Σελίδες

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ !!!


Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Μεγαλειώδεις φαίνεται να είναι ο επερχόμενος πόλεμος. Οχυρώνουν την Γεωργία και ξυπνούν την Αρκούδα...

Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν την κατασκευή δεκάδων νοσοκομείων και εγκαταστάσεων υποστήριξης στη Γεωργία ενόψει των πολεμικών επιχειρήσεων στο Ιράν, αποκάλυψε μέλος της αντιπολίτευσης στη χώρα. Ο Elizbar Javelidze μέλος του κόμματος «Γενική Συνέλευση» είπε μιλώντας στην γεωργιανή  εφημερίδα Kviris Kronika:
«Πρόκειται για σχέδια νοσοκομειακών μονάδων των 20 κλινών της κάθε μια. Είναι ένα αμερικανικό σχέδιο. Ένας μεγάλος πόλεμος ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν πρόκειται να ξεκινήσει στον Περσικό Κόλπο και οι Αμερικανοί δίνουν 5 δισ. $ για την κατασκευή των νοσοκομείων αλλά και άλλων εγκαταστάσεων» δήλωσε ο Γεωργιανός πολιτικός.
Επιπρόσθετα αποκαλύφθηκε η ταχύτατη κατασκευή ενός αεροδρομίου στη χώρα, ενώ συνομιλίες βρίσκονται σε εξέλιξη για την κατασκευή μιας βάσης υποβρυχίων στο Kulevi στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας.
Ο Javelidze πιστεύει πως όλα αυτά συνδέονται τόσο με την αμερικανική εμπλοκή στον Κόλπο όσο και με την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ στη Γεωργία. 
Μάλιστα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ένα σχέδιο του προέδρου της χώρας Mikhail Saakashvili το οποίο ονομάζεται Lazika και αφορά στην κατασκευή μιας νέας πόλης από το μηδέν πρόκειται ουσιαστικά να είναι μια αμερικανική στρατιωτική πόλη, ενώ σε ότι αφορά την αεροπορική βάση στην πόλη Marneuli αυτή κατασκευάζεται σε γρήγορους ρυθμούς και με απόλυτη μυστικότητα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr