Σελίδες

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ....

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

Αφήστε τις Ένοπλες Δυνάμεις να κάνουν την δουλειά τους - Επιστολή του Συνδέσμου Αποστράτων Βορείου Έβρου, στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Βορείου Έβρου, απέστειλε προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, την ακόλουθη επιστολή:
Αξιότιμε κ. Υπουργέ
Σας συγχαίρουμε για την ανάληψη των καθηκόντων σας σε μία πολύ κρίσιμη κατάσταση για τη χώρα μας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας.
Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας κοινοποιήσουμε τις απόψεις μας ως Σύνδεσμος αποστράτων Αξιωματικών του Ακριτικού Έβρου, για τον Αρχηγό της ΣΣΕ Εύελπι Φαραντάτο Χρήστο :
Κύριε Υπουργέ
Καλλιεργείται προσπάθεια κατασυκοφάντησης της Σχολής Ευελπίδων με την ανάδειξη ενός θέματος, ήσσονος σημασίας, που συνέβη εκεί και από ότι φαίνεται αποτελεί αντιπερισπασμό στις αποτυχίες και την ανικανότητα της πολιτικής.
Ο Πρόεδρος Φυδανάκης Αθανάσιος
Ο Γενικός Γραμματέας Καραγκιοζούδης Χαράλαμπος
Έρχεται λοιπόν ο προπαγανδιστής( τον ονομάζετε δημοσιογράφο) και προσπαθεί να στρέψει τα βλέμματα του κόσμου, μακριά από τα αδιέξοδα που δημιούργησαν με τις επιλογές τους τα κόμματα και δίνει τροφή στην κοινωνία με εύπεπτο υλικό που τροφοδοτεί εδώ και 35 χρόνια .
Η αλήθεια είναι ότι η γενική αποδοχή των Ενόπλων Δυνάμεων δεν προσβάλλεται με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις όμως σε κάθε περίπτωση προκαλεί φθορά.Πέραν αυτών όμως η όλη αντιμετώπιση, πιθανόν να στερήσει από τις Ένοπλες Δυνάμεις από ένα στέλεχος, ιδιαίτερα υψηλού δείκτη ευφυΐας , από αυτά που δίνουν τη διαφορά, σε σχέση με τους άλλους φορείς και πρωτοστατούν σε μεταρρυθμίσεις, για την ουσιαστική αναβάθμιση του συνόλου της στρατιωτικής ισχύος.
Η οικογένεια Φαραντάτου άλλωστε, έχει δώσει στις ένοπλες δυνάμεις, 5 γενιές αρχηγών (στη ΣΣΕ) και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό!
Είναι όπως και να ειπωθεί γεννημένοι για το επάγγελμα, αν θέλετε, του Αξιωματικού και όλα τα σχετικά στοιχεία υπάρχουν στο αρχείο!
Αν στη παραβατική συμπεριφορά υπήρχε νέος (πιθανόν του δεκαπενταμελούς) που έκαιγε την Ελληνική σημαία, ή, κατέστρεφε δημόσια, ή, ιδιωτική περιουσία, θα τον τιμούσατε για επαναστάτη, αντί να κινήσετε διαδικασίες ελέγχου.
Βεβαίως και απαιτείται έλεγχος σε παραβατικές συμπεριφορές, αλλά είναι θέμα της σχολής να επιβάλλει κυρώσεις και όχι να διεξάγεται έρευνα από το υπουργείο και να δίνετε τέτοια έκταση, υπό την πίεση μάλιστα των μέσων ενημέρωσης!!!! Κύριε Υπουργέ μη διαλύσετε ένα υγιές κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας !
Η σωφροσύνη και νηφαλιότητα επιβάλλεται στη λήψη αποφάσεων!
Μην συνδέσετε το όνομά σας με πράξεις και συμπεριφορές που δεν σας ταιριάζουν για να ικανοποιήσετε τις άναρθρες κραυγές των δημοσιογράφων που κινούνται από σκοπιμότητες!
Αφήστε ήσυχες τις Ένοπλες Δυνάμεις και θα κάνουν τη δουλειά τους που την ξέρουν καλά, για να τις έχετε όταν και όποτε τις χρειασθείτε !!!!! Με τις θερμότερες ευχές για επιτυχίες προσωπικές και εθνικές.