Σελίδες

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΟΠΛΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ !!! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!!


Χρυσανθόπουλος: Η «Blackwater» φυλάει τη Βουλή!

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του Έλληνα Πρέσβη κ. Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου, ο οποίος σε συνέντευξή του σε καναδική εφημερίδα και ιστοσελίδα κάνει λόγο για πλήρη κατάργηση της δημοκρατίας στην Πατρίδα μας και προφανή κίνδυνο να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα.
Μάλιστα, ο εμπειρότατος Έλληνας διπλωμάτης, που δεν θα ρίσκαρε να προβεί σε τέτοιες δηλώσεις εάν δεν ήταν απόλυτα σίγουρος για αυτά που επικαλείται, υποστηρίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση σύναψε συμβόλαιο «προστασίας» του Ελληνικού Κοινοβουλίου με την «Academi», γνωστή και με το πρώην όνομά της «Blackwater» που είναι μία ομάδα ενόπλων μισθοφόρων, η οποία ανέλαβε δράση για πρώτη φορά στον πόλεμο του Ιράκ και κατηγορείται για σωρεία σφαγών σε βάρος αμάχων.

Σε αυτούς …στους μπεκρήδες πιστολέρο μακελάρηδες έχει αποθέσει η Ελληνική Βουλή την προστασία της; Από ποιόν άραγε; Από τον Έλληνα πολίτη που διεκδικεί τα δίκαια του …δημοκρατικά;
Στην είδηση αυτή επανήλθαμε στο Newsbomb, γιατί παρότι έχουν περάσει τόσες ώρες από την αποκάλυψή της ακόμα δεν έχει υπάρξει η παραμικρή απάντηση από πλευράς κυβέρνησης και κοινοβουλίου…. κάτι που αναμένουμε με αγωνία! Όπως επίσης καλό θα ήταν να υπάρξει απάντηση από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και …σαφέστατα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το εάν και κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά και εάν και κατά πόσο έχουν δικαίωμα οπλισμένοι επαγγελματίες δολοφόνοι να λαμβάνουν την ευθύνη της προστασίας της …δημοκρατίας μας!
synenteyksi-presvis-470
Μάλιστα, ο κ. Χρυσανθόπουλος, μιλώντας στο millstonenews.com υποστηρίζει πως ακόμα και τα μέσα ενημέρωσης λαμβάνουν κατευθυντήριες γραμμές για το τι μπορούν να πουν ή να γράψουν και τι όχι. Προσθέτει, πως οι δημοσιογράφοι που δεν συμμορφώνονται παρενοχλούνται ή και συλλαμβάνονται από κυβερνητικούς πράκτορες. Αναφέρει μάλιστα πως δημοσιογράφος από την κρατική τηλεόραση απολύθηκε επειδή κατά τη διάρκεια της 28ης Οκτωβρίου έδειξε αποδοκιμασίες εναντίον του πρωθυπουργού. Προφανώς εννοούσε το περιστατικό με τους Αρβανίτη και Κατσίμη, οι οποίοι «μπήκαν» στον «πάγο» για σχόλια που έκαναν εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια.
«Δεν υπάρχει πλέον στην Ελλάδα δημοκρατία», λέει και σημειώνει «στις δημοκρατίες τα κοινοβούλια δεν χρειάζονται προστασία». Για το μέλλον της Ελλάδας είναι απαισιόδοξος, αν συνεχιστεί η κατάσταση που επικρατεί σήμερα. «Θα είναι δύσκολο να αποφευχθεί η κοινωνική αναταραχή, ακόμα και ένας εμφύλιος πόλεμος είναι πιθανός υπό αυτές τις συνθήκες». Αναφερόμενος δε στην πολιτική λιτότητας που επιβάλλουν οι δανειστές λέει, «δεν μπορείς να σώσεις μία χώρα, καταστρέφοντάς τη».
Ο Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος έχει θητεύσει ως πρέσβης της Ελλάδας στην Αρμενία, το Τορόντο και το Πεκίνο, ενώ ως νεαρός διπλωμάτης συμμετείχε στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Ελλάδας στην ΕΟΚ, το 1977. Μέχρι το 2012 ήταν Γ.Γ. της Διεθνούς Γραμματείας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Μαύρης Θάλασσας.
Ποια είναι η εταιρεία δολοφόνων της Blackwater
Η διαβόητη μισθοφορική εταιρεία «Blackwater» μετονομάστηκε σε ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας «Xe» και πρόσφατα σε «Academi». Είναι αναγκασμένοι να καταβάλουν πρόστιμο ύψους 42 εκατ. δολαρίων για την ωμή δολοφονία 17 Ιρακινών πολιτών στην πλατεία Νισούρ της Βαγδάτης το Σεπτέμβριο του 2007 – σύμφωνα με την εφημερίδα «The New York Times», διώκονται για εκατοντάδες παραβιάσεις, περιλαμβανομένων της εξαγωγής όπλων που δεν επιτρέπονται στο Αφγανιστάν, την παροχή εκπαίδευσης ελεύθερων σκοπευτών σε αστυνομικούς στην Ταϊβάν και την μη «εξουσιοδοτημένη» παροχή εκπαίδευσης σε στρατεύματα στο νότιο Σουδάν. Πέντε στελέχη της εταιρείας αντιμετωπίζουν διώξεις για παράνομο οπλισμό, ενώ δύο πρώην εργαζόμενοι της διώκονται για τις δολοφονίες δυο Αφγανών στην Καμπούλ τον Μάιο του 2009. Υπενθυμίζουμε, ότι η συγκεκριμένη εταιρεία φέρεται να είχε αναλάβει και μέρος της εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων στην Ελλάδα για την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.