Σελίδες

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΩΡΑ ΤΗ ΧΙΟ !!!


 Εμπρηστικοί μηχανισμοί βρέθηκαν σήμερα στην Χίο

Γνωρίζοντας τον καιρό και τους ανέμους που θα πνέουν είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις πως θα εξελιχθεί μία φωτιά. Αυτό ακριβώς έγινε στην ΧΙΟ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΝΟΤΙΑ ΧΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ:

1. ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΧΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΕΝΩ Η ΝΟΤΙΑ ΧΙΟΣ ΕΧΕΙ.

2. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΧΩΡΟΝΤΑΣ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝΔΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΕΞΑΙΤΙΑΣ) ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ή ΚΑΙ ΒΔ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ) ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑΜΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ: ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ, ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤE ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΙΟ;

http://olympia.gr/2012/08/21/

Δύο νέες απόπειρες εμπρησμού σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Χίο, στα Μαστιχοχώρια. Συγκεκριμένα, έξω από το χωριό Παγίδα και σε κοντινή απόσταση στη θέση Ρουχούνη, κοντά σε παλιό μοναστήρι, βρέθηκαν πλαστικά μπουκάλια που περιείχαν εύφλεκτο υλικό καθώς και αλουμινόχαρτο με εμπρηστικό μηχανισμό. Σημειώνεται ότι η ώρα που προκλήθηκε η πυρκαγιά, την οποία έσβησαν αμέσως πυροσβέστες που βρίσκονταν στο σημείο, είναι ίδια με την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε το περασμένο Σάββατο στο χωριό Καρυές. Οι αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί παρελήφθησαν από την αστυνομία για να αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Τμήμα ειδήσεων defencenet