Σελίδες

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ!!! ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ !!!





Αντίγραφο της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας από τον Πατριάρχη Θεόφιλο στον Ρώσο Πρόεδρο:
Ο Πούτιν ανάβει κερί μέσα στον Ναό της Γεννήσεως στην Βηθλεέμ, στο σπήλαιο όπου γεννήθηκε ο Χριστός:
Όσον αφορά την επίσκεψή του στο εβραικό "τείχος των δακρύων", ήταν καθαρά εθιμοτυπική χωρίς καμία προσευχή εκ μέρους του, ούτε φυσικά το εβραικό σκουφάκι (κιπά) πάνω του: Σχετικά με το τελευταίο, κυκλοφορεί σε εβραική ιστοσελίδα φωτογραφία του Πούτιν να το φοράει, ΑΛΛΑ η αναζήτησή μας  αποδεικνύει πως κανένα σκουφάκι δεν υπάρχει!
Η παραπάνω φωτογραφία είναι τραβηγμένη ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ με εκείνην στην οποία εικονίζεται με σκουφάκι!!! Ποιος κοροιδεύει ποιον; Δείτε και στο 4.10 του βίντεο, όπου ξεκάθαρα φαίνεται πως τα σκουφάκια τα φοράνε μόνο εβραίοι αστυνομικοί (;) και όχι ο Πούτιν με την συνοδεία του!

ΤΕΛΙΚΑ !!! ΤΟ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ (ΚΙΠΑ) Ο ΠΟΥΤΙΝ!

Δικαιολογημένη η χαρά των ραββίνων.

Υπάρχει και σχετικό βίντεο:




Αν και θα θέλαμε πολύ να μην ισχύουν οι παραπάνω εικόνες, εντούτοις δεν μπορούμε και να τις κρύψουμε: Παρόλα αυτά, εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως ο Πούτιν είναι πραγματικός Ορθόδοξος Πατριώτης, με τον οποίον η Ελλάδα πρέπει να έχει στενές σχέσεις.
Δεν το κρύβουμε όμως: Οι εικόνες αυτές του "καπελώματος" από τους σιωνιστές, μας ενοχλούν.