Σελίδες

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ Η ΘΡΑΚΗ !!! ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟ -ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ !!!


Τουρκική (ειδική) Οικονομική Ζώνη έκαναν την Θράκη!

 Αγοράζουν περιουσίες Ελλήνων. Σε οικονομικό προτεκτοράτο της, με τις ευλογίες του αμερικανού παράγοντα μετατρέπει την Δυτική Θράκη η Άγκυρα. Ήδη, εκτός από την εξαγορά ελληνικών επιχειρήσεων, μέσω διαφόρων επενδυτικών σχημάτων από τα οποία αποκρύπτεται ο πραγματικός ιδιοκτήτης τους, άρχισε η διάθεση τουρκικών προϊόντων σε πολύ προσιτές τιμές στα σούπερ-μάρκετ της περιοχής.
Παρατηρήθηκε μάλιστα το φαινόμενο τα περισσότερα είδη σίτισης και ένδυσης, να είναι κατά πολύ φθηνότερα από την Κωνσταντινούπολη.

Οι ακρίτες μας έχουν κάθε λόγο να είναι ανάστατοι, αφού τα υποκαταστήματα της τούρκικης τράπεζας Ziraat σε Ξάνθη και Κομοτηνή δανείζουν με επιτόκιο 3%, εκτός από μουσουλμάνους και χριστιανούς.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνει το συγκεκριμένο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που συνδέεται άμεσα με τις Ένοπλες Δυνάμεις της γείτονος χώρας και την ΜΙΤ, στην εξαγορά χρεών από πολίτες και επιχειρηματίες και των δύο κοινοτήτων.
 
Σύμφωνα μάλιστα με καλά πληροφορημένες πηγές, τα δάνεια χορηγούνται αφειδώς, χωρίς να εφαρμόζονται τα κριτήρια ασφάλειας που προβλέπει το παγκόσμιο ασφαλιστικό σύστημα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό, πολλοί μουσουλμάνοι, έχοντας στη διάθεσή τους άφθονο χρήμα, αγοράζουν περιουσίες Ελλήνων, χωρίς να δικαιολογείται η προέλευση των χιλιάδων ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, την ύπαρξη σχεδίου αφελληνισμού της περιοχής, τις συχνές συναντήσεις που έχει τον τελευταίο χρόνο με παράγοντες της μουσουλμανικής μειονότητας, ο Αμερικανός πρόξενος στην Θεσσαλονίκη.
 
 Η δραστηριότητα του τελευταίου, μόνο διπλωματική δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί, αφού όλες οι επαφές του κατά τις πυκνές επισκέψεις του στην Θράκη, εξαντλούνται σε πρόσωπα που διατηρού στενές επαφές με το τουρκικό προξενείο, όπως το φόρουμ των μουσουλμάνων φοιτητών.
Η κινητικότητά του είναι, δε, τόσο έντονη, που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των αρμόδιων ελληνικών αρχών, αφού σχεδόν κάθε εβδομάδα έχει συναντήσεις με μειονοτικούς, κυρίως στο ξενοδοχείο Arcadia, στην πόλη της Κομοτηνής, όπου συνηθίζει να διαμένει όταν περιοδεύει (γιατί περί αυτού πρόκειται) την περιοχή.
 
 Αν και ο ίδιος δημοσίως όταν ερωτήθη από Έλληνα επιχειρηματία για το όψιμο ενδιαφέρον του για την Θράκη, έχει απαντήσει ότι σχετίζεται με τη δημιουργία της Νέας Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ) συνολικής έκτασης 650.000 τμ που σχεδιάζεται στο τρίγωνο των συνόρων Ελλάδας, Βουλγαρίας και Τουρκίας και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της αμερικάνικης εταιρείας Lemma International Inc, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η εν λόγω εταιρεία που έχει έδρα την Μινεάπολη των ΗΠΑ, φαίνεται πως είναι τουρκικών συμφερόντων και ιδρύθηκε μόνο και μόνο για να διεισδύσει στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.
 
