Σελίδες

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!



Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Σαμαράς δήλωσε: «Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας»! Τα ίδια δήλωναν οι δοσίλογοι και προδότες στη Γερμανική κατοχή, στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ οι Γερμανοί έκαιγαν την Ελλάδα, και σκότωναν - δολοφονούσαν τους Έλληνες πατριώτες. Καταλαβαίνετε τώρα, Ω! Έλληνες πατριώτες τι πρωθυπουργό έχουμε;;;
Εμείς λέμε, «Οι Γερμανοί είναι εχθροί μας». Να γιατί...
Ιδού πως εκμεταλλεύονται την Ελλάδα, με τοκογλυφία, σκάνδαλα, (SIEMENS κ.λ.π.), δόλιο δανεισμό, και Ελεύθερες οικονομικές ζώνες, (Ε.Ο.Ζ.), όπου Γερμανοί επενδυτές θα καταστρατηγούν κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας, εργατικού δικαίου, και όχι μόνο. Ιδού πως χρεοκόπησαν, εξαθλίωσαν και πτώχευσαν τους Έλληνες, εκτελώντας εντολές των  Επικυρίαρχων της Γης. Οι διεθνείς Σιωνιστικές τράπεζες και ταμεία, δάνεισαν την Ελλάδα με δόλιο δανεισμό, με σκοπό να μας οδηγήσουν στη χρεοκοπία, και αυτό πρέπει να τονισθεί από τους «Έλληνες» δοσίλογους αρμοδίους πολιτικούς στη κυρία Μέρκελ. Οι Γερμανοί αρνούνται να μας επιστρέψουν το κατοχικό δάνειο, με τις αποζημιώσεις-επανορθώσεις λόγω καταστροφών που έκαναν στις βασικές υποδομές της χώρας, κατά τη Γερμανική κατοχή , εφαρμόζοντας το νόμο της Ζούγκλας. Οι Γερμανοί θέλουν την Ελλάδα αποικία και προτεκτοράτο, με ότι αυτό συνεπάγεται……
Οι Γερμανοί θέλουν την Ελλάδα  ακρωτηριασμένη, και καρατομημένη, με τη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, και τη Θράκη μας, με το Αιγαίο και τα νησιά στους Τούρκους.
Οι Γερμανοί πρώτοι αναγνώρισαν τα Σκόπια, ως Μακεδονία!!

