Σελίδες

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΑΜΥΘΗΤΟΣ !!! ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ !!!


Αμύθητος Ελληνικός πλούτος χωρίς αντίτιμο;

Η Eldorado Gold οφείλει 15.000.000 €
Ο Αλέξης Τσίπρας καλείται να δείξει αν είναι αποφασισμένος να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο διεκδικώντας από την Ελληνικός Χρυσός τα χρήματα που χρωστάει στο κράτος
Θα διεκδικήσει η ελληνική κυβέρνηση τα 15.000.000 ευρώ που χρωστά η εταιρία Ελληνικός Χρυσός στο Δημόσιο; Το μεγάλο αυτό ερώτημα έχει θαφτεί τις τελευταίες εβδομάδες κάτω από τη σκόνη που έχει σηκώσει η απόφαση της κυβέρνησης, και συγκεκριμένα του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη, να ανακαλέσει δύο άδειες για τη μονάδα στις Σκουριές.
Ανεξάρτητα με το αν η εξόρυξη χρυσού θα συνεχιστεί ή όχι, το ποσό των 15.000.000 ευρώ πρέπει να επιστραφεί στο κράτος. Οπως αποκαλύπτει η «κυριακάτικη δημοκρατία», επί χρόνια το Ελληνικό Δημόσιο απέφευγε να διεκδικήσει τα χρωστούμενα, ενώ έφτασε στο σημείο ακόμα και να υπερασπιστεί το δικαίωμα της εταιρίας να μην καταβάλει τα λεφτά (!) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Το ζήτημα είναι πλέον στα χέρια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος καλείται να δείξει αν πράγματι είναι αποφασισμένος να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο.

http://www.dimokratianews.gr/content/35385/i-eldorado-gold-ofeilei-15000000-eu