Σελίδες

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Οι ουρανοί βομβαρδίζονταν ανηλεώς καθημερινά σε όλη την Ελλάδα με αεροπλάνα χωρίς διακριτικά.



«Τα πιό καλά κρυμμένα μυστικά είναι αυτά που είναι μπροστά στα μάτια μας» Ένα ερώτημα που κυριαρχεί στα χείλη πάρα πολλών ανθρώπων είναι: «Τι πάθαμε εμείς οι Έλληνες και σας ανεχόμαστε ακόμη;»
Πρέπει να γνωρίζουμε ότι το πολιτικά κρίσιμο διάστημα από 24 Οκτωβρίου μέχρι και χτές 10 Νοεμβρίου, οι ουρανοί βομβαρδίζονταν ανηλεώς καθημερινά σε όλη την Ελλάδα με αεροπλάνα χωρίς διακριτικά, τα οποία ψέκαζαν ασταμάτητα χημικές ουσίες.
λόγω ηλιοφάνειας, και εντελώς αίθριου καιρούήταν απροκάλυπτα ορατά και συνέχιζαν τους ψεκασμούς ασταμάτητα και την νύχτα. Μας πήραν πάρα πολλά τηλέφωνα γι΄αυτό τον λόγο.
Θα μείνουμε στο «σε όλη την Ελλάδα» γιατί πλέον μας έστειλαν φωτογραφίες το επίμαχο διάστημα από όλη την Ελλάδα.Θεσσαλονίκη, Ήπειρο, Λάρισα, Μάνη,(βλέπε πιο κάτω), Ηράκλειο Κρήτης.
Δεν γράφουμε για Αθήνα, γιατί ήταν τόσο έντονη η κατάσταση ειδικά την Κυριακή 6/11, όπου.......
Αυτό που έχουμε υποχρέωση όμως να επισημάνουμε είναι ότι ανήμερα την 28η Οκτωβρίου κατά τις 14 το μεσημέρι και για 2 περίπου ώρες, παρατηρήσαμε για πρώτη φορά στον ελληνικό ουρανό ένα από τα σημάδια χρήσης του HAARP, τον έντονο ιριδισμό, και μεγάλη ένταση φωτός (πιθανότατα από υπερθέρμανση της ιονόσφαιρας), σε δύο σημεία του ουρανού, ορατά από το δυτικό αττικό λεκανοπέδιο.
Υπάρχουν πολλοί μάρτυρες του φαινομένου.
Παραθέτουμε δικό μας βίντεο από αυτό το "φαινόμενο", κόβοντας απλώς τον ήχο από τις ομιλίες μας που φανέρωναν την έκληξή μας. Το πρωτότυπο είναι στην διάθεσή όποιου το χρειαστεί.
Τα σημεία ήταν δύο διαφορετικά το δεύτερο νοτιότερα από αυτό που θα δείτε στο βίντεο. Δεν μπορούσαμε να το βιντεοσκοπήσουμε και το δεύτερο λόγω υψηλών κτηρίων τα οποία έκρυβαν την ορατότητα.
Επίσης μας έκανε εντύπωση ότι ανά πεντάλεπτο ή δεκάλεπτο μείωνε ή αύξανε απίστευτα η ένταση, σε σημείο τέτοιο που αργότερα δεν μπορέσουμε για 20 λεπτά της ώρας να δούμε κανονικά. Τόσο μεγάλη ήταν η ένταση (λάμψη), του φαινομένου.

Πέρασαν σε άλλο επίπεδο. Το ιριδίζον φωτεινό σημείο του HAARP.