Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

ΕΡΕΥΝΑ !!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Ερευνα: Το 58% των Ελλήνων δεν θέλει άλλους μετανάστες από μουσουλμανικές χώρες

Σε ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό του ευρωπαϊκού μέσου όρου οι Ελληνες επιθυμούν την απαγόρευση της μετανάστευσης από μουσουλμανικές χώρες. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα της Chatham House που διενεργήθηκε σε 10 ευρωπαϊκές χώρες και δημοσιεύει ο Independent,  το 55%, κατά μέσο όρο, των πολιτών των χωρών αυτών θέλει να σταματήσει όλη η μελλοντική μετανάστευση από τις κυρίως Μουσουλμανικές χώρες.
Μόνο το 20% δήλωσε πως διαφωνεί, ενώ το 25% απάντησε πως δεν γνωρίζει.
Υπέρ της απαγόρευσης τάσσεται το 71% των Πολωνών, το 65% των Αυστριακών, το 64% των Ούγγρων και των Βέλγων, το 61% των Γάλλων, το 58% των Ελλήνων, το 53% των Γερμανών, το 51% των Ιταλών, το 47% των Βρετανών, ενώ το χαμηλότερο ποσοστό εμφανίζει η Ισπανία, με 41%.
Οι αρνητικές απαντήσεις δεν ξεπερνούν το 32% σε καμία από τις χώρες. Από τους ερωτηθέντες, την ισχυρότερη αντίθεση στην μετανάστευση μουσουλμάνων εκφράζουν τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ μικρότερη αντίθεση δείχνουν τα άτομα κάτω των 30 ετών.
Μεγάλη αντίθεση εμφανίζουν οι απόψεις αναλόγως μορφωτικού επιπέδου, με τα άτομα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να τάσσονται με 59% υπέρ της απαγόρευσης, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για άτομα ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης διαμορφώνεται κάτω από το 50%.  
http://www.iefimerida.gr/news