Σελίδες

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ - ΜΑΘΗΜΑ - ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ !!!


Δριμεία επίθεση εναντίον του Κώστα Σημίτη εξαπέλυσε μέλος της οργάνωσης «Real Democracy Now» στη Γερμανία, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το ίδρυμα Heinrich-Böll των Γερμανών Πρασίνων με θέμα «Η Ελλάδα στην κρίση», τον Ιανουάριο του 2011. Το βίντεο κάνει τον γύρο των ηλεκτρονικών ΜΜΕ της Ελλάδας, τις τελευταίες μέρες.
Ο Κ. Σημίτης παραβρέθηκε στη συγκέντρωση ως προσκεκλημένος για να μιλήσει για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο η Ελλάδα όσο και η Ένωση στο σύνολο της.
Η παρέμβαση του Σημίτη όπως αποτέλεσε «κόκκινο πανί» για το μέλος της οργάνωσης  «Real Democracy Now» η οποία εξέφρασε τη θέση ότι «είναι προβληματικό να καλείτε το Σημίτη για να μας δείξετε προς τα πού πρέπει να πάει η Ελλάδα. Έχει μακρύ παρελθόν στην ελληνική πολιτική σκηνή και είναι συνυπεύθυνος για τη σημερινή κατάσταση». Μεταξύ άλλων, τον κατηγόρησε ότι επί πρωθυπουργίας του, η διαφθορά έφθασε σε πρωτοφανή επίπεδα.
Του επέρριψε μάλιστα ευθύνες για το σκάνδαλο SIEMENS καθώς και για «μαύρο πολιτικό χρήμα». Πρόσθεσε ότι ο κ. Σημίτης ευθύνεται για την κατάσταση των Ελλήνων πολιτών.
Σημειώνεται ότι η εκπρόσωπος της οργάνωσης καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.
Δείτε το σχετικό βίντεο:...


sigmalive.com