Σελίδες

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ !!!


Οι εθνικιστές στη βουλή και οι κλέφτες, φυλακή!

Αναρτήθηκε από τον/την cretanpatriot στο 06/05/2012

1 Vote

Μέσα σε μία εβδομάδα πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν για την Χρυσή Αυγή, μεταξύ των οποίων και πολλές κατηγορίες που έχει επιστρατεύσει εις βάρος μας το σύστημα κατά το παρελθόν, κατηγορίες που παρουσιάστηκαν ως «αποδείξεις» από άτομα του «χώρου» και προωθήθηκαν ως επαληθευμένες από όλα τα ΜΜΕ, χωρίς βέβαια να μας έχει δοθεί ποτέ η δυνατότητα αντιλόγου.

Ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα το φαινόμενο αυτό έχει γίνει σχεδόν καθημερινό, με πολλά πρωτοσέλιδα, αλλά και άρθρα στο διαδίκτυο να ομιλούν για τη Χρυσή Αυγή, εξαπολύοντας κατηγορίες και διαδίδοντας ψεύδη, παριστάνοντας τους έγκριτους και καλά πληροφορημένους, αμφισβητώντας μάλιστα μέχρι και την νομιμότητα του Κινήματος, όταν βρισκόμαστε μόλις τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές με την είσοδο μας στη βουλή να είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη!

Αυτό που προσπαθεί να κάνει το σύστημα είναι πολύ απλό. Προσπαθεί με κάθε παράνομο και ανήθικο τρόπο να στρέψει την κοινή γνώμη μακριά από την Χρυσή Αυγή και γιατί όχι να την εγκλωβίσει για ακόμη μία φορά ανάμεσα στα δύο μεγάλα αστικά κόμματα.

Εκεί που η Χρυσή Αυγή ήταν το κοινό μυστικό των δημοσκοπήσεων και η οποιαδήποτε αναφορά σε αυτήν ισοδυναμούσε με δημοσιογραφικό έγκλημα, ξαφνικά όλοι τους θυμήθηκαν ότι υπάρχει ένα κόμμα που συμμετέχει στις εκλογές, το οποίο είναι «ναζιστικό», «σατανιστικό», «παράνομο» κι άλλα πολλά που κινούνται στη σφαίρα του φανταστικού και μόνο.

Ένα γνωμικό λέει «δείξει μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι». Για την Χρυσή Αυγή προφανώς ισχύει το ακριβώς αντίθετο: «δείξε μου τους εχθρούς σου να σου πω ποιος είσαι».

Ποιοι είναι αυτοί που μας κατηγορούν; Αν αφήσουμε τους πολιτικούς και καταπιαστούμε με τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης, τότε έχουμε μια κοινή ευθεία που ξεκινάει από τον ακροαριστερό χώρο, όταν η συντριπτική πλειοψηφία των μεγαλοδημοσιογράφων πέρασε στα νιάτα του από την πόρτα κάποιας παράνομης ακροαριστερής οργάνωσης και που καταλήγει σήμερα στο πολυτελές στούντιο των καπιταλιστών τύπου Μπόμπολα, από τους οποίους λαβαίνουν παχυλούς μισθούς για να μπορούν ελεύθερα να βρίζουν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα.

Εις ότι αφορά τους πολιτικούς, εδώ ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Από την άκρα αριστερά, μέχρι τους «ναζιστές» του ΛΑΟΣ όλοι τους συμπορεύονται κάτω από τη σημαία της λάσπης και από κοινού βρίζουν νυχθημερόν την Χρυσή Αυγή. Μεταξύ αυτών και κάποιοι αστράτευτοι, που δήθεν υπηρέτησαν στον ελληνικό στρατό, προσκομίζοντας πλαστά έγγραφα. Γιʼ αυτό το κατάντημα ουδείς σταθμός έδειξε στον ελληνικό λαό τα αποδεδειγμένα πλαστά έγγραφα που προσκόμιζαν μέχρι πρότινος οι υποστηρικτές του κ. Αϊβαλιώτη, σύμφωνα με τα οποία υποτίθεται ότι ο ίδιος υπηρέτησε  κι ότι λόγω πολιτικών υποχρεώσεων, όντας εκλεγμένος βουλευτής, απαλλάσσεται από οποιαδήποτε υποχρέωση που έχει απέναντι στην ελληνική πολιτεία. Αντʼ αυτού μας έδειξαν ουκ ολίγες φορές το αποδεδειγμένα πλαστό έγγραφο της ΚΥΠ, σύμφωνα με το οποίο η Χρυσή Αυγή και ο Γενικός της Γραμματέας είναι υπάλληλος του κράτους κι ότι ο ίδιος ενεργεί εκτελώντας διαταγές του!

Αποκρύπτουν την αλήθεια από τον ελληνικό λαό, την διαστρεβλώνουν κατά το δοκούν όποτε τους εξυπηρετεί κάτι τέτοιο και πιστεύουν ότι έτσι θα αποφύγουν το αναπόφευκτο: την είσοδο των Ελλήνων στη βουλή! Μία είσοδος που όπως όλα δείχνουν θα είναι παραπάνω από οριακή, αλλά θριαμβευτική, πόσω μάλλον δε όταν αυτός ο αγώνας έχει γίνει με πενιχρά μέσα. Με ανύπαρκτη προβολή από τα «δημοκρατικά» ΜΜΕ, με αμέτρητους εχθρούς να χτυπάνε αλύπητα, με όλο τον πολιτικό κόσμο να χαρακτηρίζει όπως αυτός θέλει τη Χρυσή Αυγή, αυτή κατάφερε να φέρει τον ελληνικό λαό με το μέρος της και να καταρρακώσει τα ποσοστά των καθεστωτικών κομμάτων. Αυτός είναι και ο λόγος που μας πολεμούν, γιατί βλέπουν ότι δε μπορούν να κρατήσουν άλλο δέσμιο τον ελληνικό λαό στα μικροσυμφέροντα τους κι ότι αυτός δίκαια επιλέγει μία πολιτική δίοδο, που το μόνο πράγμα που έχει να τους προσφέρει είναι αγώνας και τίποτε παραπάνω.

Η είσοδος μας στη βουλή λοιπόν θα είναι μία μεγάλη μάχη για εμάς και η απαρχή μιας ακόμα μεγαλύτερης. Λίγες ημέρες μόνο μας χωρίζουν από τον θρίαμβο κι από το όραμα μας να κάνουμε πράξη τα όσα πρεσβεύουμε. Ας γίνει σύνθημα λοιπόν η ιαχή «οι εθνικιστές στη βουλή και οι κλέφτες, φυλακή» για να γνωρίζουν άπαντες ότι εμείς δεν πρόκειται να επιδοθούμε σε μεταμέλειες και κωλοτούμπες, αλλά να οδηγήσουμε όλους τους υπαίτιους για το κατάντημα της χώρας, εκεί όπου πραγματικά ανήκουν: πίσω από τα σίδερα!