Σελίδες

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΜΕΓΚΕΝΗ !!! ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ !!!




  Του Richard K. Moore
 Δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο παίρνουν αποφάσεις κατά των ίδιων ανθρώπων, που τους έβαλαν στα γραφεία, ψηφίζουν νόμους για την προστασία του χρυσού, των παγκόσμιων τραπεζών, του πετρελαίου, και των μεγάλων εταιρειών.

 Είμαστε ήδη στη μέση μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης και δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη. .

 Σήμερα, οι άνθρωποι είναι πιο μορφωμένοι και καλύτερα συνδεδεμένοι από ποτέ, γεγονός που καθιστά όλο και πιο δύσκολο για τους υπεύθυνους να καταστείλουν την αλήθεια.

 Για πολλούς, δεν θα είναι έως ότου χάσουν τις συντάξεις και τις δουλειές τους, τα παιδιά τους να πεινάσουν και οι μάζες να θυμώσουν αρκετά για να κινητοποιηθούν και να στραφούν εναντίον των δυνάμεων (κατοχής) που είναι , να είστε σίγουροι ... αυτό θα πάρει άσχημη τροπή!




"Μερικοί από τους μεγαλύτερους άνδρες στις Ηνωμένες Πολιτείες φοβούνται κάτι. Γνωρίζουν ότι υπάρχει μια δύναμη κάπου, τόσο οργανωμένη, τόσο λεπτή, τόσο προσεκτική, τόσο πλήρης, τόσο διάχυτη, που θα ήταν καλύτερα να μην μιλήσουν πάνω από την ''ανάσα'' της όταν μιλούν στην καταδίκη της. " - Πρόεδρος Woodrow Wilson


  Οι ρίζες της καπιταλιστικής υπεροχής


Έθνη και πληθυσμοί είναι πιόνια στα παιχνίδια τους. Εκατομμύρια πεθαίνουν σε πολέμους, υποδομές καταστρέφονται, και ενώ ο κόσμος πενθεί , οι τραπεζίτες μετρούν τα κέρδη τους και κάνουν σχέδια για την μεταπολεμική ανοικοδόμηση των επενδύσεων τους.


Από θέση ισχύος τους, καθώς οι χρηματοδότες των κυβερνήσεων, οι τραπεζικές ελίτ έχουν τελειοποιήσει στην πάροδο του χρόνου τις μεθόδους ελέγχου τους. Μένοντας πάντα πίσω από τις σκηνές, κινούν τα νήματα  ελέγχοντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα πολιτικά κόμματα, τις μυστικές υπηρεσίες, τις χρηματιστηριακές αγορές και τα γραφεία της κυβέρνησης. Και ίσως ο μεγαλύτερος μοχλός της εξουσίας τους είναι ο έλεγχός των νομισμάτων. Μέσω της κεντρικής τράπεζας-απάτης τους, έχουν σχεδιάσει έναν φαύλο κύκλο και εκτυπώνουν χρήμα από το τίποτα και στη συνέχεια το δανείζουν με επιτόκιο στις κυβερνήσεις. Η δύναμη των ελίτ τραπεζών είναι τόσο απόλυτη όσο και λεπτή ...