Σελίδες

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ 2013 ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ !!!

Το Αθλητικό περισκόπιο έκανε διακοπές για μία εβδομάδα για τις γιορτινές ημέρες. Παρόλα αυτά στην γιορτινή πλατεία της Θήβας ο Δημήτρης Σοβατζής μας κάνει μία σύντομη αναδρομή στα αθλητικά δρόμενα του προηγούμενου χρόνου. Μιλάει για τους αθλητικούς συλλόγους, για το Thiva Airport, για τον Κάδμο Θήβας, για τον Παρνασσό Αράχωβας. 
Στην βόλτα μας στην πλατεία συναντήσαμε και τον πρώτο ποδοσφαιριστή της Θήβας όπου μίλησε αναπολώντας τα παλιά.
Δείτε το αντίστοιχο βίντεο


Δημήτρης Σοβατζής
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ !!! ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 2014 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑ !!! ΑΙΩΝΕΙΟ ΕΦΗΒΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΡΗ ΘΗΒΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΑΣ ΤΟΥ 1945-55 ΣΕΒΑΣΤΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΜΠΟΥΡΤΖΗ !!! ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ VIOTIASHOP !!! ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΑΙ ΤΟΝ Κ. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ , ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ !!! ΤΟΥΣ ΤΡΟΊ'ΚΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ , ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΖΩ'Ι'Α !!!
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕ Κ. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΜΑΚΑΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ !!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ !!! ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!