Σελίδες

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ !!! ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!! Ο Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ



ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος γεννήθηκε το 1976 και μεγάλωσε στη Λιβαδειά. Είναι γιος του Λουκά Αγγελόπουλου, ιπτάμενου ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας, με καταγωγή από την Λιβαδειά και το Στείρι Βοιωτίας, και της Αριστέας Μήτσου, οδοντιάτρου, με καταγωγή από το Παύλο Βοιωτίας.
Ο Κωνσταντίνος είναι παντρεμένος με την Θεοδώρα Καραντανά, με καταγωγή από την Μικρά Ασία και τα Καλάβρυτα.
Με την Θεοδώρα έχουν τρία αγόρια: τον Λουκά, τον Γιώργο και τον Αριστείδη.
Ο Κωνσταντίνος μετά την αποφοίτησή του από το 2ο Λύκειο Λιβαδειάς σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στη Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και στη συνέχεια απέκτησε Μεταπτυχιακό στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το London School of Economics.
Το 2002 ξεκίνησε να εργάζεται στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, ως Μηχανολόγος Μηχανικός, και στη συνέχεια από το 2004 έως το 2007 διετέλεσε Σύμβουλος στο Υπουργείο Ανάπτυξης.
Από το 2007 έως το 2009 ήταν Σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.
Από το 2009 έως το 2019 εργάσθηκε στον εθνικό Οργανισμό Enterprise Greece (πρώην Invest in Greece) και διετέλεσε Διευθυντής Προσέλκυσης Επενδύσεων.
Από τον Ιανουάριο του 2019 είναι Διευθυντής Αξιοποίησης Μεγάλων Ακινήτων στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 είναι Μέλος ΔΣ της ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών.
Επιπλέον, είναι Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Κέντρου Έρευνας & Μελέτης της Βοιωτίας Διαχρονικά το οποίο ίδρυσε το 2020 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β’.
Παράλληλα, έχει εκλεγεί Μέλος ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων, με σκοπό να συνδράμει στη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών με αυτισμό, όπως είναι και ο γιος του Λουκάς.
Στο παρελθόν έχει διατελέσει Μέλος ΔΣ της ΜΟΔ ΑΕ και του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.
Επιπρόσθετα υπήρξε Αντιπρόεδρος και συνιδρυτής μαζί με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, της Κοινότητας Διαλόγου «Σύνθεσις».
Τέλος, είχε εκλεγεί Μέλος ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων του London School of Economics για τέσσερα χρόνια, και διετέλεσε και Αντιπρόεδρος.