Το μακροπρόθεσμο στρατηγικό στόχο των γειτόνων μας εξυπηρετεί και η πρόεδρος του λεγόμενου οικονομικού φόρουμ της Θράκης, Κατερίνα Καραγιάνη. Ένα πρόσωπο που σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμο, διαδραματίζει "περίεργο" ρόλο. Η κ. Καραγιάννη δεν είναι μία τυχαία γυναίκα, αφού σχετίζεται άμεσα με την οικογένεια Παπανδρέου, ενώ διατηρεί άριστες επαφές με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
 
 Ο ρόλος του τελευταίου στην περιοχή κρίνεται ως αμφιλεγόμενος, αφού στις 9 Απριλίου του 2012, με την ιδιότητα του υπουργού Περιβάλλοντος, υπέγραψε απόφαση σύμφωνα με την οποία ανανεώνεται η άδεια της "Διασυνοριακής Ελεύθερης Βιομηχανικής Ζώνης Οικονομικών Συναλλαγών (ΔΕΒΖΟΕ). Πρόκειται, όπως παρατηρούσαν στον "ΕΚ" στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δήμων που τα όριά τους βρίσκονται εντός της συγκεκριμένης ΕΟΖ, για πρόβα τζενεράλε προκειμένου να τουρκοποιηθούν και οι τρεις νομοί της Δυτικής Θράκης.
 
Και αυτό γιατί ο κανονισμός των ΕΟΖ προβλέπει ότι οι περιοχές αυτές λειτουργούν επιχειρηματικά και εργασιακά, ανεξάρτητα από τις κείμενες νομοθεσίες των χωρών από τις οποίες περιβάλλονται.
Οι προαναφερόμενοι παράγοντες, οι οποίοι είναι καλά ενημερωμένοι, υποστηρίζουν ότι οι οποίες επενδύσεις γίνουν στη συγκεκριμένη ζώνη θα προέρχονται από μουσουλμανικά κεφάλαια, με προκάλυμμα την Deutsche Bank. Μόνο σύμπτωση δεν αποτελεί, πάντως, το γεγονός ότι η κ. Καραγιάννη διετέλεσε επί σειρά ετών στενή συνεργάτιδα του διευθύνονται συμβούλου της DB Γιόζεφ Άκερμαν, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει επισκεφτεί την περιοχή, ανεπισήμως πάντοτε. Πράγματι, τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί το συνάλλαγμα που υποτίθεται ότι εισάγουν οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης που εργάζονται στην Γερμανία, κάτι που δεν δικαιολογείται από τις παλαιότερες καταθέσεις τους και την γενικότερη οικονομική κρίση.
 
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι πάμφτωχοι, μέχρι πρότινος, μουσουλμάνοι μετανάστες στην χώρα της Άνγκελα Μέρκελ, έχουν αποκτήσει σημαντικές ακίνητες περιουσίες, ενώ συμμετέχουν ενεργά σε εταιρείες που αναπτύσσουν επιχειρηματική δράση στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης. Όπως σημείωναν μέλη των Ομοσπονδιών Επαγγελματικών Βιοτεχνιών και Εμπόρων των δυο νομών, μέχρι το 2015 η αγορά θα έχει περάσει στα χέρια των παραπάνω, που φυσικά θα προσλάμβάνουν μόνο ομόθρησκούς τους για υπαλλήλους.
 
Από την προσοχή τους δεν διέλαθε και το γεγονός ότι έχουν πυκνώσει οι επισκέψεις μεικτών κλιμακίων επιχειρηματιών από την Τουρκία και την Γερμανία, χωρίς να ενημερωθούν οι τοπικές επαγγελματικές ενώσεις. "Έρχονται συνοδευόμενοι από πράκτορες του τουρκικού προξενείου, περιοδεύουν στην περιοχή και εμάς δεν μας υπολογίζουν καν", τονίζουν χαρακτηριστικά. Όπως φαίνεται η – οικονομική προς το παρόν – εισβολή των Τούρκων στην Θράκη συνεχίζεται με την τουλάχιστον "περίεργη" ανοχή του υδροκέφαλου και αντεθνικού κράτους των Αθηνών.
Το κείμενο δημοσιεύθηκε στην εφ. "Ελεύθερος Κόσμος" της 28ης Οκτωβρίου

ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ !!! ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ !!!


Ανθελληνικό κίνημα.

 Το κράτος τι κάνει; Η Μαρία Ρεπούση είναι βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. και τομεάρχης Παιδείας στο κόμμα του κ. Κουβέλη, που συμμετέχει στην κυβέρνηση. Είναι η υπεύθυνη της αναγραφής της κατάπτυστης λέξης «συνωστισμός» στα βιβλία Ιστορίας της Στ' Δημοτικού, σε κεφάλαιο που αναφερόταν στη σφαγή της Σμύρνης.
 Η κυρία Ρεπούση είναι εκείνη που αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής όταν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τη γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους.
 Η Μαρία Ρεπούση διέψευσε ότι ζήτησε την κατάργηση της αναπαράστασης της Εξόδου του Μεσολογγίου, της ανατίναξης της Αρμάτας στις Σπέτσες και της αναπαράστασης στο Κούγκι,
αλλά η υπόλοιπη δράση της δεν επιδέχεται διαψεύσεων. Οσα παραπέμπουν στον οθωμανικό τάφο στον οποίον εγκλωβίστηκε επί αιώνες το Γένος των Ελλήνων την τέρπουν. Μόνο την υποχρεωτική ανάρτηση της ημισελήνου στα δημόσια κτίρια δεν έχει ζητήσει ακόμα.
 Ωστόσο, μπορεί να πρωτοστατεί στον ανθελληνικό ακτιβισμό η εκλεκτή του κ. Κουβέλη, αλλά δεν είναι μόνη. Ο ανθελληνισμός είναι κίνημα στην Ελλάδα και η εκπροσώπησή του αυξάνεται καθημερινά, με ταχύτατους ρυθμούς.
Στην αρχή αποτελούσε μια προσοδοφόρα έξη της ημεδαπής ελληνόφωνης ελίτ. Ομως, με την πάροδο των χρόνων και τον συστηματικό αφελληνισμό της δημόσιας εκπαίδευσης, που μεθόδευσε η ζοφερή κυβέρνηση Σημίτη, η χώρα έχει αρχίσει να υποδέχεται γενιές ολόκληρες που είναι εξοικειωμένες με τις αρχές και τις αξίες της κυρίας Ρεπούση.
Στη Δημόσια Διοίκηση, στον δημοσιογραφικό κόσμο, στον χώρο της «διανόησης» και στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα η κυρίαρχη ιδεολογία βρίσκεται πιο κοντά στα ρεπουσικά υποπροϊόντα παρά στην ελληνική παράδοση.
Ο πατριωτισμός, η Ορθοδοξία και το σύνολο των ιδεών με τις οποίες γαλουχήθηκαν οι προηγούμενες γενεές δυσφημούνται ως «εθνικισμός, προγονοπληξία, αναχρονισμός, θρησκοληψία». Το δυσάρεστο είναι ότι με την πάροδο του χρόνου, την επιμονή των προπαγανδιστών του πολυπολιτισμού και την αφθονία σε υλικά μέσα που διαθέτουν η τάση του αφελληνισμού δείχνει να προελαύνει.
Το κράτος τι κάνει; Καθεύδει - όποτε δεν τάσσεται απροκάλυπτα υπέρ του πολυπολιτισμικού νεφελώματος.
dimokratianews.gr

ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥΣ !!!



Η «Νέα Αποικιοκρατία» αποκαλύπτεται.

«Η στήριξη και η αλληλεγγύη της Ευρωζώνης θα υπάρξει για τις χώρες που έχουν υψηλό χρέος, μόνο αν εκχωρήσουν την εθνική τους κυριαρχία». Είναι τα λόγια που είπε ο πρόεδρος της ΕΚΤ κ. Ντράγκι, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Spiegel.
Έπεσαν λοιπόν οι μάσκες. Τώρα το δηλώνουν απροκάλυπτα. Η Χώρα πρέπει να μετατραπεί σε προτεκτοράτο. Γι' αυτό οδηγηθήκαμε έως εδώ, με τη μεθοδευμένη συνέργεια του πολιτικού μας συστήματος.
Άραγε υπάρχουν ακόμα Έλληνες στην κυβέρνηση;
Θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας που πολέμησαν για την λευτεριά αυτού του τόπου.
Οι νέοι εφιάλτες μας οδηγούν στην υποδούλωση στους δανειστές και στην εξαφάνισή μας σαν Έθνος. Αυτή είναι η αλληλεγγύη τους...
Έχετε συνειδητοποιήσει κύριοι της κυβέρνησης ότι στη Χώρα συντελείται γενοκτονία και την διενεργείτε εσείς, γιατί εσείς υπογράφετε τα μέτρα;
Έχετε δει τα ποσοστά γεννήσεων των Ελληνίδων;
Γνωρίζετε πόσοι συνάνθρωποί μας αυτοκτονούν καθημερινά;
Πού μας πάτε;
Έχετε αντιληφθεί ότι περίπου 1000 άνθρωποι κάθε μέρα περνούν στην ανεργία, δηλαδή στο περιθώριο, την ανέχεια και τη δυστυχία;
Έχετε καταλάβει ότι κάνατε καταθλιπτικούς τους Έλληνες;
Δεν θέλουμε το Ευρώ σας κύριοι!!! Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτό, όπως ζούσαμε τόσα χρόνια.
Το Ευρώ το θέλει το λόμπι των τραπεζιτών και το δικό σας σινάφι, που διαπλέκεται μαζί τους.
Ο λαός μας θέλει να ζήσει. Θέλει να συνεχίσει να υπάρχει η Ελλάδα όπως την γνωρίζαμε. Όχι «αυτό» που φτιάξατε. Όχι αυτή η αποικία χωρίς ψυχή που ετοιμάζεστε να δημιουργήσετε.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_5283.html#ixzz2AuO6WqCb

ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!! ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ !!!


suleiman-ant1Γίναμε... «ρεπορτάζ» στον ξένο Τύπο! Απορούν και οι ξένοι με τα καμώματα των καναλιών της διαπλοκής. Και τα ρεπορτάζ της ξεφτίλας, έρχονται το ένα μετά το άλλο: «Ποιος θα το έλεγε, ότι απογοητευμένοι από το ευρωπαϊκό όνειρο, οι Έλληνες θα έβρισκαν παρηγοριά με την εχθρό Τουρκία; 
Ωστόσο η ανοδική πορεία των μετοχών της Άγκυρας δεν έχει να κάνει με την πολιτική, αλλά με την τηλεόραση και τις σαπουνόπερες της ανεξέλεγκτης νέο-οθωμανικής παραγωγής, που εδώ και μερικούς μήνες κυριαρχούν, παρότι το φαινόμενο είχε ήδη ξεκινήσει σε πιο ήπια μορφή από το 2008». Αυτά γράφει η ιταλική εφημερίδα «La Stampa», μιλώντας για τα τηλεοπτικά σκουπίδια από την Τουρκία, που προσπαθούν κάποιοι να επιβάλλουν στο εδώ τηλεοπτικό prime time.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_5654.html#ixzz2AuL0fiN7

ΖΗΤΗΜΑ ΗΜΕΡΩΝ !!! Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ !!!


Καλώς ήλθες... δραχμή

Εντός των επόμενων 10-15 ημερών, ίσως και
 λιγότερο, το τριακονταετές πολιτικό σύστημα θα δώσει
 την ύστατη μάχη επιβίωσης. Ήδη το ΠΑΣΟΚβρίσκεται 
ένα βήμα πριν την τυπική διάλυση. Η ΔΗΜΑΡ ...
λογικά επίσης, αδυνατεί να αντέξει το φορτίο που 
επωμίσθηκε.

