Σελίδες

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ !!!





Οι διεθνείς τραπεζίτες έγιναν κροίσοι αφού μπορούν και παράγουν μέσω των κεντρικών τραπεζών χρήμα από απλό χαρτί και τοκίζουν τα κράτη και μέσω των εμπορικών τραπεζών παράγουν λογιστικό ανύπαρκτο χρήμα λόγω του κλασματικού αποθέματος και τοκίζουν τους πολίτες και τους επιχειρηματίες.

Λόγω αυτού του τεράστιου πακτωλού χρήματος που συγκέντρωσαν με απόλυτα καταχρηστικό τρόπο δημιούργησαν, εξαγόρασαν και έθεσαν υπό τον ελεγχό τους τα μεγαλύτερα εργοστάσια και βιομηχανίες στα τρόφιμα, τα φάρμακα, και γενικά κάθε σε κάθε είδους προιόν, αλυσίδες εστιατορίων , ιατρικά εργαστήρια, ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές, υπηρεσίες κ.α..

Αυτές οι πολυεθνικές εταιρίες έχουν εξαπλώσει τα πλοκάμια τους παντού κυρίως μέσω του συστήματος των αντιπροσώπων που είναι ισχυροί τοπικοί παράγοντες σε κάθε χώρα και κοινωνία.

Όμως οι διεθνείς τραπεζίτες είναι εχθροί της ανθρωπότητας που σημαίνει ότι κάθε τους ενέργεια και κάθε τι που ελέγχεται από αυτούς είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλεί βλάβη και ζημιά στον άνθρωπο για να τον έχει σε μόνικη κατάσταση αδυναμίας και έτσι να τον απομυζά και να τον ελέγχει εσσαεί.

Κάθε προιόν που παράγουν μέσα από τα εργοστάσια και τις βιομηχανίες τους, παρουσιάζεται μέσω της διαφήμισης στα δικά τους ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε. ως ευεργετικό και μοναδικό με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να ελκύονται και να το αγοράζουν.

Έχουν ναρκώσει το πνεύμα και έχουν πορώσει τις αισθήσεις του ανθρώπου σε τέτοιο βαθμό που ο άνθρωπος πλέον λειτουργεί ως ζόμπι και επιλέγει τυφλά αυτό που του πλασάρει το σύστημα των διεθνή τραπεζιτών.

Αυτό όμως που του πασάρει το σύστημα είναι ζημιογόνο και βλαβερό για αυτόν.

Δηλαδή στην ουσία ο άνθρωπος με τη συναίνεση του σε αυτό το σύστημα πράττει αυτοκτονική πράξη και γίνεται αυτόχειρας.

Στηρίζει τους δολοφόνους του με το χρήμα που αποκομίζει μέσω του κόπου του ως σκλάβος στο σύστημα τους.

Όλα εισρέουν στη δεξαμενή των ορκισμένων εχθρών της ανθρωπότητας και αυτοί με αυτή τη δύναμη ολοένα εξελίσσουν τις μεθόδους τους για περαιτέρω ζημιά του ανθρώπου, τον έλεγχο του και τη καταστροφή της φύαης.

Πρώτα, αρρωσταίνουν τον άνθρωπο μέσω του περιβάλλοντος, του τρόπου ζωής και των προιόντων που του πουλάνε.

Ύστερα του πουλάνε φάρμακα - δηλητήρια τα οποία αφενός του προσφέρουν ανακούφιση και πρόσκαιρη μείωση των αποτελεσμάτων της αρρώστιας αφετέρου όμως του εξασθενούν το ανοσοποιητικό του σύστημα και του προκαλούν παρενέργειες σε άλλα υγιή μέρη του σώματος του με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να γίνεται πλήρη εξαρτώμενος από τα φάρμακα τους , να βρισκεται σε μόνιμη κατάσταση αδυναμίας και να είναι ένα πειθήνιο πιόνι για τους δολοφόνους του.

Με τον ίδιο τρόπο, η πολιτική ζωή της κάθε κοινωνίας ελέγχεται από τους δολοφόνους των λαών.

Πλασάρουν μέσα από τα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε. και με πλήρη υποστήριξη όλου του οικοδομήματος τους, τα προιόντα τους, τα δικά τους άτομα, τα σκουπίδια της κοινωνίας από θέμα ηθικής.

Ο κόσμος μαγνητίζεται ιδεολογικά ή και εξαγοράζεται με ψίχουλα και με τη συναίνεση του πάλι εκλεγεί τα άτομα που θέλουν οι διεθνείς τραπεζίτες και έστι διεθνείς τραπεζίτες επιβάλλουν στη κοινωνία αποφάσεις που τη σκλαβώνουν και την εξοντώνουν ολοένα και περισσότερο.

Ως παρανοικοί λάτρεις της εξουσίας και του ελέγχου χτυπούνε με κάθε μέσο και όπλο την ανθρωπότητα για να μπορέσουν να την ελέγξουν ολοκληρωτικά και για πάντα.

Επηρεάζουν πλέον πλήρως το περιβάλλον του κάθε ανθρώπου.

Η λύση του ανθρώπου είναι η πλήρης ανυπακοή σε όλο το οικοδόμημα τους.

Να ξυπνήσει, δηλαδή να αφυπνισθεί και να πάψει να υποστηρίζει με τις πράξεις και τις επιλογές του τους δολοφόνους του.

Και όταν αφυπνισθεί πρέπει να αφυπνίσει και τους υπόλοιπους από το περιβάλλον του, γιατι δεν είναι αρκετό να ξυπνήσει μόνο αυτός, αλλά πρέπει να ξυπνήσει - να αφυπνισθεί η πλειοψηφία για να επέλθει η αλλαγή.

Να πάψει να αγοράζει και να καταναλώνει τεχνητά συσκευασμένα προιόντα και τρόφιμα που καταστρέφουν την υγιεία του.

Να αγοράζει και να καταναλώνει μόνο φυσικές τροφές.

Να πάψει να αγοράζει τα φάρμακα και τα δηλητήρια τους και να λαμβάνει μόνο τα ευεργετικά παράγωγα της φύσης που θεραπεύουν κάθε αρρώστια και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και την ισορροπία του οργανισμού.

Να αποχωρήσει από τα κόμματα, τις φυλακές της συνείδησης του , να πάψει να υποστηρίζει αυτούς που του υποδεικνύει το σύστημα και να υποστηρίξει άτομα από το περιβάλλον του που γνωρίζει το έργα και το ήθος τους.

Η απόρριψη κάθε τεχνητού κατασκευάσματος και η επιλογή καθε τι φυσικού θα οδηγήσει στη κατάρρευση του συστήματος των διεθνή τραπεζιτών και θα απελευθερώσει την ανθρωπότητα.

Μην ξεχνάμε ποτέ ότι η φύση και ότι προκύπτει μέσα από αυτή είναι αποτέλεσμα του Δημιουργού και όλα έχουν δημιουργηθεί με τέτοιο τέλειο τρόπο που να αποτελούν το ιδανικό για το άτομο.

Τα τεχνητά δημιουργήματα είναι έργο παρανοικών ανθρώπων που αντιτάσσονται με τα έργα, τη φιλοσοφία και τις πράξεις τους στο έργο και το σχέδιο του Δημιουργού που είναι η συνεχής εξέλιξη όλων των δημιουργημάτων μέσα σε ένα πλαίσιο απεριόριστης αγάπης.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ


Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/10/blog-post_2932.html#ixzz3vpvVaiPy
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike