Σελίδες

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΙΣΧΟΣ !!! ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ" !!!


Παρότι εκφραστήκαμε με τα καλύτερα λόγια για το νέο ξεκίνημα της εκπομπής αυτής, δυστυχώς ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος μας απογοήτευσε με το χθεσινό επεισόδιο, όπου γίνεται σαφής και εξώφθαλμη προπαγάνδα υπέρ συγκεκριμένων πολιτικών τοποθετήσεων. Και για του λόγου το αληθές, μπορείτε να την δείτε ολόκληρη στο παραπάνω βίντεο


ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ:

Επιλέγησαν ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ κάποια πρόσωπα από τον Δημητριάδος για να μιλήσουν στην εκπομπή, τα οποία μεταξύ άλλων ήταν:

- Ο φανατικός οικουμενιστής και "νεωτεριστής" Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος.

- Ο χριστιανομάχος βουλευτής του Σύριζα Κουράκης, που πρόσφατα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την πρότασή του να πληρώνουν τους μισθούς των Ορθόδοξων Ιερέων οι Ορθόδοξοι πιστοί, μέσω ειδικού φόρου.

Αμετανόητος ο Κουράκης, λέει στον Δημητριάδος πως οι Ιερείς και Ιεράρχες "μέχρι το 2010 φοροδιέφευγαν" (!!!) και ότι ο Χριστός ήταν απλά "ένας κοινωνικός επαναστάτης"!!! 

Τι απάντησε ο Μητροπολίτης στα παραπάνω προκλητικά; ΤΙΠΟΤΑ!!! Συμφώνησε με τον Κουράκη!!!

- Ο γνωστός (πλέον) για τις μονολιθικές απόψεις του στο θέμα της μετανάστευσης, Μητροπολίτης Σιατίστης.

- Γνωστοί και μη εξαιρεταίοι "καθηγητάδες" της...αριστερής "προόδου" που ατυχώς τυγχάνουν και Θεολόγοι.

Και ρωτάμε: Γιατί, Σεβασμιώτατε Ιγνάτιε, δεν δώσατε το λόγο και στην "άλλη πλευρά", που εκφράζει αντιρρήσεις γι' αυτή την "προσέγγιση" Εκκλησίας και Αριστεράς;

Γιατί, π.χ δεν ρωτήσατε τον - επίσης συμμετέχοντα στο "συνέδριο" - Μητροπολίτη Γόρτυνος Ιερεμία να σας πει τη γνώμη του; Ή τον Καθηγητή Θεολογίας π. Γεώργιο Μεταλληνό, που εξ όσων γνωρίζουμε ούτε "ακραίος" ούτε "φασίστας" είναι;

Λυπούμαστε Σεβασμιώτατε, αλλά υποπέσατε σε σφάλματα και δεοντολογικά (μην προβάλοντας όλες τις απόψεις) και Ορθόδοξα, σκανδαλίζοντας τον πιστό λαό με το "λιβάνισμα" συγκεκριμένων ιδεολογιών!

Έχουμε την άποψη πως η Εκκλησία δεν πρέπει να ταυτίζεται ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, διότι όλα ανεξαιρέτως εξυπηρετούν τα ιδιοτελή τους συμφέροντα και όχι το Εθνικό και Κοινωνικό Σύνολο.

Πόσο μάλλον με κάποια από αυτά, των οποίων τα στελέχη και οι ψηφοφόροι είναι νοσταλγοί των βάρβαρων διώξεων και εγκλημάτων που υπέστησαν από τους "ιδεολογικούς τους προγόνους" εκατομμύρια Χριστιανοί παγκοσμίως!

Άρα, έχει δίκιο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος να σας κατηγορεί για "θυελλώδη έρωτα" με την αριστερά:


Πιστεύουμε πως ο γνήσιος Ορθόδοξος Λόγος δεν πρέπει ούτε κομματικοποιείται, ούτε να ενδιαφέρεται να αποσπάσει ένσημα από κοσμικούς άρχοντες. Αντίθετα, οφείλει να μιλάει για τον ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και όχι "έναν κοινωνικό επαναστάτη", όπως θρασύτατα αναμασούν οι αμετανόητοι άθεοι μαρξιστές στους οποίους δώσατε βήμα, Σεβασμιώτατε Δημητριάδος!