Σελίδες

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΦΙΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ '' ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ '' !!!



Φίλοι και φίλες,
Στις εκλογές της 6ης Μαΐου κατέρχομαι ως υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας με τον Συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.
Κατεβαίνω στην πολιτική γιατί θέλω την Πατρίδα μου ελεύθερη. Γιατί σαν νέος άνθρωπος δεν μπορώ να σιωπώ. Θέλω να πωΟΧΙ  σε αυτούς που διέλυσαν το κράτος.
Η κρίση που μαστίζει τον τόπο μας είναι πολύπλευρη (ηθική, οικονομική, αρχών και αξιών) και δεν με αφήνει ασυγκίνητο γιατί πονάω για τον τόπο αυτόν.
Ο αγροτικός πληθυσμός καταχρεωμένος και με υποθηκευμένες περιουσίες στις τράπεζες, οδηγείται στην εξαθλίωση  αφού πολλά προϊόντα σαπίζουν στις αποθήκες, επειδή οι κυβερνόντες δεν εξασφαλίζουν νέες αγορές και εισάγουν προϊόντα από το εξωτερικό.
Η οικονομία της χώρας μας βυθίζεται στην ύφεση, η ανεργία αυξάνεται με ανεξέλεγκτο ρυθμό, το εισόδημα των εργαζομένων εξανεμίζεται από τον υψηλό πληθωρισμό, καταστήματα κλείνουν και χιλιάδες συμπολίτες μας χάνουν τις δουλειές τους. Ταχαράτσια, η άγρια φορολογία και η συνεχής αύξησή της, οι μισθοί πείνας και η ισοπέδωση του κοινωνικού κράτους, μας έχουν οδηγήσει σε απόγνωση. Βιώνουμε την εξαθλίωση και την διάλυση των πάντων. Κάποιοι θέλουν να μας υποδουλώσουν. Θέλουν τον ήλιο μας, την θάλασσα μας, τα πετρέλαια και γενικά τον ορυκτό μας πλούτο και δυστυχώς με την υπογραφή των μνημονίων κάποιοι τους έδωσαν έδαφος. Αυτοί που μας εξαπάτησαν πριν δύο χρόνια, λέγοντας «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»συνεχίζουν να μας εξαπατούν. Υπόσχονται να μας σώσουν εκείνοι που είναι συνυπεύθυνοι και μας οδήγησαν στον γκρεμό.Είμαστε Έλληνες και αγαπάμε την Πατρίδα μας. Μεγαλώσαμε με πίστη και παράδοση, με πολιτισμό και Ορθοδοξία. Δεν θα επιτρέψουμε άλλη υποβάθμιση της Πατρίδας μας. Μας δίδεται η ευκαιρία να  αντιδράσουμε με την ψήφο μας. Ψηφίστε με το χέρι στην καρδία και με αγάπη για την Ελλάδα. Έχετε την μοναδική ευκαιρία να καταψηφίσετε και να τιμωρήσετε εκείνους τους «ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ» που ζητούν νέα τετραετία, μια ακάλυπτη επιταγή χωρίς αντίκρισμα. Τιμωρήστε εκείνους που με την υπογραφή τους, υποδούλωσαν το μέλλον των παιδιών μας και των επόμενων γενεών.
Δώστε μου δια της ψήφου σας την δύναμη να αγωνιστώ με εντιμότητα και δικαιοσύνη. Υπόσχομαι να τιμήσω την ψήφο σας. Πιστεύοντας πως θα τύχω της υποστήριξής σας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

                                                                                  Χρήστος Κοφίνης
                                           Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Βοιωτίας - Ανεξάρτητοι Έλληνες