Σελίδες

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΓΚΑΝΕΖΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΛΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΕΤΡΟΣ»;


Ο...διάδοχος...;
Πίσω από την είδηση της παραίτησης του Πάπα Βενέδικτου, ξεχωρίζουν ήδη κάποια ονόματα διαδόχων του. Σύμφωνα με όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, επικρατέστερος θεωρείται ο Γκανέζος Καρδινάλιος Πήτερ Τάρκσον, που πλασάρεται ήδη από τους "προοδευτικούς" κύκλους ως η...ενδεδειγμένη επιλογή επειδή είναι μαύρος!!! Αν αυτό δεν είναι η αποθέωση του ρατσισμού, τι είναι;
Ποιο είναι το αξιοπερίεργο; Πως σε περίπτωση που εκλεγεί ο Τάρκσον, θα έχει επαληθευτεί η προφητεία του Αγίου Μαλαχία, ο οποίος έγραφε ότι  ο νέος και τελευταίος Πάπας «Θα ονομάζεται Πέτρος ο Ρωμαίος και μέσα από πολλές θλίψεις θα καθοδηγεί το ποίμνιό του. Και όταν όλα αυτά θα τελειώσουν, η πόλη των επτά λόφων θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει το λαό του»!!!
In psecutione extrema S.R.E. sedebit Petrus Romanus, qui pascet oues in multis tribulationibus : quibus transactis ciuitas septicollis diruetur, & Iudex tremêdus iudicabit populum suum.  Finis.
Θα αναμένουμε τις εξελίξεις. Ίσως κάποιοι...βιάζονται να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους, αφού η παραίτηση αυτή για λόγους υγείας είναι περίεργη, δεδομένου ότι όλοι οι Πάπες δεν παραιτούνταν, ακόμα κι όταν έφταναν σε βαθιά γεράματα.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όλες οι μέχρι τώρα προβλέψεις του Αγίου Μαλαχία, έχουν επαληθευτεί κατά γράμμα!!!

ΕΠΙΣΗΣ: Ως "επτάλοφος πόλη" έχει αναφερθεί η Ρώμη, η Κωνσταντινούπουλη και τα Ιεροσόλυμα.