Σελίδες

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!

asthenoforo-nekros



Στην οικονομική αδυναμία αρκετών οικογενειών στην Ελλάδα να κηδέψουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα εξαιτίας της κρίσης , αναφέρεται με δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Guardian, περιγράφοντας τις δυσβάστακτες συνέπειες των σκληρών μέτρων λιτότητας.
«Έπειτα από τρία χρόνια ακατάπαυστης φορολόγησης και μειώσεων των μισθών, δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα όρθιο. Η κατάσταση είναι τόσο οδυνηρή που πολλές οικογένειες αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα της ταφής των νεκρών τους. Νεκρά σώματα κείτονται σε θαλάμους δημόσιων νοσοκομείων μέχρι να αναλάβει τα έξοδα ταφής τους ο δήμος», ομολογεί στον ξένο ανταποκριτή Ελληνίδα διαδηλώτρια.

Το άρθρο της εφημερίδας επιχειρεί να περιγράψει το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι Έλληνες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των αυστηρών μέτρων λιτότητας, φιλοξενώντας απόψεις Ελλήνων πολιτών που μιλούν για την εξαθλίωση που βιώνουν και μοιράζονται την οργή που νιώθουν για την κυβέρνηση.
"Προσωπικά, είμαι έκπληκτος που δεν έχει ξεσπάσει επανάσταση", δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρώτσος, προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Από την πλευρά της η Τάνια Καραγιάννη, εκπρόσωπος των δημοσίων υπαλλήλων αναφέρει " Η πολιτική ηγεσία αυτής της χώρας δεν θα πρέπει να μας υποτιμήσει. Εάν δεν λάβουν σοβαρά υπ' όψιν τους την αντίθεσή μας θα φέρουν ιστορική ευθύνη για τη διάλυση του κοινωνικού ιστού στην Ελλάδα αλλά και τις εξελίξεις που σίγουρα θα ακολουθήσουν."
"Υπό την έντονη πίεση από τους διεθνείς πιστωτές της ΕΕ και του ΔΝΤ, η εύθραυστη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έχει αναγκαστεί να εκπονήσει ένα δρακόντειοι πακέτο περικοπών στις δαπάνες ύψους 13,5 δισ. ευρώ ώστε να πάρει την δόση του δανείου ύψους 31.5 δισ." καταλήγει η Βρετανική εφημερίδα. και προσθέτει " Για άλλη μια φορά οι συνταξιούχοι και οι χαμηλόμισθοι θα χρειστεί να κάνουν τις μεγαλύτερες θυσίες".
makeleio.gr

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_7860.html#ixzz29ww3bUsL