Σελίδες

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ !!!

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Στους Εβραίους επιτρέπεται η φυλετική καθαρότητα αλλά στους Έλληνες απαγορεύεται και μάλιστα δια νόμου!

Τώρα με το νέο Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο που θα ψηφίσει η Κυβέρνηση Παπαδήμου μαζί με τους 16 πατριώτες του ΛΑΟΣ, άμα γράψω πως οι εν Ελλάδι Βούλγαροι ειδικεύονται στις πλαστογραφίες, οι Ρουμάνοι στις κλοπές, οι Αλβανοί στους φόνους, οι Γύφτοι στο κλέψιμο χαλκού και πάει λέγοντας, όχι μόνο θα αρπάξω μέχρι 3 χρόνια φυλάκιση, αλλά και θα κληθώ να πληρώσω 10.000 ευρώ πρόστιμο για να μάθω να μην είμαι Ρατσιστής. Την ίδια ώρα, η Πατριωτική Κυβέρνηση του Ισραήλ ξοδεύει εκατομμύρια δολάρια σε μία διαφημιστική εκστρατεία για να πείσει τους Εβραίους όλου του Κόσμου ότι δεν πρέπει να παντρεύονται Αλλόφυλους και Αλλόθρησκους, διότι νοθεύεται η Εβραϊκή Φυλή!..
Μερικές από αυτές τις διαφημίσεις των Ισραηλινών ήσαν τόσο προκλητικές, που εξόργισαν ακόμη και το πανίσχυρο Αμερικανο-Εβραϊκό Λόμπυ, με αποτέλεσμα να αποσυρθούν από τα Αμερικάνικα ΜΜΕ. Οι διαφημίσεις αυτές δίνουν έμφαση σε ένα κεντρικό στόχο του Σιωνισμού: Την Εβραϊκή Φυλετική Καθαρότητα. Τόσο πολύ μάλιστα, που καλούν τους Εβραίους να μην παντρεύονται Αμερικανο-Εβραίους, διότι είναι κατά το ήμισυ Εβραίοι!
Την ίδια ώρα εδώ στην Ελλάδα, η συνταξιούχος Πρύτανις της Σορβόνης, Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ βγήκε την περασμένη Παρασκευή στο «Mega» και δήλωσε πως μόνο οι Φασίστες νοιάζονται για την Φυλετική Συνέχεια των Ελλήνων κι για το αν είμαστε απόγονοι του Περικλή.
Την περασμένη Δευτέρα, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε έκπληκτη στον Αλέξη Παπαχελά («Σκάϊ») πως το 50% των Σκοπιανών πιστεύει πως είναι ΦΥΛΕΤΙΚΟΙ απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, χάρις στην προπαγάνδα του Πρωθυπουργού Γκρουέφσκυ, που έχει κόμπλεξ, διότι κατάγεται από την Φλώρινα!..
ΡΩΤΑΜΕ την κόρη του «βρυκόλακα» Μητσοτάκη, τους Έλληνες πολιτικάντηδες και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο Λιάπη: Είσθε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα της πολυετούς Αντιρατσιστικής σας Προπαγάνδας; Οι μισοί Σκοπιανοί (όντας Σλάβοι) να υπερηφανεύονται ότι κατάγονται από τον Μέγα Αλέξανδρο, κι εμείς οι Έλληνες να χαρακτηριζόμαστε Φασίστες και Ρατσιστές αν τολμήσουμε να πούμε ότι καταγόμαστε από τους Αρχαίους Έλληνες. Εκεί μας φθάσατε, Εθνοπροδότες…