Σελίδες

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

'' ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ '' ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !!! ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΝΤΑΔΕΣ !!!

Mια καλοστημένη παράσταση των μηχανισμών της κυβερνητικής προπαγάνδας

Ένας καταδρομέας σχολιάζει το "Ψηλά το κεφάλι" και θα προκαλέσει αντιδράσεις
Ένας απόστρατος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων ο Νίκος Παπαναστάσης μ΄ ένα μικρό κείμενό του σχολιάζει τα όσα έγιναν στην Θεσσαλονίκη με την προτροπή του πιλότου του F 16 , να κρατήσουμε όλοι ψηλά το κεφάλι.
 Ένα κείμενο που είμαστε βέβαιοι ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις αν και πολλά απ΄ όσα επισημαίνει ο κ.Παπαναστάσης είναι πράγματι αυτονόητα.
Γράφει ο
Νίκος Παπαναστάσης
Αντισυνταγματάρχης ε.α.
Αμέσως μετά τη λήξη της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, αναπαράγεται από κάθε ηλεκτρονικό και έντυπο Μ.Μ.Ε., λυσσωδώς το γεγονός της εκφώνησης του «εμψυχωτικού» μηνύματος του πιλότου του ακροβατικού F-16.Όσοι στοιχειωδώς γνωρίζουν τη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων,  αντιλαμβάνονται αναμφισβήτητα, ότι η ενέργεια αυτή όχι απλά υλοποιήθηκε με την ανοχή της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, αλλά ο χειριστής του F-16, διάβασε το κείμενο κατ’ εντολή της.

Η πράξη του αυτή είναι αυτονόητο, ότι σε καμιά περίπτωση δεν απαλείφει ή δεν υποβαθμίζει τα στοιχεία εκείνα που κατατάσσουν τους πιλότους της Π.Α. στη συνείδηση του λαού μας γενικά, αλλά και τον συγκεκριμένο ειδικότερα, στη σφαίρα των ηρώων, γνωρίζοντας ότι για το προσωπικό των Ε.Δ. η εκτέλεση των διαταγών είναι μονόδρομος. ΑΡΑ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.

Η ανάγνωση του «εμψυχωτικού» μηνύματος δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια καλοστημένη παράσταση των μηχανισμών της κυβερνητικής προπαγάνδας, που στόχο είχε τη καλλιέργεια ενός απατηλού κλίματος ευφορίας, που ιταμά εκμεταλλεύθηκε την αίγλη συμβόλων την ημέρα της επέτειο του ΟΧΙ. Ενός κλίματος που συνάδει με τις «επιτυχίες» της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής, «επιτυχίες» που μέρα με τη μέρα κάνουν αβάσταχτη τη καθημερινότητα εκατομμυρίων Ελλήνων. «Επιτυχίες» που εκτοξεύουν την ανεργία σε δυσθεώρητα ύψη, που οδηγούν στη μετανάστευση και στυγνή εκμετάλλευση εκατοντάδες χιλιάδες απελπισμένους νέους. Επιτυχίες που σταθερά μειώνουν το προσδόκιμο επιβίωσης των Ελλήνων, μέσα απ’ την  «επιτυχημένη» εμπορευματοποίηση της δημόσιας υγείας.   

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τη προτροπή του πιλότου μας «ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ». Ναι,  ψιλά το κεφάλι  για να κοιτάξουμε όμως κατάματα και να φτύσουμε κατάμουτρα,  αυτούς που υλοποιούν απόλυτα επιτυχημένα, τη πολιτική που κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους.
Ψηλά το κεφάλι για να παλέψουμε ενωμένοι, να αλλάξουμε τη πολιτική κι όχι τα πρόσωπα, που δυναστεύουν τη ζωή μας.