Σελίδες

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ !!!

Με την ευκαιρία του καινούργιου χρόνου, η Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Νομού Βοιωτίας, έκοψε την βασιλόπιτα στο κέντρο Ρόδον Palace στη Λιβαδειά, σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.






Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Νομού Βοιωτίας, κα. Άντζελα Πανταζή, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την θερμή συμμετοχή τους στην εκδήλωση, τους ευχήθηκε καλή χρονιά, ενώ αναφέρθηκε στη σημαντική θέση της Γυναίκας, τόσο στην Οικογένεια και τους οικείους, όσο στην παρουσία της στην κοινωνία και τον εθελοντισμό. 

Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κα. Άντζελα Πανταζή, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Νομού Βοιωτίας, είναι υπέρ της υποψηφιότητας για το Νόμπελ Ειρήνης των Ελλήνων που υποδέχονται, συχνά με αυτοθυσία, τους πρόσφυγες στα νησιά του Αιγαίου. 



Χαιρετισμό απηύθυναν, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, κα. Φανή Παπαθωμά, και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κ. Παναγιώτης Αγνιάδης.




Βροντερό παρόν και συμμετοχή στην εκδήλωση, έδωσαν οι Σύλλογοι Γυναικών: Σχηματαρίου, Σκούρτων, και Πύλης, με τον πολύ καλό συντονισμό της Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Νομού Βοιωτίας, κυρίας  Άννας Χαρέμη, και των κκ. Καλομοίρα Γεωργά, Βασιλική Κόλλια, Φωτεινή Σταμάτη, και Κωνσταντίνα Αγαθή.

Την παράσταση έκλεψε το σατυρικό θεατρικό δρώμενο «Το Προξενιό», διανθισμένο με χορούς και τραγούδια του γάμου, από τον Πολιτισμικό Σύλλογο Διστόμου, ο οποίος δημιουργήθηκε το 1973, αριθμεί εκατόν πενήντα άτομα χορευτικό, από τεσσάρων μέχρι εβδομήντα ετών, έχει χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιώργο Κουνούκλα, και πρόεδρο την κα. Μίνα Κώτσου.

Στην συνέχεια ακολούθησε χορός, μέχρι αργά το απόγευμα. 








Νίκος Χατζηδούρος - ThivaPost