Σελίδες

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Η 8η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ '' ΦΩΚΙΔΑ 2012 '' ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΒΟΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ !!!




Στο νέο επιχειρηματικοκοινωνικό περιβάλλον που αλλάζει και στο «στοίχημα» της εποχής για ολοένα και μεγαλύτερη εξωστρέφεια καλείται μελλοντικά να κινηθεί και η 8η Εμπορική Έκθεση «Φωκίδα 2012», η οποία εγκαινιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Μαρίνα της Ιτέας. Την έκθεση διοργανώνει το Επιμελητήριο Φωκίδας με βασικούς χορηγούς  την «ΠαπαϊωάννουGroup», την S&B και την Ανώνυμη Μεταλλευτική Εταιρεία Δελφοί – Δίστομον.
Από αριστερά: Οι κκ. Αγνιάδης, Σιμόπουλος, Διαμαντάρας, Ψυρόπουλος, Γαζής, Φουσέκης και Γκελεστάθης

Με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Γαζή και το ΔΣ, την Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κα Παναγιώτα Γαζή και τον Δήμαρχο Δελφών κ. Νίκο Φουσέκη, την βραδιά των εγκαινίων τίμησαν πολλά πρόσωπα από τον πολιτικό, τον αυτοδιοικητικό, τον επιμελητηριακό χώρο αλλά και πολλοί ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες. Πρωταγωνιστικός και πάλι ο ρόλος του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΕΕ και Προέδρου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη  που μίλησε για την ανάγκη ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Στερεάς μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες. 
Ο Πρόεδρος του ΕΠΒ και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης

Τα «φώτα της δημοσιότητας» έκλεψε η νεοεκλεγείσα Βουλευτής Νομού Φωκίδας, κα Ασπασία Μανδρέκα σε μια από τις «πρώτες» δημόσιες εμφανίσεις της, που μετέφερε ένα κλίμα αισιοδοξίας όχι μόνο για το Νομό της αλλά και για τη χώρα εν γένει. 
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕΕ κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του, στάθηκε ιδιαίτερα στα περίπτερα των βοιωτικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην  έκθεση 'ΦΩΚΙΔΑ 2012'. 

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 8 Ιουλίου 2012. 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Παπαϊωάννου Group» και Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας
 κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου με τον Βουλευτή ΝΔ Ν. Βοιωτίας
και Περιφερειακό Σύμβουλο Βοιωτίας  κ. Γιάννη Καράμπελα. 

Ας ακούσουμε τι δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μας στη χθεσινή βραδιά των εγκαινίων... 


... δηλώσεις έκανε και ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Βοιωτίας κ. Γιάννης Καράμπελας, ο οποίος δεν "ξεχνά" ποτέ τους ιδιαίτερους δεσμούς του με τη γειτονική Φωκίδα... ας τον ακούσουμε τι είπε χθες βρα΄δυ στην Ιτέα... 

 


Δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ από το Star Κεντρικής Ελλάδας... 
8η Έκθεση Φωκίδα 2012 από LAMIASTARGR

Πηγή : ORCHOMENOS - PRESS