Σελίδες

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!

Βοήθεια προς τους αδελφούς μας Ελλαδίτες: Η Κύπρος στο πλευρό της Ελλάδας

Η κατάσταση στην Ελλάδα, σε αρκετές περιπτώσεις, μόνο συγκλονιστική μπορεί να χαρακτηριστεί. Η Κύπρος βρίσκεται για άλλη μια φορά στο πλευρό της Ελλάδας για να προσφέρει όσα δύναται.
Η έκκληση των γιατρών του κόσμου για την Ελλάδα και τα όσα περιγράφει ο Α΄ Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, δεν άφησε ασυγκίνητους τους Κύπριους πολίτες.

Βοήθεια στους δυσπραγούντες Ελλαδίτες, οι οποίοι έχουν κυριολεκτικά γονατίσει από την οικονομική κρίση προσέφεραν το πρωί απλόχερα, Λαρνακείς και όχι μόνο. Δεκάδες κόσμου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κίνησης Πολιτών Λάρνακας, για δωρεά τροφίμων σ΄αυτούς που καθημερινά συνωστίζονται στα συσσίτια για ένα πιάτο φαί και στα παιδιά που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν θα παραδοθούν στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερόνυμο, κατά την επίσκεψή του στο νησί μας στις 15 του μηνός.
Στη συνέχεια, θα γίνει διανομή σε άπορες οικογένειες και σε άπορα παιδιά στα σχολεία. Μέρος των τροφίμων θα διατεθούν για συσσίτια όπου πολλοί άστεγοι και άποροι προσέρχονται για γεύμα. Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα οργανωθεί και άλλη αποστολή φορτίου τροφίμων. Όλοι μπορούμε να στείλουμε από κάτι μαζί με την αγάπη μας. Είδη που μπορούμε να στείλουμε: Μακαρόνια, όσπρια, ρύζι, αλεύρι, παιδικές τροφές, ζάχαρη, μπισκότα, παξιμάδια, γάλα σε κονσέρβες, δημητριακά.(ΟΧΙ ΧΡΗΜΑΤΑ). Τα τρόφιμα θα αποσταλούν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 99493161, 99676143, 99634537

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