Σελίδες

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Η ΔΥΝΑΜΗ !!! ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΑΣ !!!

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ !!! ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ !!! ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ  ΣΑΝ  ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ !!!

«Επιλέγοντας τις σκέψεις σας και διαλέγοντας ποια συναισθηματικά ρεύματα θα αφήσετε να φύγουν μακριά σας και ποια θα ενισχύσετε, καθορίζετε τις επιδράσεις που θα ασκήσετε στους άλλους και τη φύση των εμπειριών που θα βιώνετε στη ζωή σας».

- ΓΚΑΡΙΖΟΥΚΑΒ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Όταν πετάς ένα μπαλάκι του τένις στον αέρα, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα κατεβεί πάλι. Σύμφωνοι, μπορεί να πέσει στις πετούνιες της γειτόνισσας ή στη στέγη του διπλανού μίνι μάρκετ και να χρειαστείς σκάλα για να το κατεβάσεις, αλλά είναι σίγουρο ότι θα ξαναπέσει.

Η πρόθεση είναι ακριβώς σαν αυτό το μπαλάκι του τένις. Το στέλνεις προς τα έξω και γυρίζει πίσω. Όπως είπε ο Νεύτωνας στον περίφημο τρίτο νόμο της κίνησης, σε κάθε δράση υπάρχει μία ίση και αντίθετη αντίδραση. Αυτό που εκπέμπεις, αυτό για το οποίο «προσεύχεσαι», θα το εισπράξεις σε ανάλογη ποσότητα. Αν εκπέμπεις σκέψεις φόβου, θα εισπράξεις πράγματα για τα οποία θα φοβάσαι. Αν λες ψέματα, θα σου λένε ψέματα. Αν επικρίνεις, θα σε επικρίνουν. Αν όμως εκπέμπεις αγάπη, θα πάρεις πίσω μεγάλες, άφθονες ποσότητες αγάπης. Αν εκπέμπεις ευλογίες, θα δέχεσαι και εσύ ευλογίες με τη σειρά σου.

Αν θέλετε να ξέρετε τι είναι αυτό για το οποίο «προσεύχεστε» πραγματικά, ρίξτε μία ματιά στη ζωή σας. Εκεί θα δείτε τις πιο ενδόμυχες σκέψεις σας, τις πραγματικές επιθυμίες της καρδιάς σας, τις προσευχές που δεν ξέρει κανείς εκτός από εσάς.

Μια φίλη μου φοβόταν τις αράχνες. Ανησυχούσε μήπως ένα πρωί βάλει το χέρι της μέσα στο συρτάρι με τα καλλυντικά και αντί να πιάσει το κραγιόν χουφτώσει μία πελώρια αράχνη. Αυτή η αβάσιμη σκέψη περνούσε από το μυαλό της κάθε πρωί για μήνες, ώσπου… ναι, ακριβώς. Έβαλε το χέρι της μέσα στο συρτάρι με τα καλλυντικά και έπιασε μία μεγάλη, τριχωτή αράχνη.

Για να το θέσουμε διαφορετικά, η σκέψη είναι δημιουργική. Οι σκέψεις που κρατάτε στο νου σας, τόσο οι συνειδητές όσο και οι ασυνείδητες, δημιουργούν αυτά που βλέπετε στη ζωή σας. Κάθε σκέψη έχει μία ορισμένη δόνηση. Επιστρέφει σε εσάς σαν μπούμεραγκ ανάλογα με τη χροιά, την ένταση και το βάθος του συναισθήματος. Οι σκέψεις σας εμφανίζονται στη ζωή σας κατ’ αναλογία με τη σταθερότητα, την ένταση και τη δύναμη τους.

Απόσπασμα από το βιβλίο της Pam Grout “Ε² – Οι Σκέψεις Δημιουργούν την Πραγματικότητά μας – 9 Ενεργειακά Πειράματα που ο Καθένας μπορεί να κάνει” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα

 enallaktikidrasi.com 

Πηγή: http://www.awakengr.com/2015/05/blog-post_619.html#ixzz3nzYiULv5
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike