Σελίδες

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΤΗΝ << ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ >> ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ !!!

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

«ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ» MADE IN U.S.A. Σύνδεση της <μεγάλης Αλβανίας> με το 'Μακεδονικό'.

Η επιστροφή του Χόλμπρουγκ στα Βαλκάνια - Τι κρύβεται πίσω από τις προκλητικές ενέργειες Μπερνς;
Το έντονο ενδιαφέρον των Αμερικανών για να έχουν οπωσδήποτε την ονομασία «Μακεδονία» τα Σκόπια κρύβει και τα βαθύτερα σχέδιά τους για την περιοχή. Πίσω από την επιμονή τους αυτή κρύβεται η πρόθεσή τους να διαλύσουν το κράτος των Σκοπίων, προκειμένου ένα τμήμα από αυτό να αποτελέσει ένα μέρος της Μεγάλης Αλβανίας! Για το άλλο, μία ουσιαστική γεωπολιτική επισκόπηση του θέματος δείχνει, ότι τα σχέδιά τους είναι να το κάνουν επαρχία της Βουλγαρίας.
Έτσι λοιπόν δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση η προκλητική δήλωση του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Μπερνς, που είναι το νούμερο τρία στην ιεραρχία της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ η Ουάσιγκτον μας λέει ότι μέσα στην Πατρίδα μας ζουν… «εθνικές μειονότητες»(!), που βέβαια ούτε υπάρχουν, ούτε προβλέπονται από καμμία διεθνή συνθήκη! Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω που μετέδωσαν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων:
«Ερώτηση που ετέθη στον Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Νίκολας Μπερνς, για την μεταχείριση των τσιγγάνων στην Ελλάδα, αφορούσε δήλωση που φέρεται να έκανε η κα Φελίς Γκαέρ που είναι αντιπρόεδρος της «αμερικανικής επιτροπής για την διεθνή θρησκευτική ελευθερία». Η κα Γκαερ φέρεται να υποστήριξε στην διάρκεια συνάντησης του ΟΑΣΕ που είχε θέμα την «ανθρώπινη διάσταση», ότι στην Ελλάδα υπάρχει τουρκική, αλβανική και μακεδονική μειονότητα, οι οποίες τυγχάνουν άσχημης μεταχείρισης από το ελληνικό κράτος, το οποίο εκτοπίζει επίσης τσιγγάνους από τις περιοχές στις οποίες διαβιούν με τρόπο που δεν συνάδει με την ελληνική νομοθεσία. Ο πρώην πρέσβης στην Αθήνα και νυν υπ΄ αριθμόν «3» του Στέιτ Ντιπάρτμεντ υιοθέτησε πλήρως τις θέσεις της κας Γκαερ»...