Είτε περάσουν τα μέτρα από την Βουλή, είτε 
όχι, το πολιτικό σύστημα όπως το έχουμε γνωρίσει από τη μεταπολίτευση,
 θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν. Τα άλλοτε κραταιά κόμματα θα εξαϋλωθούν
 εκλογικά, όποτε και να γίνουν οι εκλογές.
Όμως, ακόμη και να περάσουν τα μέτρα, τίποτε δεν δείχνει σήμερα ότι 
θα μπορέσει να τα εφαρμόσει η οποιαδήποτε κυβέρνηση. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο.
Το λόμπι της δραχμής παίζει τα ρέστα του, ποντάροντας στην ολική 
καταστροφή που θα του επιτρέψει να κυριαρχήσει στην μετά το οικονομικό 
ολοκαύτωμα περίοδο.
Ειλικρινά δεν αποκλείω τίποτε. Η πλήρης κατάρρευση είναι σήμερα πιο 
πιθανή από ποτέ.
Η επιστροφή στην δραχμή θα γυρίσει την χώρα δεκαετίες πίσω,
παρά τα όσα απίθανα ισχυρίζονται ένα σωρό απίθανοι τύποι ενεργώντας 
είτε ηλιθιωδώς είτε προβοκατόρικα.
Τα άκρα του πολιτικού συστήματος θα θριαμβεύσουν.
Ο από μηχανής θεός, δεν νομίζω ότι θα σώσει την Ελλάδα. Άλλωστε 
έχουμε αποδείξει πολλάκις κατά την διάρκεια της μακραίωνης ιστορίας μας, 
ότι στην κρισιμότερη στιγμή του έθνους μας, εμείς πάντοτε προβαίνουμε 
στην χειρότερη επιλογή.
Τα ψέμματα λοιπόν τελείωσαν για όλους και για όλα. Οι επόμενες ημέρες 
πιθανώς θα κρίνουν το μέλλον της χώρας για τις επόμενες δεκαετίες.
Κρίμα για την Ελλάδα.
Κρίμα για τους Έλληνες.
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ

Ο ΜΕΓΑΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!!


ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ «ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ»!


Τι έχουν να πουν οι "προοδευτικοί", "ρεαλιστές" και λοιποί...λογικοί βλέποντας το παραπάνω βίντεο από την συνέντευξη Σόρος στο εβραιο - Μέγκα;

ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΣΟΣ...ΠΟΝΟΣ ΤΟΝ ΖΑΠΛΟΥΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ";;;

Μήπως διότι θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ σε παγκόσμια αποθήκη λαθρομεταναστών;

Πλέον, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα οι ελεεινοί νεοταξίτες!

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μας λένε πως το κάνουν από...φιλανθρωπία και "αλληλεγγύη"!!!

Κλασικές μασωνικές τακτικές, που χρησιμοποιούνται χρόνια προκειμένου να μην υπάρχει καμία αντίδραση από τον αποβλακωμένο λαό!

Ο κοιμισμένος νεοέλληνας, όχι μόνο δεν θα αντιδράσει σε αυτές τις...εξαγγγελίες Σόρος, αλλά αντίθετα ΘΑ ΤΟΝ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΕΙ για τη "βοήθεια" που του δίνει!

Μήπως λοιπόν η περίφημη "οικονομική κρίση" είναι ένα ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ, προκειμένου να εξαθλιώσουν ολόκληρα Έθνη και να προωθήσουν τα τρισκατάρατα σιωνιστικά τους σχέδια για Παγκοσμιοποίηση;

Ξυπνάτε επιτέλους! Κάποιοι "τρελοί" (και "θρησκόληπτοι" και "ακροδεξιοί") τα φωνάζουν εδώ και χρόνια, αλλά δεν τους ακούτε!

Τι περιμένετε; Να δείτε τα πρώτα...κέντρα φιλοξενίας Τζορτζ Σόρος για να καταλάβετε ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ;  

Πηγή : ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ    

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ…Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…!!!


Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος
Η  ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ 13 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ…!!!

Πριν ένα περίπου χρόνο είχε ανακοινωθεί από εκτιμητές των Βρυξελών ότι η Ελληνική περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου ανέρχεται στο ύψος των 120 δίς ευρώ….!!!

Στη συνέχεια πριν περίπου 10 μήνες μιλούσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να βγάλει στο σφυρί  ακίνητα αξίας 50 δίς ευρώ για να καλύψει άμεσα μέρος του χρέους…!!!


Το βασικότερο όμως είναι ότι ..  την διαχείριση αυτής της περιουσίας θα την πραγματοποιήσει ένας μηχανισμός από εκπροσώπους όλων των εθνικών τραπεζών των χωρών της Ευρώπης υπό την καθοδήγηση της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας που ελέγχεται πλήρως από την Γερμανική Τράπεζα.

