Σελίδες

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΗΡΩ'Ι'ΚΟΙ !!! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ !!!


ΒΙΝΤΕΟ: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Δείτε το και θα καταλάβετε γιατί έχουν σκυλιάσει οι εβραιοσιωνιστές να ανατρέψουν το καθεστώς Ασάντ στην Συρία, αντικαθιστώντας το με αιμοσταγείς φανατικούς μουσουλμάνους:


Οι Χριστιανοί της Συρίας, Ορθόδοξοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία, αποτελούν το 10% περίπου του συνολικού πληθυσμού, ζώντας αρμονικά με τους υπόλοιπους εδώ και αιώνες. Μάλιστα, το Πατριαρχείο Αντιοχείας θεωρείται ένα από τα 4 "ιστορικά" Πατριαρχεία της Ορθοδοξίας μαζί με της Κωνσταντινουπόλεως, των Ιεροσολύμων και της Αλεξανδρείας.
Έτσι λοιπόν, οι εβραιοαμερικάνοι θέλουν ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τον Ορθόδοξο πληθυσμό της εν λόγω χώρας, προκειμένου να την καταστήσουν ισλαμικό προτεκτοράτο στα πρότυπα του Κατάρ, του Κουβέιτ, της Σαουδικής Αραβίας και άλλων καθεστώτων - πιονιών των σιωνιστών: Εμπόδιο σ' αυτά τα σχέδια, αποτελούν οι Ορθόδοξοι της Συρίας.
Το μεγάλο τους πρόβλημα όμως, είναι η δυναμική παρουσία των Ρώσων στην περιοχή. Ίσως γι' αυτό "έστειλαν" τους...χρήσιμους ηλίθιους Τούρκους να προκαλέσουν, προκειμένου να τους δοκιμάσουν: Τα αποτελέσματα, όλοι τα γνωρίζουμε.