Μετά τη Μέρκελ, έρχεται εδώ ο κουτοπόνηρος Νταβούτογλου, για να πάρει και αυτός ότι υπόλοιπα αφήσουν οι Γερμανοί!!!
Οι Γερμανοί θέλουν να αρπάξουν τον ορυκτό μας πλούτο, και η τρικομματική κυβέρνηση δεν αντιδρά σε όλα αυτά.
Η εσωτερική τρόϊκα τηρεί σιγήν ιχθύος, εφαρμόζει τη πολιτική του «πέρα βρέχει», αντί να προβεί άμεσα σε μονομερή ΔΙΑΓΡΑΦΗ  ΤΟΥ  ΔΟΛΙΟΥ  ΧΡΕΟΥΣ.
Μη περιμένουν ελεημοσύνη από τους διεθνείς δολοφόνους των λαών. Οι Γερμανοί με τους Αμερικανούς, διέλυσαν τη Γιουγκοσλαβία, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Οι Γερμανοί είναι πιόνια και Μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, και ενεργούν κατόπιν εντολών των κ.κ. Rothschild & Rockefellers, ως παγκόσμιων αρχόντων.  Ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς προεκλογικά υπεσχέθη οριοθέτηση και διακήρυξη της Α.Ο.Ζ. όπου κείνται τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο, ο πλούτος της Ελλάδος, τα οποία φυλάει για τα μεγάλα αφεντικά του, και για τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς, τα οποία σήμερα θα παραδώσει στα χέρια της κυρίας Καγκελαρίου. Ο Σαμαράς με τη τρικομματική του κυβέρνηση, οφείλει να απειλήσει τη κ. Μέρκελ, με μονομερή διαγραφή του δόλιου χρέους, εάν δεν γίνουν σεβαστά τα εθνικά μας αιτήματα.  Η κυρία Μέρκελ έρχεται εδώ για να πάρει το φυσικό αέριο……
Οι Γερμανοί αρχαιολόγοι κάνουν λαθρανασκαφές ανά την επικράτεια, για ανακάλυψη αρχαιολογικών θησαυρών, και προώθηση αυτών στη πατρίδα τους. Τα Γερμανικά μουσεία, γέμουν Ελληνικών Αρχαιοτήτων, όπως σε άλλες χώρες της Ε.Ε. Ο Σαμαράς, αντί για Α.Ο.Ζ. που υπεσχέθη, μας έφερε τις Ε.Ο.Ζ. μέσα στις οποίες θα αλωνίζουν οι Γερμανοί του Φούχτελ.
Ο Πρωθυπουργός Σαμαράς δήλωσε, «Η Ελλάς δεν είναι ξέφραγο αμπέλι», όμως την έκανε ξέφραγο αμπέλι με τους Γερμανούς Γκαουλάϊτερ  Ράϊχενμπαχ, και Φούχτελ, και τα λογιστάκια της Τρόϊκα, να κυβερνούν την Ελλάδα.
Την έκανε ξέφραγο αμπέλι με τους Τούρκους να μπαινοβγαίνουν με αεροπλάνα και βαπόρια, ότι ώρα θέλουν.
Την έκανε ξέφραγο αμπέλι, με τους Ισλαμοφασίστες Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες να έχουν κάνει κατάληψη της χώρας, με τους προέδρους αυτών να αποφασίζουν!!!
Την έκανε ξέφραγο αμπέλι εκτελώντας εντολές των μεγάλων αφεντικών του της παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Την έκανε ξέφραγο αμπέλι, αφού ο λαός λέει, τι Σαμαράς, τι Ντόρα (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!), τι Jeffrey!!! Και οι τρείς στο ίδιο τσουβάλι για φούντο.
Η κυρία Μέρκελ καγκελάριος της Γερμανίας, είναι μια μαριονέτα στα χέρια της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυριαρχίας!
Αυτήν φοβούνται και υπολογίζουν οι δοσίλογοι πολιτικοί μας, δοξάστε τους, και ξαναψηφίστε τους!!!
Οι Γερμανοί με τους δορυφόρους τους, έκαναν την Ε.Ε.
«Μπάτε σκύλοι αλέστε», για τις μικρές αδύναμες χώρες.
Οι Γερμανοί έκαναν την Ε.Ε. «ο κλέψας του κλέψαντος».
Οι Γερμανοί διέλυσαν και λεηλάτησαν την Ε.Ε.
Οι Γερμανοί κατήργησαν την αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και εφαρμόζουν την εκμετάλλευση του ισχυρού προς τους αδυνάτους.
Οι Γερμανοί εφάρμοσαν το νόμο της Ζούγκλας μέσα στην Ε.Ε.    
Σε αντίθεση με την Ε.Ε. δείτε τι συμβαίνει στις Η.Π.Α. Τουλάχιστον δύο πολιτείες (STATES) των ΗΠΑ, δεν πάνε καλά στα οικονομικά τους, ήτοι έχουν χρεοκοπήσει, (όπως στην Ε.Ε. η Ελλάδα, Ισπανία, κλπ).
Αυτές οι πολιτείες είναι το IDAHO & ALABAMA.
Κατόπιν αυτού, πρέπει η κεντρική ομοσπονδιακή διοίκηση των ΗΠΑ, να πετάξει έξω από τις ΗΠΑ τις δύο αυτές περιφέρειες - πολιτείες;;;;
Αυτό κάνετε εσείς τώρα κυρία Μέρκελ, στην Ε.Ε. επειδή η Ελλάς χρεοκόπησε, (φροντίσατε και εσείς οι Γερμανοί να μας χρεοκοπήσετε), κοιτάζετε πώς να μας πετάξετε έξω, εκτελώντας εντολές των μεγάλων αφεντικών σας.
Αν ήταν έτσι τα πράγματα, τότε οι ΗΠΑ θα διαλύονταν.
Μήπως αυτό προσπαθείτε να κάνετε στην Ε.Ε.;;;
Όταν μια χώρα - πολιτεία χρεοκοπεί, σπεύδουν οι άλλες πολιτείες να τη στηρίξουν, ώστε να μη διαλυθεί το οικοδόμημα.
Αυτό σημαίνει αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών - μελών - πολιτειών. Αυτό ισχύει στις Η.Π.Α.
Κυρία Μέρκελ, δυστυχώς καταντήσατε την Ε.Ε. πιόνι στα χέρια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
Δυστυχώς για σας κυρία Μέρκελ, δεν είσθε ένας καλός και ικανός ηγέτης της Ε.Ε. και πρέπει γρήγορα να σας αλλάξουν, ή να διαλυθεί η Ε.Ε. αφού με τέτοιες ενέργειες και κινήσεις, μόνο ζημιά κάνετε στα κράτη - μέλη.
Κυρία Μέρκελ, σας κατηγορούμε ότι φέρατε τη χρεοκοπία στα κράτη – μέλη της Ε.Ε. με σκοπούς άνομους, για να μας εκμεταλλευθείτε!!! Είσθε ανεπαρκής σαν ηγέτης της Ε.Ε. Προσπαθείτε να μοιάσετε στην κυρία Θάτσερ, μιμείσθε τη κ. Θάτσερ. Δυστυχώς δεν μοιάσατε των Καγκελαρίων, Αντενάουερ, Έρχαρντ, Κολ, Σμιτ, κ.λ.π.
Οδηγείτε την Ε.Ε. στη διάλυση, παίζετε το παιχνίδι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Επικυριαρχίας του πλανήτη.
Κυρία Μέρκελ, υπάρχει πρόβλημα διοίκησης στην Ε.Ε. αφού τα ανώτατα εκτελεστικά όργανα αυτής δεν εξελέγησαν με δημοκρατικές διαδικασίες από τους Ευρωπαϊκούς λαούς, αλλά διορίστηκαν στις θέσεις-κλειδιά, από τα μεγάλα αφεντικά της Γης. Οι κ.κ. Ρομπάϊ, Μπαρόζο, η κυρία Άστον ΥΠ.ΕΞ, κ.λ.π. δεν εξελέγησαν από τους λαούς, αλλά διορίστηκαν.
Στρατός της Ε.Ε. δεν υπάρχει, αλλά κάνει ότι θέλει το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ!!! Εξωτερική πολιτική δεν υπάρχει, αλλά κάνουν ότι θέλουν οι Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχοι, και Παντοκράτορες της Γης. Δυστυχώς η Ε.Ε. δεν έχει ηγεσία!!!
Με τέτοια δεδομένα κυρία Μέρκελ, δεν είσθε ηγέτης, αλλά υπάλληλος, και εκτελεστικό όργανο!!!
 

ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ, Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com