Σελίδες

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

FORZA SILVIO !!!


ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΟΙ ΓΥΜΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ FEMEN!!! ΑΡΑ, ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΙΛΒΙΟ!!!

Γιατί τα εβραιοχρηματοδοτούμενα πορνίδια δεν πήγαν να επιτεθούν στοτσιράκι των τραπεζιτών και μέλος της μασωνικής Τριμερούς Επιτροπής, Μάριο Μόντι; Διότι είκείνος είναι εκλεκτός των αφεντικών τους! Γιατί δεν επιτέθηκαν και στον ηγέτη της Κεντροαριστεράς Μπεερσάνι, που έχει ταχθεί υπέρ του Μνημονίου και νέων φόρων;;; Γιατί και αυτός δεν ενοχλείτο εβραιοτραπεζικό κατεστημένο!

Σκύλιασαν λοιπόν μπροστά στον Μπερλουσκόνι (δείτε εδώ πολλές φωτογραφίες), επειδή εκείνος έχει απειλήσει πως θα βγάλει την Ιταλία από το Ευρώ, θα μειώσει τη φορολογία κλπ! ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΟΙ -ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ - ΠΑΛΛΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ!!!

Κι αφήστε να παραμυθιάζουν τον κόσμο πως τάχα το έκαναν για "την προσωπική ζωή" του δεξιού ηγέτη της Ιταλίας! Ποιον κοροϊδεύουν;;; Δηλαδή όταν έκανε τις "λαδιές" του ο Κλίντον, έτρεξαν "φεμινίστριες" να του επιτεθούν; Ή αν "τσακώσουν" τον Ομπάμα σε αντίστοιχες περιπέτειες, θα πάνε να του ξεγυμνωθούν μπροστά του;

Είπαμε: Παρά τις αδυναμίες και τον αδιαμφισβήτητο εκκεντρισμό του, ο Μπερλουσκόνι αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος ηγέτης νοτιοευρωπαϊκής χώρας που ΛΕΕΙ ΟΧΙ στην εβραιοτραπεζική λαίλαπα του μασωνοσιωνιστικού κατεστημένου των Βρυξελλών!

Άρα, τον στηρίζουμε! Και μακάρι και οι εγχώριοι "δεξιοί" να είχαν έστω ελάχιστο από το θάρρος του και να μην ήταν οι γνωστοί ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ των "αγορών"!

FORZA SILVIO!!!