Σελίδες

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !!!


Διαλύουν τον ένα λαό μετά τον άλλο!

«Μαύρες – κατάμαυρες» είναι οι εκτιμήσεις των περισσότερων Ελλήνων για την ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο. Το 100% (!!!) των πολιτών στην Ελλάδα χαρακτηρίζουν την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας «κακή», που είναι και το ρεκόρ στην Ευρωζώνη…Τα στοιχεία του ευρωβαρόμετρου δεν δείχνουν μόνο την Ελλάδα, αλλά γενικά την Ευρώπη που ο μέσος όρος είναι 77% (!). Είναι δυνατόν να πάνε να «φτιάξουν» αυτοί οι πολιτικοί – θαύματα μια ολόκληρη Ευρώπη και οι λαοί να πιστεύουν ότι η οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο;

Στη σχετική κατάταξη, τους Έλληνες ακολουθούν οι Ισπανοί με 99%, οι Πορτογάλοι με 97% και οι Ιρλανδοί με 96%, ενώ στον αντίποδα μόνο το 15% των Σουηδών και των Λουξεμβούργιων και το 21% των Γερμανών υποστηρίζουν ότι η κατάσταση της εθνικής τους οικονομίας είναι κακή.

Επιπλέον το 77% των Ελλήνων απαντούν ότι τα χειρότερα έπονται για την χώρα αναφορικά με τις επιπτώσεις της κρίσης στην αγορά εργασίας. Την πρώτη θέση στην απαισιοδοξία κατέχουν οι Πορτογάλοι σε ποσοστό 78%.

Να το πούμε διαφορετικά; Πως θα καταφέρουν διαφορετικά οι πολιτικοί να κάνουν πραγματικότητα το σχέδιο, «Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης»; Θα τους εξαθλιώσουν όλους και μετά θα πουν ότι η συνολική λύση θα έρθει με τη συνένωση, πρώτα τραπεζική, μετά οικονομική και τέλος πολιτική.

olympia