Σελίδες

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ο '' ΕΦΙΑΛΤΗΣ '' ΤΟΥ '' ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ '' !!!


Εξοικείωση με τον εφιάλτη.Tο «Χάραγμα»

Ο απόλυτος εφιάλτης του ανθρώπου.
Διαβάζοντας τη «δημοκρατία» και το άρθρο για τη «μικρή Τζέιν», που είναι χαρούμενη για το τσιπ που της εμφύτευσαν (!!!), αδυνατείς να πιστέψεις στα μάτια σου. Το βιβλίο Αγγλικών της Α΄ Γυμνασίου διδάσκει, μέσω μιας ξένης γλώσσας, τα «οφέλη» της τοποθέτησης μικροτσίπ στους ανθρώπους! Το επίμαχο απόσπασμα αφορά την καταγραφή των εμπειριών ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο... τσιπαρίστηκε: «Μετά το σχολείο την Πέμπτη έφαγα δύο ώρες στον γιατρό περιμένοντας να μου εμφυτεύσει το καινούργιο μου μικροτσίπ. Αυτή η διαδικασία (μια γρήγορη ένεση στον αντίχειρα) πήρε μόνο λίγα δευτερόλεπτα και δεν πόνεσε σχεδόν καθόλου.
Το μικροτσίπ μοιάζει με ένα μικροσκοπικό κύβο και χρησιμεύει σε πολλά πράγματα. Εκτός από το ότι μπορεί να ξεκλειδώνει το σπίτι και το ποδήλατό μου, μπορεί να είναι χρήσιμο για να ξεκλειδώνω πόρτες και να έχω πρόσβαση σε όλα τα σχολικά βιβλία, καθώς και στους κωδικούς του υπολογιστή. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μικροτσίπ και σαν πιστωτική κάρτα για να αγοράσω πράγματα, κάθε εβδομάδα που η μαμά και ο μπαμπάς μου τη φορτώνουν με χρήματα».
 Ο απόλυτος εφιάλτης του ανθρώπου, η απώλεια της προσωπικότητας, το «Χάραγμα» και η μετατροπή των πολιτών σε αριθμούς προπαγανδίζονται από το ελληνικό κράτος σε παιδιά 12 και 13 ετών!
 Οι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να έρχονται αντιμέτωποι μ' αυτή την κατάφωρη παραβίαση των θρησκευτικών πεποιθήσεών τους και να αντιμετωπίζουν ως μάθημα τη διαφήμιση των σχεδιασμών σκοτεινών εγκεφάλων που απεργάζονται τον απόλυτο έλεγχο των πολιτών μέσω των εμφυτευμάτων μικροτσίπ στο δέρμα. Η προβιά με την οποία είναι ενδεδυμένη το θηρίο του τσιπαρίσματος είναι η... χρησιμότητα του εμφυτεύματος.
Το ζήτημα είναι εξαιρετικά σοβαρό και το υπουργείο Παιδείας θα έπρεπε, σεβόμενο τους ορθόδοξους Ελληνες, που πληρώνουν από το υστέρημά τους για τη λειτουργία του, να αποσύρει άμεσα αυτό το κατάπτυστο πόνημα και να δώσει τις δέουσες εξηγήσεις. Αυτή η πρόκληση δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Κανείς δεν δικαιούται να παίζει με την ελληνική νεολαία!
dimokratianews.g