Σελίδες

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO !!!


Υπο ξένη κατοχή η Ελλάδα χειρότερη και απο αυτή των Γερμανών - Συγκλονιστικό βίντεο απο τον ΣΚΑΪ


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Δυστυχώς οι Έλληνες πρέπει να ζήσουν στο πετσί τους τα δεινά της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, υπέρ της οποίας με τόσο ζήλο μιλάνε τα τελευταία 20 χρόνια οι απανταχού αριστεροπροοδευτικοί. 


Οι αριστεροί στην Ελλάδα κατηγορούσαν τους Έλληνες ως ρατσιστές απο τη στιγμή που έγιναν οι πρώτες μαζικές εισβολές λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και μας έλεγαν οτι πρέπει να δεχθούμε ΟΛΟΥΣ  τους λαθρομετανάστες στην χώρα και να τους φροντίσουμε κιόλας και να τους δώσουμε και την ελληνική ιθαγένεια.. 


Σιγά-σιγά ακούγονται κάποιες φωνές διαμαρτυρίας απο Έλληνες που μένουν σε περιοχές με πολλούς λαθρομετανάστες, αλλά ακόμη οι Έλληνες δείχνουν οτι δεν έχουν συνειδητοποιήσει οτι η πολυπολιτισμικότητα είναι θανατηφόρα στην κυριολεξία για την Ελλάδα και την Ευρώπη. 


Αυτό το συμπέρασμα το εξάγουμε απο τις δημοσκοπήσεις, στις οποίες τα κόμματα της αριστεράς και γενικά όσα είναι υπέρ της ανεξέλεγκτης εισόδου των μεταναστών στην Ελλάδα πέρνουν τεράστια ποσοστά τα οποία αν αθροιστούν μιλάμε για πλήρη κυριαρχία των αντιρατσιστικών φιλομεταναστευτικών ιδεών.


Οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι κοντά στα 3 εκατομμύρια. Οπότε για να ξυπνήσουν οι Έλληνες θα πρέπει να φθάσουν κοντά στα 20 εκατομμύρια. Τότε όμως θα είναι αργά γιατί θα είναι πλειοψηφία. 


Αν δεν θέλεις και εσύ να ζήσεις τα "οφέλη" της πολυπολιτισμικότητας στο πετσί σου όπως οι Έλληνες που μιλάνε τρομοκρατημένοι στο βίντεο ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΟΥ!


Η επιλογή είναι στα χέρια σου!!