Σελίδες

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ '' ΒΟΜΒΑ '' !!! : Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ !!! ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ... !!!













Δήλωση 'βόμβα' από τον π. Επιφάνειο Οικονόμου: Ο Χριστόδουλος έπρεπε να πεθάνει [Βίντεο]


Σε δήλωση «βόμβα» σχετικά με το θάνατο του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου προχώρησε δημοσίως, οκτώ χρόνια μετά την κοίμηση του, ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του.

Ο Αρχιμανδρίτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Astra του Βόλου, τόνισε με έμφαση ότι «ο Χριστόδουλος δεν έπρεπε να ζει και γι αυτό δεν ζει. Και ο νοών νοείτω», υπονοώντας ότι δεν είναι ο θάνατος του Αρχιεπισκόπου τυχαίος.

Παράλληλα ανέφερε: "Εγώ απεγκλωβίστηκα από τα συναισθήματα, βλέπω πια πιο καθαρά, με πιο διαυγή τρόπο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Με τον Χριστόδουλο τίποτα δε θα είχε συμβεί. Θα ήταν το μεγάλο αγκάθι, το μεγάλο εμπόδιο σε όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας".

"Εάν ζούσε σήμερα, η χώρα ήταν διαφορετική. Αυτό το κακό που συμβαίνει σήμερα δεν θα συνέβαινε. Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα βυθίζεται και ο Χριστόδουλος θα ήταν εμπόδιο στο σχέδιο του κακού. Μπορώ να πω ότι, όσα περνά ο καιρός, πιστεύω ακόμα περισσότερο ότι ο μακαριστός θα μπορούσε να αναχαιτίσει την όλη κατάσταση", είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα ο π. Επιφάνειος Οικονόμου σημείωσε ότι ο Χριστόδουλος στο τελευταίο του πρωτοχρονιάτικο μήνυμα στον ελληνικό λαό το 2008 έκανε λόγο για Αντίσταση και Ανάκαμψη.

"Δεν είναι τυχαίο ότι όλα ξεκίνησαν από την επόμενη του θανάτου του. Στην αρχή δεν ήθελα να το πιστέψω, πλέον όμως το πιστεύω", σημείωσε.

Τέλος, ο π. Επιφάνειος Οικονόμου απαντώντας στον Δημήτρη Μαρέδη επισήμανε ότι είναι πολύ πιθανό όλα αυτά να τα γράψει σε ένα βιβλίο με λεπτομέρειες

Ο αρχιμανδρίτης από τον Βόλο διετέλεσε εκπρόσωπος Τύπου του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και αργότερα διευθυντής του ραδιοφώνου της Εκκλησίας.

Σήμερα, από τη θέση του υπευθύνου του γραφείου Τύπου της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, ο π. Επιφάνειος επανέρχεται στο προσκήνιο, κάνοντας τα σενάρια συνωμοσίας να φουντώνουν με τις δηλώσεις του ότι ο Χριστόδουλος έπρεπε να πεθάνει γιατί την εποχή που διανύουμε θα αποτελούσε εμπόδιο.