Σελίδες

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Η ΚΛΩΣΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !!!




Από τότε που ξεκίνησε η ανθρωπότητα οι εξουσιαστές της την κρατούσαν σε άγνοια κρατώντας μυστική από τις μάζες την υπέρτατη γνώση σε όλους τους τομείς.

Της δημιουργούσαν τα ψεύδη που ήθελαν και τη βύθιζαν σε πλάνη και σκοταδισμό για να μην μπορέσει να ανακαλύψει την αλήθεια, να αντιδράσει και να σπάσει τα δεσμά της. Επίσης, διαίρεσαν την ανθρώπινη ύπαρξη σε διάφορες θρησκείες, πολιτικά δόγματα, αντιλήψεις και κοινωνικές ομάδες. Έτσι, μαζί με τη διαφορετικότητα εθνών και φυλών κατακερμάτισαν την ανθρωπότητα.

Η κάθε κοινωνική ομάδα πρέσβευε ότι αυτή είναι η άριστη, προσπαθούσε να αναιρέσει τις άλλες κοινωνικές ομάδες και να τους επιβάλλει τα δομικά της στοιχεία. 


Οι άνθρωποι ενταγμένοι σε κοινωνικές ομάδες ήταν σε μια διαρκή βίαιη σύγκρουση με συνέπεια να αναπτυχθεί η έχθρα, το μίσος και να διακοπεί κάθε γόνιμη επικοινωνία μεταξύ τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παρεμποδιστεί η ένωση των εμπειριών, γνώσεων και διαφορετικότητας όλων των κοινωνικών ομάδων, για να βιώσουν και να αξιοποιήσουν από κοινού την κοινή δεξαμενή της ανθρώπινης νόησης, δημιουργικότητας, παρατήρησης και ανακάλυψης. 

Αν ένας άνθρωπος δεν δογματιζόταν και δεν εντασσόταν σε καμιά κοινωνική ομάδα, τότε εν ζωή κυνηγιόταν ανελέητα από την ελίτ όλων των κοινωνικών ομάδων, για να μην ενώσει τις κοινωνικές ομάδες και αυτοί χάσουν τα σκήπτρα της εξουσίας. Με αυτόν τον τρόπο, οι εξουσιαστές χρησιμοποιώντας τα όπλα της άγνοιας και της διαίρεσης των ανθρώπων λόγω διαφορετικότητας, έλεγχαν και απομυζούσαν την ανθρωπότητα στο πέρασμα των αιώνων. 

Στην εποχή μας,, κατάφεραν να κατακερματίσουν την ανθρωπότητα σε μονάδες, θεοποιώντας το Εγώ και προωθώντας την εξιδανίκευση της ατομικότητας. Η δύναμη της ανθρωπότητας έσπασε σε δισεκατομμύρια ανίσχυρες μονάδες. Η ελίτ έφτασε στο μεγαλύτερο επίπεδο ελέγχου από την αυγή της ανθρωπότητας. Λαμβάνει ολοένα απαράδεκτες αποφάσεις και κανείς δεν αντιδρά βρισκόμενος στην ανυπαρξία κι αδυναμία του Εγω του. Όμως έγινε κάτι που ξέφυγε από τον έλεγχο των εξουσιαστών. 

Το διαδίκτυο και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, να έχουν πρόσβαση στην αλήθεια και στην υπέρτατη γνώση, να μοιράζονται με τους άλλους τις εμπειρίες και τις απόψεις τους και να αποτελεί κοινό κτήμα όλων η κάθε άποψη. Έτσι, ολοένα και περισσότερα κομμάτια της ανθρωπότητας άρχισαν να σπάνε τη φυλακή της άγνοιας τους και να αφυπνίζονται.

Η γνώση είναι η μεγαλύτερη δύναμη από όλες τις άλλες δυνάμεις, γιατί από αυτήν δημιουργούνται, αξιοποιούνται και τιθασσεύονται όλες οι υπόλοιπες. Παράλληλα, μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και ειδικά το facebook το άτομο άρχισε να έρχετε σε επαφή με ανθρώπους άλλων πόλεων, χωρών, εθνικοτήτων, θρησκειών και να αντιλαμβάνεται ότι ο πυρήνας της ανθρώπινης ύπαρξης είναι κοινός παντού. Συνειδητοποίησε ότι η διαφορετικότητα είναι ευλογία, γιατί δίνει το στοιχείο της ποικιλίας και της ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων για εμβάθυνση της σοφίας κάθε ανθρώπου. Κατάλαβε, ότι μόνα τα δόγματα που του επέβαλλε η ελίτ τον χωρίζουν από άλλους ανθρωπους και ότι αυτά που τον ενώνουν είναι άπειρα.

 Έτσι, ειδικά τα νεότερα κομμάτια της ανθρωπότητας που ήταν πιο εξοικειωμένα με τη χρήση του υπολογιστή, άρχισαν μέσω του διαδικτύου να ενώνονται σε μια άπειρη συνείδηση 

Ξεκίνησαν να αντιλαμβάνονται την τεράστια τους δύναμη. Γι αυτό οι εξουσιαστές άρχισαν να τρέμουν ότι για πρώτη φορά θα χάσουν τον έλεγχο της ανθρωπότητας. 

Έριξαν τις μάσκες και επισπεύουν τη διαδικασία για απόλυτο και μόνιμο έλεγχο των ανθρώπων κάτω από μια παγκόσμια δικτατορία. Θέλουν να προλάβουν να το πετύχουν, πριν η νέα γενιά γίνει η πλειοψηφία και πάρει τη σκυτάλη της διαμόρφωσης των εξελίξεων από τη γενιά άνω των 45.

 Η τελική αναμέτρηση δεσμωτών και φυλακισμένων πλησιάζει. Θα νικήσουμε;;;
 Από εμάς εξαρτάται!

 Εάν νικήσουμε, θα απαλλαχτούμε από τους εξουσιαστές τυραννούς μας και θα βαδίσουμε όλοι μαζί όντας ο καθένας μας μέρος της άπειρης συνείδησης και ενωμένος με τον άλλον.

 Εάν δεν νικήσουμε, θα έχουμε χάσει τα πάντα και θα γίνουμε για πάντα δούλοι. 

Οφείλουμε να αγωνιστούμε με απόλυτο σθένος και μαχητικότητα και να στε σίγουορι ότι θα νικήσουμε και θα λυτρωθούμε.


Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/06/blog-post_1535.html#ixzz3vMGIa0SY
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike