Σελίδες

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ «ΜΑΓΟΙ» ΚΑΙ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΕΣ» ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!



ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ, ΟΙ...ΖΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ «ΜΕΝΤΙΟΥΜ» ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ!!!
Το "φρούτο" αυτό δεν είναι ακριβώς καινούριο, αφού υπάρχει σε...αφθονία τα τελευταία 4 - 5 χρόνια δώ μπορείτε να διαβάσετε ένα σχετικό ρεπορτάζ από το 'Έθνος"): Όμως, ειδικά τους τελευταίους μήνες οι συγκεκριμένοι "μάγοι" έχουν αποθρασυνθεί σε απίστευτο βαθμό, έτσι ώστε να γεμίζουν κάθε ελληνική πόλη με τις αφίσες και τα φυλλάδιά τους!

Πρόκειται για τσαρλατάνους που υπόσχονται "μαγικές λύσεις" στα προβλήματα του κοσμάκη, που έχουν επιδεινωθείλόγω κρίσης: Δυστυχώς, μερίδιο ευθύνης - και μάλιστα μεγάλο - σε αυτή την κατάντια έχει ο ίδιος ο κόσμος, που στρέφεται στους...Ζουλού για να τον βοηθήσουν, ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΠΑΝΤΑ!

Κι εδώ θα έπρεπε να παρέμβει η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ενημερώνοντας και προειδοποιώντας τον λαό για το ποιόν αυτών των απατεώνων! Δεν είναι δυνατό να σιωπά μπροστά σε αυτή την απίστευτη προπαγάνδα, που μαζί με άλλους (π.χ Σαηεντολόγους, "μέντιουμ", χαρτορίχτρες κλπ) όχι μόνο δεν επιλύουν τα προβλήματα του ανθρώπου, αλλά αντίθετα τον ρίχνουν μέσα σε ένα βόθρο παραπληροφόρησης ή ακόμα και σκοτεινών δυνάμεων!!!

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΕΡΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Και κυρίως, εμείς ως νοήμονες πολίτες να καταλάβουμε πως δεν θα μας σώσουν ούτε οι Αφρικανοί "μάγοι", ούτε οι...γιόγκες, ΑΛΛΑ ΜΟΝΑΧΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΛΑΤΡΕΙΑ! 

Δηλαδή η επιστροφή μας στον ΧΡΙΣΤΟ, που θα πρέπει να συνοδεύεται από ΜΕΤΑΝΟΙΑκαι ΑΛΛΑΓΗ τρόπου ζωής!