Σελίδες

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

'' ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ '' ...ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΝ !!! ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !!!




Αντί να πέσει η φορολογία και να ζωντανέψει η αγορά, η κυβέρνηση ψάχνει χίλιους δυο τρόπους να εκβιάσει τους φοροοφειλέτες να τακτοποιήσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους στο Δημόσιο, χωρίς να εξετάζει αν μπορούν όλοι. 

Έτσι, την ώρα που η κοινή γνώμη «βομβαρδίζεται» με «δημοκρατικά» μανιφέστα, στο ΥΠΟΙΚ πρότειναν το μπλοκάρισμα του ΑΦΜ για όσους δεν δύνανται εκ των πραγμάτων να πληρώσουν τους σοβιετικούς φόρους.

Φυσικά πρόσωπα χωρίς ΑΦΜ δεν θα μπορούν ούτε να πουλούν ούτε να ενοικιάζουν ούτε να αγοράζουν. Οι επιχειρήσεις που θα χάσουν τον ΑΦΜ δεν θα μπορούν να συναλλάσσονται, να εκδίδουν και να λαμβάνουν παραστατικά πώλησης, να εισάγουν, να εξάγουν, να λαμβάνουν χρήματα ή δάνειο από τις τράπεζες, να πληρώνονται για συναλλαγές τους από το Δημόσιο, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, να εισπράττουν επιστροφές φόρων, να υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις και να μεταβιβάζουν ακίνητα.

Εν ολίγοις θα φαλιρίσουν απολύοντας αναγκαστικά υπαλλήλους. Έτσι η ανεργία θα διογκωθεί περαιτέρω. Θα ακολουθήσουν κατασχέσεις εμπορευμάτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων, δήμευση χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς και όλα αυτά τα «ωραία» της παγκοσμιοποίησης, η οποία στοχεύει στο να συγκεντρώσει κρατική και ιδιωτική υπηρεσία, ελέγχοντας τους πάντες και τα πάντα. 

Το πάγωμα του ΑΦΜ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα είδος «οικονομικής φυλάκισης», αφού κανείς δεν θα μπορεί να συναλλάσσεται με άλλους. Βλέπουμε λοιπόν πόσο εξαρτημένη είναι η κοινωνία από τους αριθμούς και πως θα πιέζουν σε λίγο καιρό τους πολίτες να αποδεχθούν παγκοσμιοποιητικά μέτρα: Κρατώντας τους από την τσέπη! 

Μάλιστα, το σχέδιο προβλέπει «κάρτα του Πολίτη»
για τις συναλλαγές και όποιος δεν θα την έχει από ένα σημείο και μετά δεν θα μπορεί ούτε να πουλάει ούτε να αγοράζει. Βεβαίως ακολουθούν και πιο «εξελιγμένοι» τρόποι συναλλαγής, καθώς η κάρτα θα… κλέβεται ή θα πλαστογραφείται. Όποιος δεν θα υπακούει στις επιταγές του συστήματος, θα μπλοκάρονται απλά οι συναλλαγές του. 

Έτσι στο τέλος, το κράτος θα «μεριμνά» για τους πολίτες και θα δίνει έπειτα τα σέβη του στοπαγκόσμιο κέντρο εξουσίας που θα διαχειρίζεται τον πλούτο όλων μας, εννοείται για το καλό μας, μιας και εμείς είμαστε «ένα μάτσο ξεδιάντροπων φοροφυγάδων». Αυτά δείχνουν να είναι τα σχέδια. Το τι θα γίνει, όπως έχουμε πει, θα το δούμε… 

ΠΥΓΜΗ.gr