Η Ρωσία με το έμβλημά της μας δείχνει ότι έχει σκοπό να εξαφανίσει τη νέα τάξη Πραγμάτων!
Το έμβλημα της Ρωσίας είναι η απεικόνιση του δικέφαλου βυζαντινού αετού ο οποίος έχει στο σώμα του τον Άγιο Γεώργιο που σκοτώνει τον δράκο με το δόρυ του. Η παράσταση είναι σε πορφυρό (βαθυκόκκινο αυτοκρατορικό χρώμα) περίγυρο. Ως ρωσικό εθνόσημο, πρώτα υπήρξε ο Άγιος Γεώργιος και αργότερα προστέθηκε ο δικέφαλος βυζαντινός αετός από τον Ιβάν Γ΄ μετά τον γάμο του με τη Βυζαντινή Πριγκίπισσα Σοφία Παλαιολογίνα που ήταν ανεψιά του τελευταίου Αυτοκράτορα του Βυζαντίου, Κωνσταντίνου ΙΑ΄. Έτσι η Ρωσία μετά τον γάμο αυτόν υιοθετεί το σύμβολο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας (τα τρία στέμματα προστέθηκαν αργότερα), και η Μόσχα καθιερώνεται ως η Τρίτη Ρώμη. Ο Ιβάν Γ΄ αξιώνει ρωμαϊκή αυτοκρατορική κληρονομιά και γίνεται αντίπαλος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Δηλαδή, Μόσχα εναντίον Ρώμης – Βατικανού.
Το εθνόσημο αυτό είχε καταργηθεί από τους κομμουνιστές αλλά καθιερώθηκε ξανά, όπως το βλέπουμε σήμερα, στις 20 Δεκεμβρίου 2000 με νόμο του Βλαδιμήρου Πούτιν. Άξιον σημειώσεως είναι ότι, ο Άγιος Γεώργιος είναι o πολιούχος της Μόσχας άρα και της Ρωσίας.
Είναι πασιφανές ότι ο Άγιος Γεώργιος δεν υπάρχει τυχαία στο ρωσικό έμβλημα. Τις περισσότερες πληροφορίες για το γιατί επελέγη ο συγκεκριμένος Άγιος, μας τις δίνει ο… δράκος και τις αντλούμε μέσα από τον συναξαριστή αλλά και από άλλα θρησκευτικά κείμενα.
Κατ’ αρχάς, η ιστορία μάς λέει ότι ο δράκος ήταν υπαρκτός. Ήταν φοβερός, είχε τρομερή δύναμη και έβγαζε φωτιά από το στόμα του. Ζούσε στην Ανατολική επαρχία της Αττάλειας, κοντά στην πόλη Αλαγία στην οποία βασιλιάς ήταν ο Σέλβιος. Ο δράκος, όταν έβγαινε από τη σπηλιά του, έτρωγε ανθρώπους ή ζώα. Ο βασιλιάς κάποτε συγκέντρωσε στρατό και πήγε να τον σκοτώσει, αλλά απέτυχε. Μετά την αποτυχία του ο Σέλβιος, απευθύνθηκε στους ειδωλολάτρες ιερείς για να του πουν τι πρέπει να κάνει. Οι ιερείς τού συνέστησαν να στέλνει παιδιά στον δράκο για να τα τρώει, και αυτό έκανε. Όταν έφτασε η σειρά της κόρης του βασιλιά, την πήγαν στο σημείο που θα ερχόταν ο δράκος για να την φάει. Τότε, εμφανίστηκε ο Άγιος Γεώργιος και από δω και πέρα η ιστορία είναι γνωστή.
Μέσα λοιπόν από την ιστορία οι πληροφορίες για τον δράκο είναι πολύ σημαντικές. Πρώτα απ’ όλα το τέρας αυτό αποκαλείται «δράκος». Λέξη που παραπέμπει σε υποχθόνιους ερπετόμορφους δρακονιανούς. Ακόμη και σήμερα οι κινέζοι τιμούν ιδιαίτερα τους δράκους και τους αναπαριστούν ως τερατόμορφα φίδια που βγάζουν από το στόμα τους φωτιά, έχουν δε και πόδια. Τέτοιος ακριβώς δράκος απεικονίζεται στις αγιογραφίες του Αγίου Γεωργίου.
Άλλο στοιχείο είναι ότι ο δράκος τρεφόταν με ανθρώπους και ζώα, δηλαδή ήθελε αίμα (βλ. δράκ-ουλας). Το εντυπωσιακό είναι ότι ήθελε να τρώει κυρίως παιδιά. Το εντυπωσιακότερο είναι ότι οι ιερείς ήξεραν ότι ήθελε να τρώει παιδιά, για να εξευμενίζεται πρόσκαιρα, κάτι που σημαίνει ότι οι ιερείς ήξεραν τι είδους πλάσμα ήταν. Πηγαίνοντας παλαιότερα, ξέρουμε από την ιστορία ότι ο Κρόνος, που ήταν θεός, έτρωγε τα παιδιά του. Ο Δίας, που γλύτωσε το φάγωμα, εκθρόνισε τον Κρόνο, άλλαξε τον κόσμο, αλλά ο Κρόνος δεν σταμάτησε να διεκδικεί τα πρωτεία του και να θέλει να ξανακάνει τον κόσμο όπως ήταν. Οι οπαδοί του Κρόνου, οι κρόνιοι, έτρωγαν παιδιά και θυσίαζαν σ’ αυτόν παιδιά. Έπαψαν ποτέ οι κρόνιοι να υπάρχουν μέχρι σήμερα; Πάντως τα διεθνή στοιχεία μας πληροφορούν ότι 800.000 παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ και 100.000 στην Γερμανία. Στην Ελλάδα εξαφανίζεται ένα παιδί κάθε μέρα και σε όλον τον πλανήτη εξαφανίζονται 8.000.000 παιδιά κάθε χρόνο. Τι γίνονται όλα αυτά τα παιδιά; Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ποιοι είναι αυτοί οι σύγχρονοι κρόνιοι; Είναι αυτοί που αποκαλούν τους εσωγήινους, ως «υποχθόνιοι κρόνιοι αδελφοί μας». Είναι αυτοί που τιμούν με αργία την ημέρα που έχουν αφιερωμένη στον Κρόνο και την έχουν επιβάλλει ως αργία σχεδόν σε όλο τον πλανήτη. Η αγγλική γλώσσα μας βοηθάει πολύ στο να δούμε ποια μέρα είναι αυτή. Στα αγγλικά ο Κρόνος λέγεται Saturn, η ημέρα που είναι αφιερωμένη στον Saturn είναι η Saturn-day > Saturday, δηλαδή το Σάββατο. Οι ευρέοι λοιπόν είναι αυτοί και γι αυτό τον λόγο θεωρούν ότι η ημέρα που αναπαύθηκε ο Θεός είναι το Σάββατο. Το έκαναν γιατί έτσι τους βόλευε, για να μείνουν σταθεροί στην πίστη τους και για να μη χαθεί η ιστορική λατρευτική τους συνέχεια.
Επομένως ο δράκος που σκότωσε ο Άγιος Γεώργιος έχει χαρακτηριστικά ενός εξ αυτών που αποτελούν τα υποχθόνια ρυπαρά έθνη. Όπως είπε και ο Άγιος Ανδρέας, ο δια τον Χριστόν σαλός, «οι πύλες των Ινδιών που έκλεισε ο Μέγας Αλέξανδρος θα ανοίξουν και θα βγουν έξω τα βδελυρά έθνη». Επίσης ένα άλλο στοιχείο περί υποχθόνιου τέρατος είναι το ότι στις αγιογραφίες, κυρίως στις παλαιότερες, ο δράκος φαίνεται να έχει και κεντρί στην ουρά του. Μας λέει η Αποκάλυψη ότι όταν ανοίξει το «φρέαρ της αβύσσου» (Θ’-2) τα υποχθόνια όντα που θα βγουν θα έχουν «ουράς ομοίας σκορπίοις και κέντρα» (Θ’-10).
Ο δράκος λοιπόν που σκότωσε ο Άγιος Γεώργιος «εκπροσωπεί» τους υποχθόνιους και τους δικούς τους, μια πίστη που δεν έχει χαθεί και έναν κόσμο που κάποιοι τώρα θέλουν να ξαναδημιουργήσουν, δηλαδή αυτό που ονομάζουν Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Το έμβλημα της Ρωσίας αυτό ακριβώς υπονοεί. Ότι η Ρωσία έχει σκοπό να σκοτώσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η επερχόμενη σύγκρουση θα είναι τρομερή.
Χρήστος Μαντζιάρης