Στην ουσία το παραπάνω σχήμα εφαρμόζεται για πρώτη φορά στον κόσμο δηλαδή ολόκληρη η περιουσία μιας χώρας να διαχειρίζεται αποκλειστικά από τρίτες χώρες.

Αυτά όλα περιλαμβάνονται στο μνημόνιο και στην δανειακή σύμβαση και αυτό που απομένει για την ολοκλήρωση της εκτέλεσης απαιτείται η τροποποίηση του ιδιοκτησιακού  της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου, το οποίο για να έχει ακόμα μεγαλύτερη « ασφάλεια» και να "δέσει" η εκτέλεση της Δανειακής Σύμβασης, πρέπει να καθιερωθεί μέσα από το Σύνταγμα της Ελλάδος.

Στην περίπτωση που επιτευχτεί η αντίστοιχη τροποποίηση του Ελληνικού  Συντάγματος και συγκεκριμένα στα άρθρα 17 και κυρίως το 18 που αναφέρονται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ελληνικής περιουσίας , θα αποτελέσει πυλώνα για τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και θα καθιερωθεί αργότερα και στο Ευρωσύνταγμα που έπεται….

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τέτοιου είδους συμβάσεις υπογράφονται τουλάχιστον για 50 έτη, βλέπε, Αεροδρόμιο, Ισθμός κλπ.
Γι αυτό κόπτονται για να σχηματιστεί κυβέρνηση με πάνω από 181 η και 200 βουλευτές, και ο μόνος ιδανικός κυβερνητικός συνταγματολόγος για να πετύχει αυτά  είναι ο κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...!!!

Μπήκα όμως στον πειρασμό να μελετήσω την απόδοση της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου με δεδομένο ότι σε ετήσια βάση θα είχε ανταποδοτικότητα 10% και για διάστημα 50 ετών προέκυψαν οι παρακάτω παρατηρήσεις…

  1.  Σε βάθος 50 ετών η απόδοση αγγίζει τα 13, 96 τρισεκατομμύρια ευρώ…!!!
  2. Στα 17 χρόνια η απόδοση αρκεί για την αποπληρωμή όλoκληρου του σημερινού χρέους.
  3.  Από τον 4ο χρόνο και μετά η απόδοση μόνο αρκεί για την αποπληρωμή των ετήσιων τόκων των δανείων της Ελλάδας αφού ανέρχονται στα 16 δίς ευρώ.
  4. Η αντίστοιχη περιουσία στις χώρες της Σκανδιναβίας ( ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ), ανήκει στα Ασφαλιστικά Ταμεία και χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ για Δημόσιες επενδύσεις με σίγουρα κέρδη.

Δείτε τον πίνακα που προκαλεί σοκ….!!!

έτη
αρχικό κεφάλαιο σε δίς ευρώ
ετήσια απόδοση 10%
έτη
αρχικό κεφάλαιο σε δίς ευρώ
ετήσια απόδοση 10%
1
120
12
26
1.300
130
2
132
13
27
1.430
143
3
145
15
28
1.573
157
4
160
16
29
1.731
173
5
176
18
30
1.904
190
6
193
19
31
2.094
209
7
213
21
32
2.303
230
8
234
23
33
2.534
253
9
257
26
34
2.787
279
10
283
28
35
3.066
307
11
311
31
36
3.372
337
12
342
34
37
3.710
371
13
377
38
38
4.080
408
14
414
41
39
4.489
449
15
456
46
40
4.937
494
16
501
50
41
5.431
543
17
551
55
42
5.974
597
18
607
61
43
6.572
657
19
667
67
44
7.229
723
20
734
73
45
7.952
795
21
807
81
46
8.747
875
22
888
89
47
9.622
962
23
977
98
48
10.584
1.058
24
1.075
107
49
11.642
1.164
25
1.182
118
50
12.806
1.281
ΣΥΝΟΛΟ Α
1.180
ΣΥΝΟΛΟ Β
12.787






ΓΕΝΙΚΟ    ΣΥΝΟΛΟ   Α+Β
13.967
απόδοση  13,967 τρίς ευρώ






Πηγή : ATTIKA NEA