμυρία δολάρια σε μια προοπτική, να θυμάστε ότι το ΑΕΠ των Ηνωμένων Πολιτειών είναι μόνο $ 14.12τρισεκατομμύρια. Το σύνολο του εθνικού χρέους της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών στα 200 + χρόνια της ιστορίας της είναι «μόνο» 14.5τρισεκατομμύρια δολάρια. Ο προϋπολογισμός που συζητείται τόσο πολύ στο Κογκρέσο και στη Γερουσία είναι «μόνο» 3.5τρισεκατομμύρια δολάρια.
Γινεται ενας μεγαλος θόρυβος για το έλλειμμα του 1.5 τρις και όλοι ζητάνε να καταπιουν το κόκκινο χαπάκι για τα 16 τρισεκατομμυρια που δοθηκαν για διάσωση τραπεζών και εταιρειών σόλο τον κόσμο.
Στα τέλη του 2008, το νομοσχέδιο Bailout TARP ψηφίστηκε και δοθηκε το ποσό των 800 δισ. δολαρίων δόθηκαν σε τράπεζες και επιχειρήσεις. Αυτό ήταν μια κραυγαλέα απάτη λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Goldman Sachs και μόνο έλαβε 814 δισεκατομμύρια δολάρια. Όπως αποδεικνύεται, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα δώρισε $ 2.5 τρισεκατομμύρια για την Citigroup, ενώ η Morgan Stanley έλαβε 2.040 δισεκατομμύρια δολαρια. Η Royal Bank of Scotland και η Deutsche Bank, μια γερμανική τράπεζα, μοιραστηκαν περίπου ένα τρισεκατομμύριο και πολλές άλλες τράπεζες έλαβαν βαριά κομμάτια των 16 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. ]
Εδω ο Πινακας με τα ποσά που δοθηκαν (σε δις $)

Η Ελλάδα ξεπουλιέται για δανεισμό 50 δις ευρώ με συνολικό χρέος 500 δις ευρω (~ 700 δις δολλάρια) όταν μόνο η Goldmann Sachs παίρνει 814 δις δολλαρια με 0% επιτοκιο.Μονο για το περίφημο swap επι Σημίτη υψους 1 δις δολλαριων η Goldmann Sachs απέσπασε 300.000.000 αμοιβή.
Στον πίνακα και η Deutche Bank με 354 δις και η γνωστή μας Dexia με 159 δις.Από τον Πινακα είναι κατανοητό πως χρησιμοποιούνται οι εκτυπωτικές μηχανές της FED.Απλή ανταλλαγή χαρτιών με κεφάλαιο απο τα Εθνη της Γης.Εχει περάσει πάνω από μια εβδομάδα από την ανακοίνωση της επιθεώρησης και η σιωπή ειναι ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ.
ΔΕΙΤΕ την 266 σελίδων εκθεση της Federal Reserve(July 21st, 2011):http://www.gao.gov/new.items/d11696.pdf
Source: http://www.gao.gov/products/GAO-11-696
FULL PDF on GAO server: http://www.gao.gov/new.items/d11696.pdf
Senator Sander’s Article: http://sanders.senate.gov/newsroom/news/?id=9e2a4ea8-6e73-4be2-a753-62060dcbb3c3
http://episthmi.blogspot.com
aorata-gegonota
/thesecretrealtruth